NYCB dhe Grupi i Bankave Bashkohen për të lançuar USDF Stablecoin

USDF

Konsorciumi USDF, një grup bankash me bazë anëtarësimin, po lançon stablecoin primar të prodhuar nga banka, i referuar gjithashtu si USDF. Sipas një lançimi për shtyp të lëshuar më 12 janar, objektivi që qëndron pas këtij lançimi është të largojë fërkimet duke adresuar “sigurinë e blerësit dhe konsideratat rregullatore të monedhave të qëndrueshme të emetuara jo-bankare dhe të sigurojë një zgjedhje më të sigurt për transaksionet në blockchain”.

Konsorciumi USDF është entiteti që mund t'i autorizojë këto banka të prodhojnë monedhën e qëndrueshme, e cila ndoshta do të jetë e shlyer 1:1 në para nga ndonjë prej bankave të konsorciumit të lartpërmendur. Anëtarët themelues të këtij konsorciumi përqafojnë institucione ashtu si Banka e Komunitetit të Nju Jorkut (NYCB), NBH Bank, Firstbank, Sterling National Bank dhe Synovus Bank. Figure Technologies, Inc. dhe Jam Fintop janë anëtarë themelues po aq mirë.

Synimi i Defi, Pagesave dhe Shlyerjeve

Stabilcoins janë gjysma gjigante e financave të decentralizuara në këtë sekondë, dhe konsorciumi USDF po fokusohet në këtë hapësirë ​​me ngjarjen. Figura CEO Mike Cagney tha:

USDF hap potenciale të pakufishme për botën në rritje të transaksioneve deFi.

Programet e Figure kanë përdorur tashmë USDF për të shlyer transaksionet e letrave me vlerë që përfshijnë Bankën e Komunitetit të Nju Jorkut. Andrew Kaplan, shefi dixhital dhe bankar i NYCB si oficer shërbimi, vuri në dukje në lidhje me rëndësinë e këtij lançimi për transferimin e fondeve në përputhje duke përdorur ofruesit e modës të blockchain. Sipas menaxherit, objektivi është që të kryhen çështjet në një "metodë që mund të shkallëzohet, që i përmbahet kërkesave rregullatore dhe është e përshtatshme për të gjithë klientët, nga blerësit gjigantë institucionalë deri tek perspektivat e shitjes me pakicë".

Kjo është një nga përpjekjet kryesore të një blloku bankash për të sugjeruar një përgjigje alternative për stablecoins që mund të gjenden tashmë në treg, duke lejuar sugjerimet për përdorimin e stablecoins nga grupi i punës i presidentit. Stablecoins janë kthyer në një nga sektorët brenda tregtisë së kriptove me përparim të dukshëm, duke tejkaluar vlerën e tregut prej 100 miliardë dollarësh. USDT, shenja e lëshuar nga Tether, dominon pothuajse gjysmën e kapitalit të tregut në këtë klasë.

Lexo artikullin:  Parashikimet e normës Bitcoin të 13K dollarëve lindin me rënien e BTC të renditur më poshtë vijës historike të trendit

Banka e Komunitetit të Nju Jorkut ndoshta do të prodhojë stablecoin sipas kërkesës brenda javëve në vijim, në përputhje me Cagney.

Etiketat në këtë histori bankat, bankat, Figura, Banka e Komunitetit të Nju Jorkut, konsorciumi usdf, usdf

Çfarë e konsideroni nisjen e USDF? Na tregoni në pjesën e komenteve më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju