Nodeseeds fillon anëtarësimin në tre nivele për të siguruar transparencë dhe ndarje të drejtë të projekteve

Nodeseeds fillon anëtarësimin në tre nivele për të siguruar transparencë dhe ndarje të drejtë të projekteve pres-relis

NJOFTIMI PËR SHTYP. Investitori Blockchain Nodeseeds ka zbuluar në fakt fillimin e një sistemi abonimi me tre nivele për të barazuar procedurën e tij të investimit financiar. Nodeseeds ekspozoi më shumë informacion në një blog site post t në faqen e saj të mesme.

Sistemi i Nivelit të Panairit të Nivelit

Sipas postimit, Nodeseeds specifikoi se nivelet ishin zhvilluar për të garantuar lejimin e arsyeshëm të përfitimeve për mbajtësit e shenjave NDS. Sistemi me tre nivele është i ndarë në Anëtarët e Farërave, Anëtarët Privatë dhe Anëtarët e Ankorës

Anëtarët e Farërave janë niveli i nivelit të hyrjes dhe kërkesa minimale për të certifikuar është mbajtja e 25 shenjave NDS. Disa nga përfitimet konsistojnë në qasjen e hershme në disa detyra dhe hapësirat e mosmarrëveshjeve. Pjesëmarrësit gjithashtu marrin 2 herë përfitime rekomandimi, megjithatë janë të kufizuar në qasjen e tyre për të marrë kompensimet e lotos të fondeve të dorëzuara.

Anëtarët Privatë janë niveli i ndërmjetëm dhe i përshtatshëm për përdoruesit me një minimum prej 350 në portofolin e tyre. Anëtarët në të vërtetë kanë siguruar kompensime për detyra që ndryshojnë nga $ 500 në $ 1500. Përparësitë e tjera përbëhen nga 2.5 x përfitime rekomandimi dhe qasje në të gjitha hapësirat personale të Discord. Kjo garanton që ata të kenë aftësinë për të fituar qasje në investimet e mundshme financiare dhe për të marrë më shumë informacion mbi aktivitetet e Nodeseeds.

Anëtarësia Anchor është niveli kryesor dhe ka shumë përparësi për anëtarët. Anëtarët duhet të kenë një minimum prej 700 NDS në portofolin e tyre për t'u bashkuar me këtë grup unik.

Nodeseeds ka krijuar në të vërtetë një strukturë shpërblimi që përfiton sa më shumë nga vlera e përbashkët për të gjithë anëtarët e lagjes. Abonimi Anchor mund të ketë qasje në përfitimet e rekomandimit 3x dhe janë të falur nga pagesa e kostove të investimit financiar.

Anëtarët e spirancës në fakt kanë zgjeruar përparësinë kryesore në sistemin e lejimit të lotos dhe gjithashtu mund të kenë qasje në ofertat financiare që shpërblejnë OTC. Nodeseeds gjithashtu ekspozuan se anëtarët e Anchor do të kishin akses në përfitimet përmes programit të tij të inkubacionit të rregulluar për t'u prezantuar deri në TM4 2021.

Nodeseeds blenCardwallet fi

Nodeseeds në të njëjtën mënyrë ka vazhduar të bëjë investime të konsiderueshme financiare brenda zonës së blockchain. QV -ja kohët e fundit zbuloi se në të vërtetë kishte blerë shërbime portofoli blockchain CardWallet. CardWallet është një portofol me shumë zinxhirë që do të mbështesë shenjat Cardano, Ethereum dhe Bitcoin të bazuara në blockchain.

Lexo artikullin:  Grayscale hap Solana Trust - Kompania tani menaxhon 54 miliardë dollarë në 16 fonde investimi kripto

Ai planifikon të lejojë shkëmbime të thjeshta midis disa blockchains dhe të stimulojë përdoruesit të përdorin shërbimet e tij të portofolit. Nodeseeds ka bërë në fakt një investim të konsiderueshëm financiar në Cardwallet fi.

Investimet e tjera financiare aktuale përbëhen nga PolyWhirl, një procedurë e privatësisë personale në Poligon dhe 1UP. të këndshme në javët aktuale.

Një VC gjeniale e blockchain

Nodeseeds është një investitor i veçantë i bazuar në blockchain që është i përqendruar në decentralizimin e të gjithë mjedisit të QV. Duket që të thyhen barrierat ekzistuese që lidhen me qasjen e financuesit tipik në disa nga detyrat kryesore '& rsquo; shitjet personale.

Përdoruesit mund të kenë qasje në shitjet e hershme të shenjave dhe raundet e farës duke mbajtur shenjën e tyre amtare NDS. NDS është një shenjë e veçantë dhe lejon përdoruesit të marrin një pjesë të të ardhurave të Nodeseeds.

Për më tepër, Nodeseeds përdor 40% të të ardhurave të saj për të shpenguar shenja NDS dhe për t'i djegur ato rregullisht, me thjesht 15% që shkojnë direkt në biznes. QV gjithashtu ka një lloj në faqen e saj të faqes për detyra kripto të reja që duan fonde për të mbushur një lloj në profilin e saj të faqes.

Edhe pse e ndërtuar kryesisht në Ethereum, Nodeseeds blen detyra nga procedurat e tjera të blockchain. Occam është një suitë DeFi në Cardano dhe Trustpad është një platformë e mbrojtur e decentralizuar e mbledhjes së fondeve me shumë zinxhirë. Nodeseeds planifikon të vazhdojë normën e saj ekzistuese të investimit dhe do të fitojë më shumë detyra ndërsa fqinjësia e saj rritet në muajt e ardhshëm.

Lidhjet zyrtare —– Farërat nodese

Webfaqja

Twitter

telegram

Telegram —– Njoftime

 

Ky është një njoftim për lajme. Lexuesit duhet të bëjnë kujdesin e tyre të duhur para se të ndërmarrin ndonjë veprim që lidhet me biznesin e promovuar ose ndonjë prej filialeve ose shërbimeve të tij. Bitcoin com nuk është përgjegjës, drejtpërdrejt ose tërthorazi, për çdo dëm ose humbje të shkaktuar ose deklaruar të shkaktohet nga ose në lidhje me përdorimin ose varësinë nga çdo material, artikuj ose shërbime të theksuara në publikimin e gazetarisë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju