OJQ njofton planin për të përdorur NFT për viktimat e urisë të luftës Tigray të Etiopisë

1f4b8916b2524bbf2623449481ea5f46 - OJQ shpall planin për të përdorur NFT për viktimat e urisë të Etiopisë Lufta Tigray 3

Sipas një deklarate të lëshuar më 13 korrik 2021, të ardhurat nga shitjet e NFT do t'i dhurohen organizatave që përfshijnë Programin Botëror të Ushqimit, Komitetin Ndërkombëtar të Shpëtimit, UNICEF dhe Save the Children.

Gjithashtu në deklaratë, Mirna Saraswati e Save Tigray shpjegon se si OJQ kaloi në idenë e mbledhjes së fondeve përmes shitjeve të NFT. Saraswati shpjegoi:

Vitin e kaluar kemi planifikuar të krijojmë NFT nga Arti i Tregtisë së Ndershme të krijuar nga gra nga Tigray. Por ardhja e luftës në nëntor u dha fund këtyre planeve. Pra, në vend të kësaj, ne po bëjmë NFT bazuar në fotot e interpretuara të tragjedisë. Ne do t'i shesim ato në tregun tonë NFT dhe do t'i dhurojmë të ardhurat në mënyrë të barabartë për katër grupe.

Në fillim të nëntorit 2020, shpërtheu një konflikt i armatosur që vinte forcat e qeverisë Etiopiane kundër rebelëve Tigray. Që nga ajo kohë, konflikti - i cili gjithashtu ka marrë forca nga Eritrea fqinje - ka lënë deri në 1.8 milion njerëz në prag të urisë. Tashmë, ky konflikt besohet të ketë marrë jetën e dhjetëra mijëra, sipas UNICEF.

NFT me efiçiencë të energjisë

Ndërkohë, organizatorët e Save Tigray thonë se ata shpresojnë "të përdorin projektin Tigray si një prototip në mënyrë që ata më vonë të krijojnë projekte të ngjashme për të adresuar ndryshimin e klimës, padrejtësinë racore, sëmundjen dhe çështje të tjera". Lidhur me energjinë e pretenduar joefikase të aseteve dixhitale të ankoruara në blockchain, Save Tigray's COO Savannah Partridge tha:

“Ne kemi zgjidhur problemin më të madh që lidhet me ta, që është përdorimi i energjisë. Platforma jonë përdor 10 milion herë më pak energji sesa ato standarde të bazuara në Etherium. ”

Megjithatë, ashtu si çdo NFT, origjina e secilës punë mund të gjurmohet lehtësisht përmes blockchain, shpjegoi Partridge. Kjo, pra, do të thotë se "blerësit mund të vazhdojnë të përdorin secilin imazh për të ngritur më shumë për kauzën nëse zgjedhin kështu". Përveç kësaj, NFT do të fitojnë honorare sa herë që shiten, kështu që "ata mund të mbajnë mbledhjen e fondeve përgjithmonë".

Ruaj objektivin më të madh të Tigray

Partridge thotë se përveç përdorimit të NFT për të nxjerrë në pah situatën e dëshpëruar në Tigray, OJQ-ja po planifikon gjithashtu një reklamë për të bërë të vetëdijshëm publikun për urinë dhe gjysmë gjenocidin në Tigray. Partridge tha:

“Sado që duam të mbledhim fonde për viktimat, ne me të vërtetë duam të përhapim lajmet në miliona. Qeveria etiopiane ka njoftuar se fluturimet e ndihmës mund të rinisin nga kryeqyteti, por deri më tani asnjë nuk është dhënë miratimi. Një protestë nga publiku mund t'i detyrojë ata të veprojnë. "

Çfarë mendoni për idenë e Save Tigray për të përdorur NFT për të mbledhur fonde? Na tregoni se çfarë mendoni në seksionin e komenteve më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju