NFT Marketplace Opensea grumbullon 100 milion dollarë - firma bëhet një unicorn i bllokuar

NFT Marketplace Opensea mbledh 100 milion dollarë - firma bëhet një unicorn i bllokuar

Një prej tregjeve më të mëdhenj të shenjave jo-zbavitëse (NFT) sot, Opensea, ka zbuluar se biznesi në të vërtetë ka mbledhur 100 milion dollarë në një raund financimi të Serisë B. Për më tepër, detyra gjithashtu zbuloi se po zgjeronte funksionet e saj në "& ldquo; Ndihma ndër-blockchain ”& rdquo; dheOpensea do të fillojë të mbështesë bllokimin e poligonit. Raundi i financimit i udhëhequr nga Andreessen Horowitz (a16z) e vendos Opensea në statusin e njëbrirëshit të start-up-eve me një vlerësim prej 1.5 miliardë dollarësh pas Serisë B.

NFT Marketplace Opensea mbledh 100 milion dollarë - firma bëhet një unicorn i bllokuar

"& Ldquo; (*), kompania jonë beson se NFT-të janë duke u bërë ndër aplikacionet e para të vrasjeve të orientuara drejt konsumatorit për bllokimet," & rdquo; biznesi i deklaruar gjatë gjithë pasqyrës së financimit. "& Ldquo; NFT-të janë një primitiv bazë për produktet dixhitale (besoni artin dixhital, produktet e lojërave video, domenin dhe më shumë) me prona të reja banimi ose komerciale të markës: ato & rsquo; ri i dallueshëm, i kufizuar në mënyrë të provueshme, i lëngët, në pronësi të përdoruesit dhe funksional në disa aplikacione, "& rdquo; kompania përfshiu. Në Opensea shtesë në a16z,

Në '& rsquo; sOpensea B pa përfshirje nga Seria, përveç financuesve si Coatue, Michael Ovitz, Kevin Hartz, Dylan Field, Kevin Durant dhe Ashton Kutcher “& ldquo; NFT përfaqësojnë themelin për ekonominë e markave të reja peer-to-peer, ku përdoruesit kanë liri dhe pronësi më të lartë mbi informacionin e tyre, dhe dizajnerët mund të ndërtojnë aplikacione efektive, të ndërveprueshme për të furnizuar përdoruesit me vlerë të mirëfilltë financiare, "& rdquo; Tobi Lutke & rsquo; s thekson deklarata e parave. Opensea në një

Opensea noton i NFT Ocean në statistikat 30-ditore nga Konkurrentët e Tregut që Mbledhin Para

Sipas, Dune Analytics '& rsquo; Vëllimi i shitjeve është më i madhi ndonjëherë për muajin e Opensea që tejkalon muajin e kaluar '& rsquo; s informacion rekord thyer. Korriku në të vërtetë ka parë 174.6 milion dollarë në vëllim, megjithatë vëllimi dita-ditës është më i ulët se ai tipik në 4.4 milion dollarë. Statistikat e korrikut nga

Tregon çdo ditë se gjatë gjithë javës së parë të Dune Analytics, maji pa 23.1 milion dollarë në Opensea 4. Mund të jetë ndihmë, përdoruesit mund ta vlerësojnë atë sot duke kontrolluar Polygon Opensea & rsquo; faqet e internetit të s (*). & ldquo; Opensea nuk ka më nevojë të paguajë tarifa blockchain kur bën tregti në Matic, dhe zhvilluesit mund ta bëjnë plotësisht metodën e tyre në kriptë për herë të parë, "& rdquo; biznesi mbahet në mend.Blerësit & rsquo; s Opensea B ndjek një larmi tregjesh të përqendruara në NFT që në të vërtetë kanë pasur aftësinë për të mbledhur miliona për të zgjeruar tregun e NFT.

Lexo artikullin:  A është vonesa në Bitcoin për perspektivën?

Opensea mblodhi 20 milion dollarë në një shitje të simbolit për tregun Series NFT që mbështet bllokimin e Enjin. Efinity NFT tregu Polkadot mblodhi mbi 14 milion dollarë vetëm kohët e fundit dhe ai përgatitet të prezantojë në blockchain. Rrjedha e tregut të jo-fungible (NFT) e mbështetur nga Rarible ngriti $ 13 milion

Mark Kuban Një raund financimi gjatë gjithë javës së parë të Serive të Mintable dhe kompanitë e kapitalit duket se mendojnë se gumëzhitja e NFT do të qëndrojë për një kohë të gjatë dhe korrik '& rsquo; Financimi më aktual zbulon se modeli vazhdon. Investitorët mendoni se Opensea do të mbledhë 100 milion dollarë?

Çfarë ne kuptojmë se çfarë mendoni për këtë temë në zonën e vërejtjeve të renditura më poshtë

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju