Numri i përdoruesve me bazë në Afrikë në platformën Kucoin rritet me 200% në 10 muajt e parë të 2021

Në vendet afrikane që shqetësohen nga shqetësimet për paratë ose nga inflacioni i largët, kriptovalutat në fakt janë bërë një dyqan alternativ autentik me vlerë. Saktësisht të njëjtat para elektronike po përfundojnë në mënyrë të konsiderueshme si mënyrat e favorizuara për dërgimin e kompensimeve ose për kryerjen e shlyerjeve ndërkufitare.

Me fjalë të tjera të ndryshme, kriptovalutat kanë përdorime të vërteta në Afrikë përveç tregtimit. Megjithatë, si Johny Lyu, CEO i Kucoin &#x 2014; një nga shkëmbimet më të mëdha të kriptove në glob &#x 2014; vëren, përdorues ose pronarë të shumtë të kriptomonedhave afrikane kanë filluar të përfundojnë të jenë më të interesuar në anën tregtare të pikëve.

Në realitet, në reagimet e tij me shkrim ndaj pyetjeve që iu dërguan duke përdorur Linkedin, Lyu zbulon se edhe më shumë përdorues afrikanë po hyjnë drejt e drejta në të ardhmen ose tregtimin e marzhit. CEO gjithashtu diskuton saktësisht se si kompania e tij po përgatit veten për atë që disa e shohin si një sektor të ardhshëm trilion dollarësh.

Më poshtë janë disa nga reagimet e Lyu ndaj pyetjeve që i janë bërë atij nga Bitcoin com News.

Bitcoin com News (BCN): Çfarë fituan më shumë përdoruesit afrikanë këtë vit?

Johnny Lyu (JL): BTC, ETH, SOL, KDA, si dhe LUNA janë detyra që shumë përdorues afrikanë mbajnë syrin e tyre Me rritjen e NFT, Gamefi si dhe Metaverse, simbolet indigjene të këtyre detyrave të lidhura me sektorin në fakt janë detajuar më tej në profil. e përdoruesve afrikanë, si BLOK, DREAMS, e kështu me radhë Në përmirësim, të dehur nga besimi i tregut, monedhat meme si DOGE, SHIB si dhe ELON kanë sjellë në fakt edhe interesin e financuesve afrikanë.

BCN: Çfarë nënkupton ky trafik uebsajti?

JL: Në përmirësimin e rritjes së trafikut të faqes në internet, numri i Kucoin &#x 2019; Përdoruesit e rinj afrikanë në të vërtetë kanë zbuluar gjithashtu një zhvillim shpërthyes, duke zbuluar një epokë të re të burimeve tipike që futen drejt e në globin e kriptove. Shkalla e miratimit të blockchain si dhe kriptomonedhës në Afrikë po rritet, gjë që tregon gjithashtu përshpejtimin e rritjes së sektorit të kriptove. Blockchain mund të jetë pika e madhe e mëposhtme pas internetit, si dhe të gjitha kombet shkojnë në të njëjtën linjë fillestare, për rrjedhojë kompania jonë beson se blockchain mund të jetë një mundësi për krijimin e kombeve për të kapërcyer ekuivalentët e tyre të krijuar.

BCN: Si ka ndryshuar numri i përdoruesve si dhe sasitë e tregtimit?

JL: Si numri i përdoruesve afrikanë ashtu edhe sasia e tregtimit në platformën Kucoin janë rritur në fakt çdo muaj për shkak të fillimit të vitit 202. Sasia e tregtimit e përcaktuar për tetorin 2021 është rritur me 74% krahasuar me muajin e mëparshëm, si dhe numri i kohëve të fundit përdoruesit e regjistruar u rritën me mbi 200%. Aq shumë, shkëmbimi ka ruajtur në fakt të njëjtin çmim zhvillimi.

Lexo artikullin:  Austria planifikon të taksojë kriptovalutat si aksionet, zotohet për trajtim të barabartë

BCN: Cilat artikuj janë përdorur nga më të mirat në Afrikë?

JL: Pjesa më e madhe e përdoruesve afrikanë po përdorin aktualisht tregtimin në zonë. Në (*10 *) 2021, sasia e tregtimit të zonës është në krye me 60% midis të gjithë artikujve të tregtimit. Por ne në fakt kemi parë një rritje të normës së interesit në tregtimin e marzhit, i cili raportoi një rritje prej 143% në tetor 2021 në kontrast me muajin e kaluar.

BCN: Në një shënim të ndryshëm, Kucoin Labs, një krah investimi financiar i Kucoin, së fundmi prezantoi një fond prej 100 milionë dollarësh për të mbështetur detyrat metaverse. A mund të na informoni pse kompania juaj ka bërë një aksion kaq të madh kaq herët?

JL: Si &#x 201C; shtëpia e altcoins si dhe thesaret e kriptove, &#x 201D; Kucoin në fakt ka qenë vazhdimisht shumë i vetëdijshëm për modat aktuale në treg. Metaverse është faza vijuese e internetit, si dhe kompania jonë beson se me siguri do të transformojë shumë aspekte të kulturës sonë. Objektivi ynë është të ndihmojmë detyrat që kanë filluar të hyjnë në sektorin metaverse, si dhe t'i paraqesim ato tek përdoruesit tanë. Ne me siguri do të përcaktojmë detyrat që vërtet po vendosin, si dhe do t'i refuzojmë ato që thjesht po kalojnë në valën e zhurmës. Është thelbësore të fillohet ta bëjë këtë aktualisht në fazën e zhvillimit të tregut.

Ndonjëherë, detyrat që meritojnë nga pikëpamja teknike tejkalohen nga ato të dobëta si rezultat i mungesës së planeve buxhetore të reklamave dhe marketingut, mungesës së mbrojtjes së mjaftueshme të medias, si dhe ndihmës në zonë përballë errësirës. Disa biznese të tjera fillestare me koncepte të krahasueshme mund të kenë dorën e parë si në inovacione, ashtu edhe në reklama dhe marketing. Shpesh, një start-up me iniciativa të qëndrueshme reklamimi dhe marketingu, si dhe pa terren teknik, sigurisht që do të largojë një rival jashtëzakonisht të jashtëzakonshëm nga tregu. Kjo sjell një skenar të pasigurt ashtu si ai i parë në 2017-18, kur detyra të shumta ICO përfunduan si mashtrime. Kucoin Labs do të shtojë absolutisht zhvillimin e një tregu të shëndetshëm dhe të ekuilibruar duke ruajtur aftësitë teknike si dhe avancimin.

BCN: Sipas një rekord, komponenti i parave të gatshme për këtë fond metaverse ndahet për programet arsimore dhe mësimore. Jeni në një vend për të na informuar sasinë që do të shkojë në drejtim të kësaj?

JL: Grantet për detyra të qëndrueshme teknikisht nuk janë posti i vetëm i kostove tona. Trajnimi i ekspertëve të rinj është jashtëzakonisht i rëndësishëm për një sektor që po zgjerohet shpejt, si dhe për një sektor më të avancuar si blockchain. Ne nuk përbëheshim nga asnjë lloj numrash të veçantë në nisje, pasi sigurisht që do të ishte e pasaktë ta bënim këtë, sepse përgatitemi të investojmë aq sa është thelbësore në pjesën mësimore. Ju mund të &#x 2019; t thjesht deklaroj, &#x 201C; mirë, lejo &#x 2019; investoni 10 milionë dollarë në një hackathon! &#x 201D; Të mësuarit është një procedurë e përsëritur, ndërsa një dhënie e avancimit ka një kufizim.

Lexo artikullin:  CEO i Genesis Michael Moro mendon se gabimet i mbajnë institucionet larg Defit

Ne përgatitemi të shpenzojmë shumë në trajnimin e aftësive të të rinjve, megjithatë nuk e njohim numrin e tyre në dispozicion, gjë që përcakton çmimin e trajnimit. Ka një zonë të mjaftueshme në Kucoin Labs &#x 2019; kurrikula për të gjithë, si dhe sigurisht që nuk do të veprojmë si kolegjet, të cilat shpesh kanë një numër të kufizuar hapjesh për kandidatët.

BCN: Përveç kurrikulave, çfarë tjetër duhet bërë për të marrë sa më shumë individë në bord me metaverse të jetë e mundur?

JL: Sektori kërkon individë me entuziazëm, mendje si dhe vendosmëri për t'u përpjekur. Unë njoh shumë individë të tillë në sektorin e kriptove midis miqve të mi të mirë, bashkëpunëtorëve si dhe shokëve. Ata me siguri do të zhvillojnë artikuj që me siguri do të tërheqin përdoruesit vetë, pa motivime shtesë.

Etiketat në këtë përrallë 2017 ICO, Blockchain, Johnny Lyu, KuCoin, Kucoin Labs, Metaverse, sasi të tregtuara

Cilat janë idetë tuaja për këtë takim? Na tregoni se çfarë besoni në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju