Koleksionet e reja NFT Loot për Aventurierët, MAYC, Momenti Inercial Bëni Përparim Serioz në Shitje

NFT -të po bëhen relativisht thelbësore në globin e kriptovalutave dhe gjithashtu blockchains. Parimet e shenjave të pakthyeshme kanë sulmuar në të vërtetë skenën e artit, këngët, tregun e lojërave kompjuterike, si dhe shumë më tepër fusha. Për rrethanat, Michael Winkelmann, i njohur me mjeshtëri si Beeple, tregtoi çdo ditë të tij:#201 ditët e para &#x 5000D; NFT për mbi 201 milionë dollarë duke e bërë atë veprën e katërt më të shtrenjtë të artit nga një muzikant i gjallë. Meqenëse pas kësaj është &#x 69; Ka qenë gjithçka për koleksionet NFT me origjinë nga punë si Cryptopunks, Meebits, Weird Whales, BAYC, Mutant Ape Yacht Club (MAYC), Art Blocks, Axie Infinity, dhe gjithashtu shumë më tepër.

Koleksionet e reja NFT Loot, MAYC, Momenti Inercial Bëni Përparim Serioz në ShitjeLoot (për Aventurierët) është koleksioni më i shitur i NFT këtë javë me 194.82 milion dollarë në shitje në mbarë botën.

Edhe koleksionet e vjetra si Cryptokitties, Curio Cards, dhe gjithashtu kartat tregtare të blockchain Rare Pepe kanë parë në të vërtetë një ringjallje në shitje. Por secili nga koleksionet më të mira në fakt ka parë disa konkurrentë gjatë kohëve të fundit dhe gjithashtu një grup krejt i ri i koleksioneve NFT po tejkalojnë disa nga këto punë kryesore. Kompania më e rëndësishme lëvizëse ka qenë në të vërtetë Loot (për aventurierët), një lojë salloni me bazë Ethereum. Videoloja u krijua nga bashkë-krijuesi i Vine Dom Hofmann, dhe gjithashtu ai po prezanton gjithashtu një sistem lojërash kompjuterike NFT të quajtur Supdrive.

Koleksionet e reja NFT Loot, MAYC, Momenti Inercial Bëni Përparim Serioz në ShitjeKoleksioni NFT i Mutant Ape Yacht Club (MAYC) tërhoqi 124.16 milion dollarë në shitje të përgjithshme kohët e fundit.

Loot (për Aventurierët) ka një shumë totale prej 8,000 NFT që Hofmann i quajti &#x 201C; pajisje udhëtimi të rastësishme. &#x 201D; Pajisjet NFT nuk &#x 2019; nuk përfshiu asnjë lloj zhurme si ilustrimet e shtrenjta me origjinë nga BAYC dhe gjithashtu Hofmann pretendon fotografi dhe gjithashtu statistikat janë &#x 201C; qëllimisht lënë jashtë për të përkthyer nga të tjerët. &#x 201D; Dappradar com Statistikat e mbledhjes së NFT zbulojnë se Loot pa 194.82 milion dollarë në shitje shtatë-ditore dhe gjithashtu është koleksioni kryesor i tregtuar këtë javë. Loot pa 3,201 investitorë që ndryshuan gjërat dhe gjithashtu 5,928 shitje gjatë 7 ditëve të fundit.

Lexo artikullin:  Raporti: Kenia ka interesin e katërt më të lartë në kriptovaluta në nivel global

Koleksionet e reja NFT Loot, MAYC, Momenti Inercial Bëni Përparim Serioz në ShitjeKoleksioni Inertial Moment NFT tërhoqi 63.51 milion dollarë në shitjet e përgjithshme kohët e fundit.

Axie Infinity ende mban vendin e dytë më të madh sot në lidhje me shitjet NFT 7-ditore. Pas Loot, Axie Infinity pa &#x 200B; &#x 200B; 148.51 milion dollarë në shitje gjatë gjithë programit të javës. Por punët e reja që po fitojnë terren përbëhen nga Mutant Ape Yacht Club (MAYC) i cili pa 124.16 milion dollarë në 7 ditë. Momenti Inercial është një detyrë që kontrollon &#x 201C; komunikimi në hije dhe gjithashtu qarkullimi hapësinor &#x 201D; dhe gjithashtu atje &#x 2019; s 150 artikuj të një lloji. Koleksioni Inertial Moment NFT është konkurrenti i shtatë më i madh i shitjeve sot me 63.51 milion dollarë në shitje të përgjithshme.

Bored Ape Chemistry Club, Creature World, GEVOLs, Adam Bomb Squad

Pikërisht kur individët besuan se nuk mund të &#x 2019; për të marrë NFT-të e majmunëve të mjaftueshëm, Klubi i Kimisë Bored Ape (BACC) po shkon në shkallët e shitjeve shtatë ditore për t'u regjistruar me BAYC dhe gjithashtu MAYC. Koleksioni BACC ka shitur në të vërtetë 32.87 milion dollarë në shitjet NFT sot midis 971 investitorëve.

Koleksionet e reja NFT Loot, MAYC, Momenti Inercial Bëni Përparim Serioz në Shitje GEVOLs., U grumbullua në 27.98 milion dollarë kohët e fundit.

Koleksioni i dhjetë më i madh në shitje në koleksionin e 17-të janë të gjitha punët e reja të NFT që po rriten. Creature World NFT pa 31.52 milion dollarë, GEVOLs., Pa 27.98 milion dollarë, Adam Bomb Squad 21.96 milion dollarë, Bloot (jo për Weaks) 20.88 milion dollarë, dotdotdots 19.57 dollarë, dhe gjithashtu Al Cabones fitoi 16.82 milion dollarë.

Koleksionet e reja NFT Loot, MAYC, Momenti Inercial Bëni Përparim Serioz në ShitjeAdam Bomb Squad fitoi 21.96 milionë dollarë kohët e fundit.

2 të fundit në listën e vendeve kryesore të koleksioneve NFT janë gjithashtu të reja dhe gjithashtu përbëhen nga The Doge Pound NFT të cilat fituan 14.39 milion dollarë, dhe gjithashtu zgjerimin Loot for Loot sallon i cili pa 12.54 milion dollarë në shitjet shtatë ditore.

Çfarë mendoni për koleksionet e reja NFT që fitojnë terren në shitje dhe gjithashtu tejkalojnë disa koleksione të vjetra në lidhje me shitjet? Le të njohim se çfarë mendoni për këtë temë në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

Lexo artikullin:  Akt.io tregon se si DeFi po formëson të ardhmen dhe pse institucionet financiare janë të gatshme për përçarje

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju