Moska nuk po planifikon të ndalojë rusët nga blerja e kriptove jashtë vendit

Moska nuk po planifikon të ndalojë rusët nga blerja e kriptove jashtë vendit

Ndryshe nga qeveria federale kineze, autoritetet në Moskë nuk planifikojnë të zbatojnë kufizime në blerjen e kriptomonedhës në shkëmbimet e posedimit elektronik të bazuara jashtë vendit, një deklaratë nga Rusia &#x 2019; Predikuesi zëvendësues i parave Alexey Moiseev në fakt ka ekspozuar. Duke folur me gazetarët e shtypit sot, ai mbajti në mendje se negociatat në kriptovaluta janë të ndaluara në vend, por ende diskutohet:

Në të njëjtën kohë, banorët mund të fitojnë [kriptomonedha] dhe gjithashtu të përdorin buxhetet jashtë Federatës Ruse Sigurisht që do të vazhdojë të jetë kështu, besoj.

Të martën nuk ka strategji për të modifikuar asgjë. Instituti Shtetëror i Moskës, gjatë një ligjërate angazhoi Marrëdhëniet Ndërkombëtare dixhitalizimin e tregjeve monetare në Moiseev të Rusisë (MGIMO), për të përsëritur se Cituar sigurisht që nuk do të mundësojë që kriptovaluta Interfax të përdoret si një mënyrë zgjidhjeje brenda kombit.

Nga ana tjetër, autoritetet e qeverisë federale pohuan: Vendosja e Federatës Ruse aktualisht është

Duke iu përgjigjur procedurave të ndalimit me kripto -monedha në zonën e to. Për pyetjet nga nxënësit, ai përmendi se mundësimi i shlyerjes së kriptove mund të çojë megjithatë në humbjen e kontrollit mbi furnizimin me para të gatshme dhe gjithashtu këmbënguli me vendosmëri se çështja zvogëlon sovranitetin monetar të Alexey Moiseev. Rusët,

Përfshihet që pavarësisht ndalimit, të kesh një çantë kriptovalutash jashtë vendit. Predikuesi i parave zëvendësuese të Rusisë theksoi gjithashtu se shumë terma të reja monetare, të tilla si paratë elektronike dhe informacionet e blockchain, me siguri do të kenë Kodin Civil të specifikuar në Ai &#x 2019; s

Blockchain dhe gjithashtu rregullore të ndryshme të tjera të përshtatshme.

Sidoqoftë, edhe më i sqaruar: Moiseev padyshim që do të banojë në vendndodhjen e tij të veçantë dhe gjithashtu me siguri do të përdoret aty ku kërkohen të drejta ekuivalente ligjore. Komiteti i Tregut Financiar, Anatoly Aksakov &#x 2019; vërejtjet e ndjekura kohët e fundit &#x 2019; Deklarata e kreut të legjislativit rus, ndaj, që ekspozoi se ligjvënësit Aksakov po mendojnë për kufizime të ligjshme në sasinë e parave të gatshme të kapitalistëve të pakualifikuar, sigurisht që do të mundësohet të marrin në zotërim kripto. Rusia mendon se veprimet janë të nevojshme

Lexo artikullin:  Miratimi global i kriptomonedhës hidhet 881% i udhëhequr nga vendet aziatike, shfaqje indeksi

Mbroni kapitalistët personalë në Rusi ndërsa kriptomonedhat tërheqin miliarda dollarë në të gjithë botën. Thuaj besoni

do të mbajë planin e tij ekzistues në lidhje me blerjet e kriptove në valutë? (*) na në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë. (*).

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju