Kompania minerare dëshiron të ndihmojë taksapaguesit të parandalojnë angazhimet duke dërguar fitime tek IRA-të

IRS në fakt ka menduar për fitimet e minierave kripto si pjesë e të ardhurave bruto duke pasur parasysh atë 2014.

Firma minerare dëshiron të ndihmojë tatimpaguesit të shmangin detyrimet duke dërguar të ardhura në IRA

Kompania minerare dhe pritëse e Amerikës së Veriut Compass Mining po siguron një teknikë të re të shmangies së taksave për minatorët e zgjuar të kriptove që paraqiten në Shtetet e Bashkuara

Në një deklaratë të së enjtes, Compass Mining deklaroi se në të vërtetë kishte bashkëpunuar me furnizuesin IRA Choice by Kingdom Trust për të ndihmuar përdoruesit e Bitcoin të minave direkt në IRA -të e tyre "pa shkaktuar ndonjëherë një ngjarje të tatueshme".

Sipas ligjit aktual amerikan, të ardhurat janë zakonisht burimi i vetëm i tatueshëm i fondeve për shumë prej atyre që paraqesin deklarata. Përdoruesit e kriptove që marrin argumente mund të jenë të nevojshëm për të deklaruar pronat në deklaratën e tyre të tatimit mbi të ardhurat, megjithatë nuk mund të kenë gjithmonë nevojë t'i paguajnë asgjë qeverisë federale nëse nuk zgjedhin të shpërdorojnë - një rast i tatueshëm sipas ligjeve të fitimeve kapitale.

Në mënyrë të ngjashme, fitimet nga minierat e kriptove zakonisht mendohen për fitimet, duke u kërkuar minatorëve të paguajnë taksa për jo vetëm prodhimin e blloqeve, por në të njëjtën mënyrë likuidimin e monedhave. Choice dhe Compass deklarojnë se artikulli i tyre i lejon minatorët të parandalojnë taksat mbi fitimet e minierave "në një afat të shkurtër ose të pakufizuar", në varësi të llojit të IRA.

Related: Prodhimi i minatorit Green BTC Bitfarms u rrit 50% pas kufizimit të Kinës, pasi Compass bëhet bërthamore

Compass përcaktoi se mbajtësit e Choice IRA duhej të kishin fonde të mjaftueshme për të blerë pajisje minerare, me fitime të dërguara në llogari pas blerjes dhe daljes në internet. CEO i Choice Ryan Radloff dhe CEO i Compass Whit Gibbs me sa duket shmangën identifikimin e artikullit si një qasje për shmangien e taksave, duke e përshkruar atë si një IRA "të përparuar nga taksat" ose "me efikasitet tatimor".

Sidoqoftë, teknika nuk është pa precedent, pasi shumë njerëz të pasur në Shtetet e Bashkuara përdorin dyshime - megjithëse zakonisht plotësisht ligjore - nënkupton për të parandaluar pagimin e taksave. Muajin e kaluar, ProPublica raportoi se bashkëthemeluesi i PayPal Peter Thiel kishte përdorur në të vërtetë një Roth IRA-një llogari që zakonisht nuk tatohej-për të investuar 2,000 dollarë më shumë se 20 vjet më parë dhe për ta kthyer atë në një fond prej 5 miliardë dollarësh sot, me sa duket jashtë mundësive të IRS.

Lexo artikullin:  Dëshirimi Cardano: A ka kuptim kjo lëvizje

"Ekziston një tendosje e të menduarit në Amerikë se mos pagimi i taksave është i zgjuar," tha reporteri i ProPublica Jesse Eisinger në një intervistë të mëvonshme. "Qeveria federale duhet të financohet për shërbimet bazë për të na mbajtur të sigurt dhe të shëndetshëm dhe për të mbajtur shoqërinë funksionale. Qeveria varet nga taksat ".

Related: Çifti Crypto informon gjykatën se IRS nuk ka të drejtë të tatojë monedhat e minuara kohët e fundit

Në rastin e minierave kripto, IRS me sa duket ka hapur një terren krejt të ri kur deklarimi i aktiviteteve minerare do të çonte në fitime bruto të tatueshme në 2014, duke identifikuar blloqet e prodhuara së fundmi si përfitime. Taksat e tilla mund të ofrojnë një pengesë për kompanitë minerare të ardhshme në SHBA pa kapital të mjaftueshëm për të mbuluar shenjat e minuara.

CryptoPumpNews u lidh me Compass Mining, megjithatë nuk mori një reagim në kohën e publikimit.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju