Mbi 50,000 lojtarë përfunduan demonstrimin e lojës SolChicks në javën e parë të publikimit

pres-relis

NJOFTIMI PËR SHTYP. SolChicks, loja më e pritshme për të luajtur për të fituar në blockchain Solana, në fakt ka zbuluar sot dokumente të shumta në drejtim të lançimit të saj IDO më 26 nëntor.

Disa suksese të rëndësishme si dhe dokumente të dëmtuara kohët e fundit:

  • Mbi 50,000 lojtarë përfunduan demonstrimin e lojës SolChicks në javën e parë të lëshimit
  • Renditur # 1 në CoinMarketCap, # 1 lojë P2E në Solana P2E, si dhe # 1 koleksioni më i mirë NFT në Solanart.
  • Zhvillimi shpërthyes i faqeve të mediave sociale në 7 ditët duke iu përmbajtur publikimit të demonstrimit të lojës me fansat e Twitter që rriten nga 26k në 150k (+580%), fansat e Telegram nga 13k në 125k (+960%), si dhe fansat Discord nga 66k në 110k ( +67%).
  • Nisja në të njëjtën kohë në një numër rekord të pikave të nisjes (mbi 30 individë të platformave të nisjes që përbëhen nga shumica e jastëkëve të rëndësishëm të nisjes në të gjitha zinxhirët e bllokimit).
  • Numri rekord i financuesve ekskluzivë, me 328 financues ekskluzivë, të përbërë nga QV të njohura gjerësisht &#x 2019; të tilla si Blocore, AirAngels, GoldenTree, GD10, MetaVest Capital, Spartan Group, si dhe Master Ventures; reparte të rëndësishme të lojërave video, si p.sh. Yield Guild Games; liderët e pikëpamjeve vendimtare si Crypto Banter si dhe Crypto Birb; si dhe një numër engjëjsh të profilit të lartë.
  • Norma e dyshemesë së SolChicks NFT në fakt është rritur nga 1.8 SOL në 17 SOL (+844%), që korrespondon me rreth 3,500 USD për tarifën më të lirë të ofruar NFT.
  • NFT-të karakteristike të rralla SolChicks në fakt kanë kushtuar deri në 160 SOL (35,000 USD)

Me këtë sukses, SolChicks në fakt ka vulosur vendosjen e saj si loja P2E me zgjerim më të shpejtë në treg, me alfa të rregulluar për publikim në tremujorin e parë 1 si dhe lojën e plotë që pritet të dalë në TM2022 4.

Komenti i Menaxhmentit:

William Wu, themeluesi si dhe CEO i SolChicks, komentoi: &#x 201C;Play-to-Earn është gati të ndërhyjë në fushën tipike të lojërave video në metoda që nuk janë parë ndonjëherë më parë. Me mbështetjen e financuesve tanë taktikë, grupi ynë është armiqësor dhe i paepur në marrjen e pozicionit tonë si lojtari kryesor në epokën krejt të re të lojërave video. &#x 201D;

Lexo artikullin:  Rrjeti Dex Aggregator 1 inç mbledh 175 milion dollarë në raundin e financimit të Serisë B

Lewis Grafton, COO i SolChicks komentoi: &#x 201C;Ne po dëmtojmë një terren krejt të ri ndërsa udhëheqim bashkimin e lojërave video të bazuara në blockchain që në fakt kanë bërë më parë nuk kanë cilësinë e lartë të prodhimit të lojërave video tipike, si dhe gjithashtu tregje tipike të videolojërave që ende nuk e kanë përqafuar këtë version krejt të ri të pronësisë së lojtarit, si dhe stimujt. &#x 201D;

Detajet e Rritjes

SolChicks në fakt është rritur mbi 20 milion dollarë deri më sot nga më shumë se 300 financues ekskluzivë me raundin e tij publik që sugjeron një kapitalizim tregu plotësisht të zbutur prej 400 milion dollarësh të tokenit të tij $CHICKS.

SolChicks &#x 2019; Oferta fillestare e DEX (IDO) po kryhet në më shumë se 30 platforma lëshimi me një normë publike prej 0.05 dollarë për token, duke sugjeruar një kapitalizim tregu plotësisht të zbehur prej 500 milion dollarë.

Investitorët që kanë marrë pjesë në të vërtetë në SolChicks &#x 2019; mbledhja ekskluzive e fondeve sot përbëhet nga Blocore, AirAngels, GoldenTree, GD10, MetaVest Capital, Master Ventures; Spartan Group, AU21, Sky Vision Capital, Shima Capital, MantraDAO, si dhe Solar Eco Fund.

Launchpad-et e përfshira në SolChicks IDO përbëhen nga Lightning Launchpad, Trustpad, NFTPad, Samurai Cyberfi, Game Station, TruePnL Launchpad, StarTerra, Game Fi, RedKite, A2DAO, PAID Ignition, PAID India, Bull Perks, Solster, TrustSwap, MetabullPlay, CoinxPad, Synapse, BSCLaunch, Super Launcher, Lithium, Intersola, AnyPad, Kommunitas, Matic Launch, CafeSwap, Launch Zone, Roseon Pad, PlayPad, si dhe Multipad.

Rreth SolChicks

SolChicks është P2E që zgjerohet më shpejt dhe është P70E më e madhe në mjedisin Solana, me një grup prej mbi XNUMX pjesëmarrësish, i përbërë nga një grup kryesor i avancimit të lojërave që në fakt kanë dhënë më parë tituj tregu si MapleStory, PUBG, Dungeon Fighter si dhe Tera. si dhe një grup administrimi kompanish nga institucione të tilla si Wharton si dhe McKinsey & Company.

Solchicks synon të furnizojë lojën e gjeneratës së ardhshme MMORPG/MOBA në dhomën P2E. Më shumë detaje në lidhje me SolChicks mund të gjenden në faqen e tyre në https://www.solchicks.io/ si dhe demonstrimi ynë mund të zhytet në https://www.solchicks.io/game-access.

Lexo artikullin:  Bitcoin i paracaktuar në Ethereum kalon 11 miliardë dollarë, WBTC komandon 76% të furnizimit në qarkullim

Etiketat në këtë përrallë SolChicks

Ky është një njoftim për lajmet. Lexuesit duhet të bëjnë vetë këmbënguljen e tyre përpara se të ndërmarrin çdo lloj aktiviteti që lidhet me biznesin e reklamuar ose çdo lloj bashkëpunëtor ose zgjidhjeje të tij. Bitcoin com përjashtohet, drejtpërdrejt ose tërthorazi, për çdo lloj dëmi ose humbje të shkaktuar ose të deklaruar të shkaktohet nga ose në lidhje me përdorimin ose varësinë nga çdo lloj materiali, artikujsh ose zgjidhjesh të theksuara në njoftimin për lajme.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju