Banka Qendrore e Namibisë do të Përfundojë Studimin e Kriptos deri në Prill 2022– Guvernatori thotë se ligjet aktuale nuk lejojnë përdorimin e pasurive dixhitale

Banka Qendrore e Namibisë do të Përfundojë Studimin e Kriptos deri në Prill 2022 - Guvernatori thotë se ligjet aktuale nuk lejojnë përdorimin e pasurive dixhitale

Namibia, si një anëtar i CMA, kërkohet të ndjekë politika Forex dhe financiare që ndjekin ato të 3 kombeve të tjera anëtare. Prandaj, siç tregon Gawaxab, Namibia thjesht do të zhvendoset për të përfshirë kriptot kur CMA - politikat e së cilës gjoja preken nga Banka e Rezervave të Afrikës së Jugut - - e pranon bashkërisht këtë.

Sidoqoftë, pavarësisht nga mungesa e ligjeve që rregullojnë përdorimin e monedhave dixhitale, Gawaxab ende paralajmëroi Namibianët për rreziqet e tregtisë së kriptovalutave. Gawaxab '& rsquo; Paralajmërimi shënon herën e 2-të që BON në të vërtetë ka zbuluar çështje mbi zgjerimin e mashtrimeve të lidhura me kripto. Siç është raportuar nga Bitcoin com News në qershor 2021, banka rezervë ka lajmëruar më parë Namibianët se nuk do të rrëmbejë ankesat nga viktimat e mashtrimeve të lidhura me kriptovalutat.

Cilat janë idetë tuaja për BON '& rsquo; vërejtjet në lidhje me kriptovalutat? Na tregoni se çfarë besoni në fushën e vërejtjeve të renditura më poshtë.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju