Zëvendëspresidenti nigerian thotë se kursi aktual i këmbimit të Naira -s është "i ulët artificialisht"

Si pasojë, Zëvendëspresidenti Osinbajo thotë se dëshiron që Banka Qendrore e Nigerisë (CBN) të lejojë nairën të &#x 201C; pasqyrojnë faktet e tregut. &#x 201D; Si një regjistrim nga The Cable information, Osinbajo gjithashtu dëshiron që CBN të rishqyrtojë metodën e saj të monitorimit valutor. Ai sqaroi:

Ne mund të &#x 2019; të merrni dollarë të rinj menjëherë në sistem, ku kursi i këmbimit të monedhës zvogëlohet në mënyrë sintetike. Dhe të gjithë e kuptojnë se sa fitimet tona mund të zgjerohen. Unë &#x 2019; m bindur se metoda e monitorimit të nevojës që po merret aktualisht nga CBN kërkon një rimendim, i cili është thjesht shikimi im.

Megjithatë, Osinbajo rekomandoi që çdo lloj shqyrtimi i tillë duhet të bëhet vetëm kur guv CBN të ketë kohë për të zgjidhur këtë shqetësim.

Naira Zhvlerësimi

Që prej pesëdhjetë përqindëshit të parë të vitit 2020, naira është zvogëluar vazhdimisht kundrejt parave të konsiderueshme si dollarët amerikanë, si dhe paundi shtesë britanik. Në momentin e kompozimit, kursi i këmbimit naira kryesore në dollarë qëndron në thjesht mbi 411 për çdo dollar të vetëm. Ky kurs këmbimi valutor është pothuajse 40% më pak se norma identike e tregut prej 570 naira për çdo dollar.

Pavarësisht nga kjo mospërputhje midis normës kryesore si dhe kursit të këmbimit të monedhës së tregut nëntokësor për naira, CBN në fakt deri më tani ka refuzuar të ulë vlerën e parave. Në vend të kësaj, banka rezervë në fakt ka ndjekur njerëz si dhe firma që janë ngarkuar të mbajnë nairën &#x 2019; rrëshqitje s.

Ndërkohë, Osinbajo këshilloi CBN -në kundrejt mëngës në përbërësin monetar të situatës ekonomike. Sidoqoftë, nevoja që të shfaqet kërkesa për një trajtim të tillë, CBN duhet të veprojë vetëm kur të ketë &#x 201C; bashkëpunimi i plotë si dhe miratimi i ministrisë së tregut, &#x 201D; Osinbajo specifikoi.

Lexo artikullin:  Ndërsa vuan çmimi i Ethereum, investitorët pyesin veten nëse ETH mund të bëhet deflacioniste

A jeni dakord me Nënkryetarin &#x 2019; s besimet naira? Na tregoni se çfarë supozoni në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju