Matt Furie shton në Koleksionin e Kartave NFT 2016 - "Drejtoria e Rrallë e Pepe është e plotë", thotë Krijuesi i Portofolit NFT

Matt Furie shton në Koleksionin e Kartave NFT 2016 - "Drejtoria e Rrallë e Pepe është e plotë", thotë Krijuesi i Portofolit NFT

Në vitin 2005, kur Matt Furie prezantoi Pepe bretkosën në botë, ai nuk e parashikoi që të mblidhte një viralitet të tillë në të gjithë internetin. Për momentin, ai nuk e bëri &#x 2019; gjithashtu kuptoni se çfarë ishte një meme kur ai krijoi bretkosën miqësore me mjedisin, e cila aktualisht ndahet kudo në internet.

Më shumë se 10 vjet më vonë, në vitin 2016, bretkosa Pepe ishte një përrallë dhe gjithashtu kriptovalutat mbetën në mes të transformimit të kursit të trajnimit drejt një vrapimi kritik shtesë të demit. Në Tetor 2016, Bitcoin com News raportoi për kartat blockchain Rare Pepe që u prezantuan duke përdorur blockchain Counterparty.

Matt Furie shton në koleksionin e kartave NFT 2016 - "Drejtoria e rrallë e Pepe është e plotë", thotë Krijuesi i Portofolit NFTKartat e rralla tregtare Pepe nga 2016

Për momentin, redaksia jonë e lajmeve mbante parasysh se &#x 201C; Pepe të rrallë janë karta që ilustrojnë bretkosën e mirënjohur, të tregtuara si prona XCP mbi blockchain Bitcoin (BTC) ashtu si kartat Spells of Genesis. &#x 201D; Meqenëse pas kësaj, Drejtoria e Rrallë e Pepe tregon se grupi prodhoi një sasi totale prej 36 koleksionesh përfshirë neto &#x 2019; bretkosa e preferuar eko-miqësore dhe gjithashtu shumë personalitete të ndryshme të tjera.

Pesë vjet më vonë në 2021, NFT -të e vjetra si Nilicoins, Rare Pepe, dhe gjithashtu Curio Cards panë nevojë të re. Në realitet, disa prej kartave të rralla Pepe që janë jashtëzakonisht të rralla në të vërtetë kanë kushtuar qindra dollarë të shumtë. Opensea përfshin kartat e vjetra të rralla Pepe dhe gjithashtu individë në të vërtetë i kanë ofruar Zotit Kek papastërti.

Krijuesi i Portofolit të Rrallë Pepe: &#x 2018; Dhe Me këtë, Drejtoria e Rrallë e Pepe është e plotë &#x 2019;

Më 5 tetor, tregu NFT sharrë elektrike me zinxhir.fun dhe gjithashtu Matt Furie &#x 2019; s Pegz NFT puna e prezantuar Furie &#x 2019; s FEELSGOODMAN Kartë e rrallë Pepe. Në Twitter, sharrë elektrike me zinxhir kompozoi: &#x 201C; Chainsaw NFT, Pegz DAO, dhe gjithashtu Matt Furie janë të ngazëllyer për të prezantuar ankandin publik të Matt Furie FEELSGOODMANRare Pepe Një artikull me sfond blockchain, i prodhuar fillimisht në vitin 2016 &#x 201D; Sharrë elektrike me zinxhir përfshin:

Një partneritet me krijuesin e rarepepewallet.com @wasthatawolf, ne e shohim këtë Pepe të Rrallë si një traktat qetësie të llojeve, midis bitcoin dhe gjithashtu ethereum, midis tifozëve të Pepe të të gjitha madhësive dhe formave.

Pas deklaratës së sharrës elektrike, krijuesi i Portofolit të Rrallë të Pepe, @wasthatawolf pohoi: &#x 201C; Dhe duke e mbajtur atë, Drejtoria e Rrallë e Pepe është e plotë. &#x 201D;

Lexo artikullin:  Të dhënat e reja tregojnë inflacionin në SHBA më të lartë në 30 vjet – Analisti thotë se rritja e inflacionit mund të arrijë një 'pikë kthese'

Matt Furie shton në koleksionin e kartave NFT 2016 - "Drejtoria e rrallë e Pepe është e plotë", thotë Krijuesi i Portofolit NFTMatt Furie &#x 201C; NJERIU I FEELSGOOD &#x 201D; Kartë tregtare e rrallë Pepe.

Në faqen e internetit të Chainsaw, reklama për NFT Furie e krijuar përshkruan se grupi i projektuesve kanë një &#x 201C; nevoja që ky Pepe të sjellë qetësi midis zonave të BTC dhe gjithashtu ETH. &#x 201D; Deklarata për ankandin publik &#x 2014; e cila synon të mbijetojë të enjten &#x 2014; shton:

500 karta të lëshuara, 400 të shkrira, 99 me siguri do të vazhdojnë të jenë në Pegz DAO, dhe gjithashtu ONE po ankandohet pikërisht këtu.

&#x 201C; Pegz DAO e njeh Pepe -n si një simbol të rëndësisë së jashtëzakonshme shoqërore, një që mund, dhe gjithashtu në fakt është përvetësuar nga presionet e errëta, &#x 201D; dizajnerët NFT mbanin në mend. &#x 201C; Ne e pranojmë që një person nuk mund të zotërojë të gjithë bretkosat, megjithatë shpresa jonë është që kujdestaria jonë me siguri do të çojë në një kontroll të ndjenjës së amfibëve të mëdhenj përgjithmonë. &#x 201D;

Çfarë mendoni për kartën tregtare të Rare Pepe NFT të krijuar nga Matt Furie? Le të njohim se çfarë mendoni për këtë temë në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju