Dallas Mavericks i Mark Kubanit ofron shpërblime të kthimit të parave të gatshme për blerjet e Dogecoin

Ndjekësit e Dallas Mavs që investojnë Dogecoin me vlerë më të madhe se 150 dollarë në një blerje sigurisht që do të marrin një kartë dhuratë e $ 25 që mund të përdorin për blerje në dyqanin online të grupit.

Dallas Mavericks i Mark Kubanit ofron shpërblime të kthimit të parave të gatshme për blerjet e Dogecoin

Dallas Mavericks, biznesi i ekskluzivitetit të Mark Cuban në NBA, filloi një program shpërblimi të kthimit të parave të gatshme për të stimuluar produktin dhe gjithashtu shlyerjen e biletave në Dogecoin (DOGE).

Programi i shpërblimeve i referohet si "Mavs Cryptomania", dhe gjithashtu klientët që investojnë më shumë se 150 dollarë me vlerë të mirë të Dogecoin në një blerje, sigurisht që do të marrin një kartë dhuratë e $ 25 që mund të përdorin për blerjet online në dyqanin Dallas Mavs.

Programi është planifikuar të përfundojë më 30 shtator. Në momentin e kompozimit, individët me siguri do të kërkojnë të investojnë 505 Doge në mënyrë që të marrin kartën e-dhuratë.

Mavs filluan të miratojnë DOGE për shlyerjet në mars dhe gjithashtu ishin gjithashtu ndër bizneset fillestare të ekskluzivitetit të NBA për të miratuar shlyerjet e Bitcoin (BTC) për biletat dhe gjithashtu produktin në vitin 2019.

Kubani është një mbështetës i rëndësishëm i Dogecoin dhe gjithashtu specifikoi në Prill se ndërsa monedha filloi si shaka, ajo "po përfundon duke qenë një para elektronike" si rezultat i rritjes së çmimit të saj nxitës.

Financuesi miliarder specifikoi në maj se Dogecoin në të vërtetë kishte tejkaluar prona të ndryshme kripto në lidhje me blerjen e produkteve, pasi ai mbante në mend se "ne ofrojmë shumë më tepër produkt Mavs për DOGE në një ditë të rregullt […] sesa kemi kryer në një vit me BTC ose ETH. "

Kubani në fakt është bërë një numër i famshëm në teknologjinë e kriptove dhe blockchain në vitin 2021 dhe gjithashtu ka mbështetur në të vërtetë detyra të shumta kripto dhe gjithashtu blockchain siç janë opsioni i shkallëzimit me bazë Ethereum, metoda NFT Alethea AI dhe gjithashtu transportuesit e industrisë NFT Genius, ndër të tjera Me

Pronari i Mavs vetëm pak kohë më parë u kthye si reagim ndaj FUD -it më aktual të Donald Trump, në të cilin ai rekomandoi që Bitcoin dhe kriptovalutat ishin një "fatkeqësi që priste të ndodhte".

Lexo artikullin:  Ukrainasit për të Tregtuar dhe Shpenzuar Ligjërisht Cryptocurrency, thotë Ministria Dixhitale

Related: Memeja Doge arrin vlerësimin prej 220 milionë dollarësh, pasi ankandi publik i Sotheby's Bored Apes pritet të sjellë 18 milionë dollarë

Eksperti i lartë i NBA Bill Ingram specifikoi në 2 shtator se "Unë nuk jam ai që pajtohem me kreun e mëparshëm të shtetit për shumë gjëra, megjithatë unë në të vërtetë kam pyetur prej kohësh nëse ne në të vërtetë kërkojmë një lloj parash më shumë që ka vetëm një vlerë të pretenduar për shkak të faktit se disa skuadra individësh zgjedhin të veprojnë. ”

Kubani reagoi duke e nxitur Ingram të mos besonte në pronat kripto si "para", pasi theksoi teknologjinë themelore që drejton tregun:

"Mendojini ato si sisteme të decentralizuara, të mbrojtura, të rrjetëzuara me funksione që lejojnë rritjen e aplikacioneve që mund të kenë energji të veçantë për njerëzit dhe gjithashtu kompanitë."

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju