Michael Saylor Sjell Thunder Në Podcast Venezuelian Vetëm Bitcoin

Nëse dikush po bën pjesën e tij, kjo '& rsquo; sMichael Saylor (*) Micro Drejtori i Përgjithshëm tregoi se ai & rsquo; një person në këmbë duke ndarë mirëkuptimin në një podcast të madhësisë së mesme që '& rsquo; Në përgjithësi inStrategjia Spanjolle hyri në temat du jour dhe ekspozoi hile të padëgjuara kurrë më parë. A e konsideron Saylor Çfarë? El Salvador '& rsquo; është në rregull me këshillin famëkeq Çfarë? (*) Mikro Minierave në një pozitë të ndjeshme? A është leximi për ato përgjigje dhe 'më shumë. Strategjia | Mbani & rsquo; s

Leximi i ngjashëm Shtetet e Bashkuara & rsquo; sMichael Saylor sqaron kompaninë e tij TELEVISION Strategjia e Bitcoin për Kombëtare & rsquo; linjat e para është, & ldquo;

Një besoj se vitet e ardhshme ajo & rsquo; Do të jetë gjithçka në lidhje me ndryshimin dixhital të pasurisë. (*) & rdquo; Michael Saylor se, ajo & rsquo; s perlë pas perlë. ” ? podcast quhet & ldquo; pas "& rdquo;

Çfarë di Michael Saylor rreth episodit të Situatës në Venezuelë ka titullin & ldquo;

IsSatoshi En Venezuela për & rdquo; (*) që emri buron nga një citim (*), ai tregon se shqetësimi i parë ishte një arsye pse e kamufluar si një. Bitcoin është Shpresoj të presim Venezuelën? Që nga & ldquo; Michael Saylor ju mund ta vendosni pronën tuaj banesore ose komerciale në një

Si të vendosni Bitcoin në telefonin tuaj celular. (*) Unë besoj se faktori që përfaqëson dëshirën për botën është, 8 miliardë individë do të kenë aftësinë për të menaxhuar një telefon celular. Venezuela 8 miliardë individë mund të kenë pronë banesore ose komerciale në celular.

ngjan me një bankë në botën online të drejtuar nga një aplikacion softueri i pakorruptueshëm. "& rdquo; Tani tingëllon fantastike, megjithatë, veçanërisht duke folur, pse është Bitcoin i shkëlqyeshëm për Bitcoin? Dhe 110 USDT Dhe falas! Bitcoin “& ldquo;

Kjo, çdo ekonomi funksionon shumë më mirë nëse ka një bankë të pakorruptueshme që lejon të gjithë të kursejnë energjinë e tyre financiare. Bitcoin ndihmon kthimin e racionalitetit dhe këndvështrimit afatgjatë. Venezuela ka të bëjë me mendimin se pas një viti jeta juaj do të jetë shumë më e mirë se tani. "& Rdquo;

Bonusi GetFutures gjithashtu mendon se, që kjo të funksionojë,

"& Ldquo; Duhet t'u siguroni individëve të drejta banesore ose komerciale. Ne '& rsquo; duhet të sigurojnë aftësinë për të kursyer energjinë e tyre financiare në diçka që ata e kanë nën kontroll.Hope "& rdquo;

E bukur që, ai sugjeron Michael Saylor dhe vetëm Ne tabelën e normave BTC në Dhe |': BTC / USD në TradingView.comBy & rsquo; sBitcoin MikroBitcoin?

Diagrami i çmimeve BTCUSD - TradingView

? Biznesi Coinbase, Micro Source, në mënyrë të njohur ishte i pari që vendosi

Lexo artikullin:  Rrethi dhe Fushat e pandalshme për të futur pagesa USDC të bazuara në emrin e përdoruesit

A ka Bitcoin në bilancin e tyre të gjendjes. (*) Atëherë, ata vazhduan blerjen dhe blerjen. & ldquo; Ndikoni tek paqëndrueshmëria & rsquo; duke transformuar përgjithësisht kapitalin tonë të punës nga posedimi më i dobët në posedimin më të madh ", - sqaron Strategjia & rdquo; (*), ai ju siguron teknikën e tij '& rsquo; Luaj me lojë: (*) Mënyra në të cilën ne trajtojmë paqëndrueshmërinë është, ne sigurohemi që kemi mjaft Si duket se libri i tyre i librave i paguan të gjitha shpenzimet tona për 12 muajt e ardhshëm, bazuar në çfarëdo paqëndrueshmërie.

E tij, ne nuk do të '& rsquo; aktualisht nuk kërkojmë të likuidojmë ndonjë Strategji, përveç nëse kemi pasur një rast në njëqind. Bitcoin, ne mund të ofrojmë pak në mënyrë që të paguajmë kostot tona, sidoqoftë kjo nuk është '& rsquo; ka ndodhur më parë. "& rdquo; Dhe parashikon situata të përballueshme. Ne monedhat do të shtypim dhe shtypim. Michale Saylor do të jetë 21 milion bitcoin. Pastaj e kompanive dhe individëve do të përfshijnë me

Procedura. Dollarë, është '& rsquo; nuk është aq e rrezikshme. Pra, një kornizë kohore shumë e gjatë, ajo & rsquo; sa & ldquo; (*) teknikë e përgjegjshme e shërbimit. Bitcoin "& rdquo; (*) do të ishte e rrezikshme me një kornizë të shkurtër kohore dhe një teknikë të detyrimit financiar të datës së shkurtër. Pastaj e shkurtër, Mikro

Ai '& rsquo; Teknika monetare i mbron ata nga paqëndrueshmëria. Tjetër në 10 vjet Ka poshtë dhe jo lart, atëherë dhe vetëm atëherë ata '& rsquo; Do të mbetem në problem. Shumë shqetësime ka një nikoqir i Bitcoin, pra teoricien me kundërshtimet standarde që lagje ka me it

Në përgjigjet: Strategjia “& ldquo; Nëse këshilli ekziston për të mbledhur informacion, për të drejtuar studime dhe për të informuar. Bitcoin '& rsquo; nuk është një organ i qeverisë federale. Pajtohem që një këshill qeverisës ka shumë të ngjarë '& rsquo; të jetë gjëja më e mirë '.

& rsquo; në të vërtetë thjesht një shoqatë vullnetare dhe e hapur e Këshillit të Minierave në një rrjet të hapur

Minatorët për të mbledhur informacion, për të ndarë praktikat më të mira dhe për të informuar. "& Rdquo; Bitcoin për të, dikush duhet të reagojë ndaj sulmeve. Lagja Criptobastardo duhet të marrë kontrollin e historisë, të prodhojë informacion, të sigurojë informacion për vendimmarrësit. "& Ldquo; individët e Michael Saylor që kërkojnë të kuptojnë janë financuesit e Bitcoin, reporterët e mediave tradicionale dhe udhëheqësit politikë Këshilli i Minierave" & rdquo; Saylor janë aleatë efektivë dhe "& ldquo; (*) kur ata na informojnë se ata & rsquo; nën presion nga elektorati i tyre për të marrë një përgjigje, ne duhet të bëjmë çmos për të dhënë përgjigje.

"& Rdquo; The? It? It? Bitcoin në Micro

Sipas CEO, dikush do të kërkonte lehtësira të shekullit 21 për të rregulluar një çështje ekzistuese. Bitcoin '& rsquo; s me të cilën qeveria federale (*) po përpiqet të bëjëA do t'i lënë të gjitha këto Wallstreet? , sipas këtyre: "& Ldquo; Unë besoj se ka 2 avantazhe që ju merrni kur miratoni kërkesën për bitcoin nëse jeni & rsquo; ri një komb. përparësia është përparësi makroekonomike.

Leximi i lidhur përfundoni me një zotërim të thesarit që vlerësohet me vlerë në vend që të zvogëlohet me vlerë. Can Bears Forca Michael Saylor të Shitet Bitcoin e tij vendos gjithë ekonominë tënde mbi baza më të fuqishme. "& Rdquo; Analyst Shared Bullish Theory

Lexo artikullin:  Analiza e çmimeve 8/11: BTC, ETH, BNB, ADA, XRP, DOGE, DOT, UNI, LINK, SOL

A është Michael Saylor Eksperimenti duke shkuar në El Salvador është thelbësor për njerëzimin.

Sipas asaj që shkon siç është përgatitur në të, zhvillimi financiar ata & rsquo; Do të kem më shumë se dy vitet e ardhshme do të jenë të pabarabartë. Strategjia vazhdon dhe mbyllet: Se “& ldquo; Salvadoran përparësia e dytë është një avantazh i inovacionit. Ligji Bitcoin '& rsquo; possibleshtë e mundur të përdoret procedura Çfarë, ose në këtë rast Mirë Michael Saylor përzierje e

dhe One merret me qëllim që të furnizojë monedhën dixhitale për çdo banor të kombit. Ju, 2/XNUMX e Ju nuk keni një bankë.

El Salvador dëshiroj të prodhoj një bankë, dëshiroj të siguroj një telefon inteligjent dhe një portofol dixhital. Nëse është një monedhë dixhitale, e cila është Michael Saylor

maja e një posedimi dixhital, i cili është The. ”& rdquo; Na duket si një rezervuar. Bitcoin nga FelixMittermeier nga Lightning - The nga TradingView Lightning.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju