Remitancat nigeriane rimëkëmben ndërsa vendi kryeson Afrikën Sub Sahara – Kostot e dërgimit janë ende të larta

Remitancat nigeriane rimëkëmben ndërsa vendi kryeson Afrikën Sub Sahara – Kostot e dërgimit janë ende të larta

Sipas njoftimit të lajmeve të 17 nëntorit 2021, kjo rritje në vlerën e fondeve të dërguara mbetet në të vërtetë një rikthim nga dërgesat e përgjithshme që u dërguan nga nigerianët në një kohëzgjatje ekuivalente në vitin 2015. Deklarata e lidh pjesërisht këtë rritje me hapat që u prezantuan nga vendi &#x 2019; autoritetet financiare në tremujorin e parë të vitit 2021.

Këta hapa kërkojnë të nxisin përdorimin e rrjeteve zyrtare kur dërgoni para në shtëpi.

&#x 201C;Nigeri, zona &#x 2019; marrësi më i madh, po përjeton një rikthim modest në qarkullimet e kompensimit, pjesërisht si rezultat i ndikimit në rritje të planeve që synojnë të kanalizojnë flukset hyrëse nëpërmjet sistemit financiar, &#x 201D; deklaratën e përshkruar.

Siç është raportuar më parë ngaBitcoin com News, Banka Qendrore e Nigerisë (CBN) &#x 2014; e cila në fakt kishte dhënë thjesht rregulloren e saj që synonte entitetet kripto &#x 2014; prezantoi fillimin e një plani motivimi që u jepte marrësve për të përdorur sistemin financiar në mars 2021. Që pas kësaj, autoritetet në fakt kanë pohuar se plani po ndihmon për të nxitur qarkullimin e remitancave zyrtare drejt e në vend.

Kostoja e dërgimit është ende shumë poshtë objektivit të OKB-së

Për sa i përket çmimit të remitancave, deklarata e Bankës Botërore pretendonte sipërfaqen &#x 2019; s tarifë dërgimi &#x 2014; e cila zbriti pjesërisht nga 8.9% në 8% në tremujorin fillestar të 2021 &#x 2014; mbetet ende ndër më të lartat e mundshme në planet. Banka Botërore e lidh këtë çmim të lartë të dërgimit të kompensimit në Afrikën Sub Sahara në &#x 201C; sasi të vogla të qarkullimeve zyrtare dhe gjithashtu përdorimin e kursit të këmbimit të monedhës në tregun e zi. &#x 201D;

Gjithashtu, ky çmim dërgimi zbulon gjithashtu se zona e Afrikës Sub Sahara është ende shumë më tepër se objektivi i avancimit të qëndrueshëm të OKB-së (SDG) 10.c 1 për ta ulur këtë në shumë më pak se 3 përqind. Aq shumë, vetëm zona e Azisë Juglindore ka kosto dërgimi që janë afër këtij treguesi të SDG me 4.6 përqind.

Lexo artikullin:  Amazon përgatitet të pranojë pagesa me Bitcoin këtë vit, deklaron eksperti

Etiketat në këtë përrallë Banka Qendrore e Nigerisë, kaloni kufijtë e remitancave, çmimi i këmbimit, kalimi i remitancave, çmimi i dërgimit të remitancave, OKB SDG, Banka Botërore

A e supozoni atë &#x 2019; A është e mundur të ulet çmimi i dërgimit të remitancave në Afrikën Sub Sahara në nën 3%? Na tregoni se çfarë supozoni në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju