Përdoruesit e pishinës Orion për të fituar akses në tregtimin, ndërrimin, grumbullimin dhe votimin nga një panel i vetëm

Protokolli Orion së fundmi nisi zgjidhjen e tij AMM, Orion Pool, duke furnizuar aktivitete të shumta të lidhura me kripto nga një ndërfaqe e vetme përdoruesi. Platforma ka integruar pishinat kryesore swap, DEX dhe CEX, duke ndërtuar portën e parë të decentralizuar në të gjithë tregun e kriptovalutave.

Një epokë e re e financave të decentralizuara nga një ndërfaqe

Me Bitcoin dhe kriptovalutat e tjera në rritje, ekosistemi blockchain është përmbytur me shkëmbime të centralizuara dhe të decentralizuara. Si rezultat, përdoruesit e kanë gjithnjë e më të vështirë menaxhimin e kuletave të shumta, monitorimin e lëvizjeve të çmimeve dhe ekzekutimin e porosive nëpër shkëmbime.

Ndërsa shkëmbimet e centralizuara (CEX) janë zgjidhja më e preferuar për tregtinë e kriptovalutave, qeveritë dhe rregullatorët financiarë në të gjithë botën janë duke shtypur fort CEX, duke e bërë të vështirë për platformat që të funksionojnë në disa juridiksione. CEX ruan të dhënat në proceset e centralizuara të sigurisë, duke i bërë ato një shënjestër e lehtë për kriminelët kibernetikë.

Për më tepër, regjistrimi i një llogarie në një CEX është një proces i ngathët dhe zhgënjyes, me disa komplikime të KYC, AML dhe verifikimeve të tjera rregullatore. Nga ana tjetër, DEX-të, zgjidhin problemet e CEX, duke u ofruar përdoruesve kontroll të plotë mbi fondet e tyre. Sidoqoftë, përdorimi i DEX kërkon një kuptim të denjë të ekosistemit DeFi.

Për të adresuar këto probleme dhe për të përmirësuar mundësinë e hyrjes, Protokolli Orion ka nisur zgjidhjen e tij të pronarit AMM, Orion Pool, duke u vendosur si platforma e vetme që u ofron përdoruesve qasje të decentralizuar në pishina, DEX dhe CEX në një destinacion.

Pas hedhjes në treg të Orion Pool, Orion Terminal tani u ofron tregtarëve një portal të vetëm për tregtimin, aksionet, shkëmbimet dhe votimin e qeverisjes. Kjo do të thotë që përdoruesit nuk duhet të krijojnë më shumë llogari nëpër shkëmbime ose t'i nënshtrohen disa kontrolleve KYC dhe AML. Përfitimi është qasja në çmimet më të mira të disponueshme në treg në çdo kohë përmes Orion Pool.

Merrni 110 USDT Futures Bonus FALAS!

Një portë për të gjithë tregun e kriptove

Ndërtuar në krye të Ethereum dhe Binance Smart Chain (BSC), Orion Protocol aktualisht po integron në ekosistemin e saj Avalanche, Cardano, Elrond, Fantom, HECO, PancakeSwap, Polkadot, SushiSwap dhe Uniswap për të shtuar më shumë likuiditet në Orion Terminal. Orion Pool fillimisht filloi grupin e saj të likuiditetit me shumë pasuri me çiftet ORN / ETH, ORN / BUSD, ORN / BNB dhe ORN / USDT.

Lexo artikullin:  Rusia do të gjurmojë transaksionet e kriptos me ndihmën e kompanisë në pronësi të Sberbank

Një javë më vonë, platforma prezantoi e saj të qëndrueshme dollarcoin, USDo, për të shtuar më shumë dobi në simbolin origjinal ORN. Këto monedha të qëndrueshme janë prerë nga staking ORN dhe përfundimisht përdoren si shenjë bazë për të gjitha çiftet tregtare brenda Terminalit Orion.

Duke bërë partneritet me ndërmjetës dhe shkëmbime të verifikuara, Orion Terminal lejon të gjithë të tregtojnë përmes shkëmbimeve kryesore, të tilla si Binance dhe KuCoin, pa nevojën e kuletave të shumta ose KYC. Kjo është bërë e mundur nga mekanizmi i qeverisjes pronësore të Procesit të Deleguar të Ndërmjetësit.

Brokerat dhe shkëmbimet e verifikuara paraprakisht kryejnë porosi tregtare në emër të përdoruesve përmes Orion Broker Software. Sistemi zgjedh automatikisht tregtarët bazuar në ORN që ata kanë bashkuar, pas së cilës kontratat inteligjente kujdesen për transaksionet. Kjo siguron që shkëmbimet të mos kenë akses në llogaritë e përdoruesve ndërsa u lejojnë përdoruesve akses në tregtinë e DEX, CEX dhe pishinat pa llogari të shumëfishta.

Megjithëse tashmë ekzistojnë disa grumbullues të tjerë të likuiditetit, Protokolli Orion ka çimentuar veten si platforma e parë dhe e vetme për të siguruar qasje globale dhe të decentralizuar në të gjithë tregun e kriptove. Ndërsa platforma kalon përpara me planet për të integruar më shumë zinxhirë në ekosistemin e saj, Protokolli Orion synon të luajë një rol kryesor në formësimin e adoptimit të kriptovalutave globalisht.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju