'NFT' u zgjodh si fjalori anglisht Collins i vitit 2021 'Fjala e Vitit'

'NFT' u zgjodh si fjalori anglisht Collins i vitit 2021 'Fjala e Vitit'

Antikitetet e pandryshueshme (NFT) në fakt kanë marrë një dremitje nga grupi i postimeve pas Fjalorit anglisht Collins Fjalori anglisht i pashpjeguar Collins është lëshuar nga firma Harpercollins dhe gjithashtu ishte fjalori fillimisht që ishte radhitur duke përdorur një burim të dhënash të sistemit kompjuterik dhe #x 2019; s rezultat.

'NFT' u zgjodh si fjalori anglisht Collins i vitit 2021 'Fjala e Vitit'

Në baza vjetore, Collins dëshiron të ofrojë një term të caktuar nderimin e Fjalës së Vitit, dhe gjithashtu këtë vit fjalën &#x 201C; NFT &#x 201D; është kampioni i madh. &#x 201C; &#x 2018; NFT &#x 2019;, akronimi i &#x 2018; token jo i këmbyeshëm &#x 2019;, identifikuesi i posaçëm elektronik që regjistron posedimin e një posedimi elektronik i cili në fakt ka hyrë në qarkullim dhe gjithashtu ka parë miliona të investuara në fotot më të dëshiruara dhe gjithashtu videoklipe, &#x 201D; kompania e fjalorit &#x 2019; Fjala e vitit diskuton artikullin. Mesazhi gjithashtu përfshin:

Është një nga 3 fjalët e bazuara në teknologji për të bërë Collins &#x 2019; listë kontrolli më e gjatë me 10 fjalë të vitit, që përfshin 7 fjalë të reja për Collinsdictionary com.

Emri joformal &#x 2018;Crypto &#x 2019; dhe gjithashtu Mjedisi Virtual Tredimensional i Propozuar &#x 2018;Metaverse &#x 2019;

Fjalët e tjera që u preferuan këtë vit përbëhen nga fjalë të tilla si &#x 201C; metaverse &#x 201D; dhe gjithashtu &#x 201C; kripto. &#x 201D; Përkufizimi i fjalës metaverse është &#x 201C; një variacion i sugjeruar i rrjetës që përbëhet nga atmosfera dixhitale tredimensionale. &#x 201D; Collins English Dictionary thekson se termi &#x 201C; kripto &#x 201D; është një emër i rastësishëm që është i shkurtër për fjalën kriptomonedhë, &#x 201C; një para elektronike e përdorur për blerje online. &#x 201D;

'NFT' u zgjodh si fjalori anglisht Collins i vitit 2021 'Fjala e Vitit'

Është interesante se në maj 2019, Associated Press (AP) ose standardet nga AP Stylebook, autorët, reporterët dhe gjithashtu akademikët deklaruan se duhet &#x 201C; Qëndroni larg përdorimit të kriptos stenografisë, e cila mund të ngatërrohet me kriptografinë. &#x 201D; Rekomandimi i AP në fakt është anashkaluar kryesisht nga mediat kryesore dhe gjithashtu nga revistat e informacionit të kriptomonedhave.

Lexo artikullin:  Pagesat Shumëkombëshe Viza Gjigante Blen Cryptopunk NFT për $ 165K në Eter

Collinsdictionary com ka qenë në të vërtetë shumë ekstra liberal me hyrjet në përmbajtje dhe gjithashtu përfshinte neologjizma me burim nga turma në 2012. Collins gjithashtu lëshon një fjalor të autoriteteve të listës kontrolluese të fjalëve Scrabble, dhe gjithashtu rreth 6,500 fjalë bazohen në termat e rrjeteve sociale, gjuhën popullore dhe gjithashtu risia më e fundit.

Etiketat në këtë përrallë AP, AP Stylebook, Associated Press (AP), Fjalor Collins, Fjalor Anglisht Collins, neologjizma me burim nga turma, Crypto, Harpercollins, Metaverse, neologjizma, nft, kuptimi NFT, NFT, Token jo i ndryshueshëm, Botues, , Scrabble, terma, Typeset, Collins Dictionary i pazbuluar, fjalë

Çfarë mendoni se Collinsdictionary com ofron termin NFT, për nder të Fjalës së Vitit? Le të kuptojmë se çfarë e konsideroni këtë temë në fushën e vërejtjeve të renditura më poshtë.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju