CEO i Morgan Stanley thotë se Bitcoin nuk është një modë, Crypto nuk po ikën

CEO i Morgan Stanley thotë se Bitcoin nuk është një modë, Crypto nuk po ikën

CEO i Morgan Stanley James Gorman diskutoi bitcoin si dhe kriptomonedhën në të gjithë institucionin financiar &#x 2019; s e tremujorit të tretë telefonatat fitojnë me ekspertët të enjten herët në mëngjes.

Duke theksuar se kripto nuk ka shumë të ngjarë të zhduket, ai deklaroi:

Unë &#x 2019; e kam deklaruar hapur më parë, unë &#x 2019; do ta deklaroj edhe një herë. Kam vënë në &#x 2019; nuk besoj në kripto &#x 2019; sa modë Kam vënë në &#x 2019; mos e njihni se sa duhet ose nuk duhet të ketë vlera e bitcoin &#x 2019; t jetë, megjithatë këto pika nuk janë &#x 2019; t zhduket

Ai përfshiu: &#x 201C; Inovacioni blockchain që e mbështet atë është qartësisht jashtëzakonisht aktual dhe efektiv. &#x 201D;

Morgan Stanley ishte ndër institucionet fillestare të rëndësishme financiare për të mirëpritur bitcoin. Në mars, institucioni financiar zbuloi se në të vërtetë kishte filluar të furnizonte fonde bitcoin për klientët. Në prill, institucioni financiar përfshiu bitcoin në 12 fonde të përbashkëta &#x 2019; metodat e investimit financiar.

Institucioni financiar i investimeve financiare ndërkombëtare lëshoi ​​një grup studimi të dedikuar për kërkimin e kriptomonedhës në shtator, të udhëhequr nga Sheena Shah, kompania &#x 2019; s ekspert kriptosh. &#x 201C; Nisja e studimit të përkushtuar të kërkimit të kriptove mbetet në njohjen e vlerës së zgjeruar të kriptovalutave, si dhe pronave të ndryshme të tjera elektronike në tregjet ndërkombëtare, &#x 201D; institucioni financiar i përshkruar.

Ekzekutivi i Morgan Stanley përshkroi gjatë gjithë telefonatës fitimet, &#x 201C; Ne &#x 2019; nuk është tregtim i drejtpërdrejtë i kriptove për klientët me pakicë, &#x 201D; përfshirë atë &#x 201C; ka lojtarë të ndryshëm të tjerë që po zgjedhin ta bëjnë këtë. &#x 201D; Ai e bëri të qartë, &#x 201C; Ne ua pranojmë atyre që të blejnë kripto nëpërmjet fondeve të ndryshme, si dhe pikave. &#x 201D;

Ai gjithashtu përshkroi se kripto aktualisht nuk është një përbërës i madh i institucionit financiar &#x 2019; s shërbimi ende deklaroi se mund të zgjerohet në të ardhmen. &#x 201C; Për ne, me të vërtetë, është &#x 2019; thjesht nuk është një komponent masiv i nevojave të biznesit nga klientët tanë. Dhe kjo mund të përparojë aq mirë sa ne &#x 2019; do të përparojmë me të, &#x 201D; ai sugjeroi, duke specifikuar:

Ne &#x 2019; jemi të kujdesshëm për të, ne &#x 2019; jemi të vëmendshëm, si dhe ne &#x 2019; do të vonojë, si dhe do të shikojë saktësisht se si e menaxhojnë autoritetet rregullatore.

A jeni dakord me Morgan Stanley &#x 2019; CEO në lidhje me bitcoin si dhe kripto? Le të njohim në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju