Vetëm një çështje kohe para Bitcoin e bën këtë

Ka një numër pikash që në të vërtetë kanë qenë qartë të dukshme për tregun e Bitcoin gjatë javës së kaluar. Vëllimet në mënyrë të konsiderueshme mbaruan në treg, dhe gjithashtu paqëndrueshmëria po forcohej në treg. Metrikat në zinxhir promovuan gjithashtu një kontur niveli, kështu që në kohën e shtypit, ishte sfiduese të përcaktoje një rregullim reaksionar për Bitcoin në një periudhë afatshkurtër.

Sidoqoftë, disa shenja duket se rekomandojnë një rregullim përbrenda, pavarësisht nga heshtja e gazetarisë në kohën e kostove.

Ecja e raportit të furnizimit të lëngshëm dhe gjithashtu gjallëria e monedhës

Burimi: Glassnode

Ndërtimi i Bitcoin në të vërtetë është sqaruar me metrika të shumta gjatë dy muajve të mëparshëm, megjithatë një metodë cilësore për të kuptuar furnizimin është qarkullimi i Raportit të Furnizimit të Lëngshëm Kur gjurmon rregullimin e furnizimit jolikuid, është vërejtur që në kohën e shtypit, e njëjta gjë ka në të vërtetë morën një ngritje duke pasur parasysh përfundimin e qershorit, një monitorim që nënkuptonte që një goditje e furnizimit ishte ende një zgjedhje.

Tani, një tregues më i rëndësishëm që mund të përdoret për të vlerësuar modelin më të gjerë është Liveliness Coin Liveliness është në thelb proporcioni midis ditëve të prishura të monedhës dhe ditëve të monedhës së prodhuar.

Burimi: Glassnode

Tani, sipas grafikut të mësipërm, rënia duket se drejtohet në drejtim të një faze të grumbullimit të Bitcoin dhe gjithashtu tradicionalisht, ajo në të vërtetë ka shkaktuar një koleksion tubimesh. Sidoqoftë, është e nevojshme të kihet parasysh se një ndërtim mund të zgjasë për një kohë më të gjatë, gjatë së cilës kostoja mund të përjetojë një rënie të jashtëzakonshme.

E megjithatë, në fakt, qarkullimi UTXO i Bitcoin në mes $ 31k - 35k $ është një sinjal i konsiderueshëm. Sipas informacionit, 9.94% e furnizimit me para të gatshme të BTC-së në të vërtetë është zhvendosur në mes të varietetit të përmendur më parë, me të njëjtën rritje të saktë në 17.55% për serinë prej $ 31k - $ 40k.

Aktivitete të tilla të larta të entitetit brenda një varieteti të kostove jo fleksibël lejojnë që prona të kombinohet midis atyre pikave të caktuara të çmimeve, kështu që hap konceptin që mund të jetë baza e BTC. jo gjithmonë shëno edhe atë monitorim.

Lexo artikullin:  Fillimi mbledh 2 milion dollarë për përdorimin e kriptomonedhës pioniere në Afrikën frankofone

Kërkimi i Flamurit të Kuq Bitcoin?

Tani, duke shqyrtuar tregun në një gamë të rregullt, grafët nuk dukeshin me të vërtetë shpresëdhënës. Bitcoin mbylli dritën e saj më të lirë të qirinjve, duke pasur parasysh atë dhjetor 2020. Ergo, BTC po nxiton ndihmën e saj të rëndësishme një herë në javë. Nën 31500 $ - 30,000 dollarë, prona nuk ka asnjë lloj ndihme me kosto jo fleksibël dhe gjithashtu në teori, ajo mund të bjerë deri në 24,000 dollarë.

E megjithatë, mund të parashikohet që rikuperuesi sigurisht do të jetë udhëheqës duke pasur parasysh që shumë metrika në zinxhir nuk mund të jenë bashkërisht të pasakta në lidhje me një shërim të favorshëm. Justshtë vetëm një çështje se kur dhe gjithashtu se si ka shumë të ngjarë të fillojë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju