Mbi 80% e përdoruesve afrikanë në Mineplex thuhet se janë të interesuar të blejnë mallra me kripto të aksioneve

Mbi 80% e përdoruesve afrikanë në Mineplex thuhet se janë të interesuar të blejnë mallra me kripto të aksioneve

Sipas një studimi aktual kërkimor, mbi 80% e përdoruesve afrikanë kanë marrë pjesë në të vërtetë në programin e vendosjes së aseteve duke marrë parasysh që lansimi i tij si një artikull krejt i ri në tregun Mineplex. Ky numër pa dyshim e lë në hije atë të përdoruesve aziatikë (23%), Evropës (14%) dhe gjithashtu në SHBA (9%), të cilët zbulojnë intriguese vendosjen e aseteve.

Siç është mbajtur parasysh në një regjistrim studimi kërkimor që u nda posaçërisht meBitcoin com News, Mineplex Banking pretendoi se ky aset vendos funksione alternative si një opsion me tarifë zero për financat konvencionale dhe gjithashtu u ofron përdoruesve mundësinë për të marrë artikuj që nuk mund t'i menaxhojnë menjëherë.

Shpjegimi i përdoruesve afrikanë &#x 2019; zgjedhje e qartë për kripto-n e stakuar, të dhënat rekomanduan që kjo mund të bazohet në ndryshimin e preferencave dhe gjithashtu zgjedhjeve.

&#x 201C;Shkalla e lartë e pasionit nga përdoruesit afrikanë në mjetin ekonomik krejt të ri mund të bazohet në kërkesën për të transformuar sistemin e aksesit ndaj mallrave të qëndrueshme dhe gjithashtu blerjet e tyre për kriptomonedha për qytetarët e kombeve afrikane, &#x 201D; mban parasysh procesverbalin.

Për të theksuar këtë faktor, rekordi përdor Afrikën e Jugut &#x 2014; i cili sipas një regjistrimi nga Economist rekomandoi se 86% e popullsisë së rritur kishte marrë në fakt një financim &#x 2014; si një shembull i një kombi që mishëron këtë pasion në kriptomat e stakuara.

Kushtet fleksibël

Ajo pretendon në përmirësimin e marrjes së financave nga bankat konvencionale &#x 2014; që kanë regjime jo fleksibël të pagesës së detyrimeve financiare &#x 2014; Afrikanët e Jugut marrin gjithashtu nga kompanitë mikrofinanciare që funksionojnë si dyqane online dhe gjithashtu industri. Megjithatë, ndryshe nga institucionet financiare, këto dyqane on-line dhe gjithashtu industri u ofrojnë klientëve kushte të gjithanshme të shlyerjes për këtë arsye apeli i tyre me afrikano-jugorët.

Në mënyrë të ngjashme, me vendosjen e aseteve, përdoruesit afrikanë, për të cilët rekordi pretendon se janë më të shpejtë dhe gjithashtu ekstra do të marrin në konsideratë pajisje krejt të reja, mund të marrin pajisje elektronike dhe gjithashtu gizmo për 10% të tarifës së tyre. Sipas të dhënave, sasia e mbetur e fondeve për blerjen është marrë duke vendosur fonde të gatshme. Mallrat jepen në fund të kohëzgjatjes së shtrimit.

Lexo artikullin:  Bitcoin vjedh 47 mijë dollarë nga arinjtë ndërsa rezistenca kritike e çmimeve të BTC shkërmoqet

Etiketat në këtë përrallë për vendosjen e aseteve, kriptomonedha, Institucionet financiare, MinePlex, Tregu në internet, kripto të stakuara

Cilat janë idetë tuaja në lidhje me këtë përrallë? Na tregoni se çfarë supozoni në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju