SEC Nigerian shpall rregulla të reja që rregullojnë lëshimin e aseteve dixhitale

Komisioni Nigerian i Letrave me Vlerë dhe gjithashtu i Shkëmbimit (SEC) ka zbuluar në fakt rregulla të reja që rregullojnë lirimin e aseteve dixhitale si siguri dhe letra me vlerë. Ligjet gjithashtu përbëhen nga rregulla për nevojat e regjistrimit për asetet dixhitale që përdorin sisteme (DAOPs). Ofruesi i pronës virtuale (VASP) dhe gjithashtu shkëmbimet e aseteve dixhitale mbulohen në koleksionin e ri të rregullave që u publikuan së fundmi nga pagesa.

Sipas ligjeve të reja, njerëzit ose subjektet që kërkojnë të rrisin fondet përmes ofrimit të monedhave ose shitjes personale të simboleve duhet të dërgojnë fillimisht një &#x 201C; lloji i analizës dhe gjithashtu drafti i letrës së bardhë. &#x 201D; Në draftin e letrës së bardhë, pagesa thotë se një subjekt që kërkon autorizim për të kandiduar duhet t'i sigurojë asaj &#x 201C; informacione totale dhe gjithashtu të pranishme në lidhje me detyrat paraprake të ofrimit të pronave dixhitale, strategjinë e shërbimit dhe gjithashtu studimin e dobisë. &#x 201D;

Dosja e draftit duhet të ofrojë gjithashtu një përmbledhje të shpejtë të ofertës paraprake të pronës dixhitale, vlerën e çdo token, si dhe mundësitë që i ofron klientit. Në të duhet të përmendet edhe përdorimi dhe lejimi i mjeteve, tha KSHZ.

Deklarata e Librit të Bardhë

Lidhur me dokumentet e bardha të detyrave paraprake të ofrimit të pronave dixhitale, pagesa deklaroi se skedari duhet të ketë një shënim të lutemi duke përmendur se kjo nuk qëndron për një marrëveshje në treg. Pasi të jenë dorëzuar dokumentet e nevojshme, KSHZ-ja me siguri do ta vlerësojë atë për të marrë një zgjidhje.

[Komisioni do të] vlerësojë saktësisht të njëjtën gjë brenda 30 ditëve nga fatura për të kuptuar nëse prona dixhitale e sugjeruar për t'u furnizuar, përfshin një &#x 2018; mbrojtja &#x 2019; sipas Aktit të Investimeve dhe gjithashtu të Letrave me Vlerë 2007.

Pasi të merret një rezolutë, KSHZ-ja sigurisht që do ta ndërveprojë këtë me ofruesin brenda 5 ditëve nga vendimi i vlerësimit.

Përveç diskutimit të veprimeve që kompanitë e mundshme të parave dixhitale duhet të ndërmarrin, pagesa detajon gjithashtu nevojat dhe gjithashtu kufizimet që duhet të respektohen. Për një kandidat që kërkon të regjistrohet si DAOP, rregullat e reja pretendojnë se ata duhet të paguajnë një kosto deklarimi të barabartë me 241 dollarë, një kosto trajtimi prej 724 dollarë dhe gjithashtu një kosto regjistrimi prej 72,430 dollarë.

Lexo artikullin:  JPMorgan: Investitorët institucionalë hedhin ar për Bitcoin duke e parë atë si një mbrojtje më të mirë të inflacionit

Diku tjetër në regjistrimin e rregullave të reja prej 54 faqesh, pagesa deklaron një DAOP &#x 201C; do të mbajë një regjistër të pronarëve paraprak të tokenit që janë abonuar për aktivet/simbolet dixhitale në internet gjatë gjithë kohëzgjatjes së marrëveshjes dhe gjithashtu do të marrin pjesë në regjistër. &#x 201D; Me përdorimin e një sistemi tjetër si pritës, SEC deklaroi se një &#x 201C;Emetues nuk do të organizohet njëkohësisht në shumë DAOP ose në një sistem të financimit të kapitalit. &#x 201D;

Etiketat në këtë përrallë Platformat e Ofrimit të Aseteve Dixhitale, Shenjat dixhitale, oferta paraprake e pronave dixhitale, Aktin e Investimeve dhe gjithashtu të Letrave me Vlerë, Letrat me Vlerë të Nigerisë dhe gjithashtu Komisionin e Shkëmbimit, ofruesin e pronave në internet (VASP), asetet në internet

Cilat janë idetë tuaja për këtë përrallë? Na tregoni se çfarë supozoni në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

Terence Zimwara

Terence Zimwara është një reporter, shkrimtar dhe gjithashtu autor fitues i çmimeve të Zimbabvesë. Ai në fakt ka shkruar tërësisht në lidhje me vështirësitë financiare të disa kombeve afrikane, përveç se si paratë dixhitale mund t'i furnizojnë afrikanët me një kurs largimi.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju