Banka Qendrore Nigeriane thotë se është tani gati për të nisur CBDC, duke minimizuar dështimin e mëparshëm

Megjithatë, në të njëjtën dosje, banka rezervë shfaqet për të minimizuar efektet e ndalimit të punës për të nisur siç synohet. Në vend të kësaj, CBN përpiqet të nxjerrë në pah rëndësinë e marrjes së pikëve herën e parë dhe gjithashtu se si kjo siguron paratë elektronike &#x 2019; s sukses në planin afatgjatë. Dosja sqaron CBN &#x 2019; vendosja e s:

Ndërsa lansimi i e-naira është një rast jetik, ai është një pikë referimi në një udhëtim të gjatë. E-naira është një procedurë, jo një veprim i vetëm. Me kalimin e kohës, CBN mendon se komunitetet e qëndrueshme që sigurisht do të përmirësohen sistemi e-naira do të sigurohen që Nigeria dhe gjithashtu nigerianët të marrin të gjithë përfitimin nga e-naira.

Udhërrëfyesi E-Naira

Në vend që të vendosë të gjithë përqendrimin e saj në lëshimin e menjëhershëm të e-naira, CBN thotë se në të vërtetë ka punuar me paraqitjen e e-naira dhe gjithashtu dizajnin. Ajo në fakt është fokusuar gjithashtu në shfaqjen e parave elektronike klientëve potencialë të e-naira &#x 2019; performancat, kërcënimet e e-naira dhe gjithashtu se si ato sigurisht do të reduktohen, si dhe udhërrëfyesi i ekzekutimit të e-naira.

Sipas bankës rezervë, janë këto informacione të rëndësishme që duhet të ofrojnë lehtësi për nigerianët që e-naira, e cila me siguri do t'u ofrohet klientëve offline, në të vërtetë është konceptuar mirë dhe gjithashtu nisja ka qenë në të vërtetë synuar fuqishëm.

Cilat janë idetë tuaja në lidhje me këtë përrallë? Ju mund t'i ndani pamjet tuaja në zonën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju