PayAccept nënshkruan një marrëveshje partneriteti me firmën RegTech, Sekuritance

pres-relis

NJOFTIMI PËR SHTYP. PayAccept ka bashkëpunuar në të vërtetë me biznesin e shquar të Sekuritance RegTech në një kuotë për të rritur mbrojtjen e komunitetit të saj blockchain L2, si dhe xhepin e ardhshëm.

Burimet parapamën marrëveshjen, si dhe mbajtën parasysh se PayAccept sigurisht që do të përfitojë nga Sekuritance &#x 2019; pishina e shërbimeve RegTech, të tilla si vlerësimi i plotë në zinxhir, si dhe analitika të përparuara të KYC/AML si një metodë e respektimit të nevojave të lagjes, si dhe atyre globale.

Me seli në Holandë, PayAccept krenohet me ofrimin e një sërë shërbimesh dhe produktesh në fushën e ripagimit, të përbërë nga karta shlyerjeje për disa para, një shërbim shlyerje POS, si dhe përfshirja e zotërimeve tipike si dhe elektronike. Në përmirësim, sistemi është gjithashtu praktik në analizën e rrezikut, si dhe monitorimin, fiat, si dhe procedurat e kriptove, huazimin e kriptomonedhës, për të thirrur nja dy.

Ndërsa njohu partneritetin taktik, Shefi i Marketingut si dhe Zyrtari për Zhvillimin e Biznesit (CMBO) në Sekuritance, Antonio Bileci specifikoi:

Sekuritance është i entuziazmuar për të përfshirë procedurën PayAccept me koleksionin tonë të artikujve RegTech për të garantuar që palët që përdorin kriptovalutën PAYT, si dhe zotërimet e tjera të ndryshme të prodhuara në PayAccept, si dhe xhepi përkatës i saj nuk janë të ndotura nga fonde ilegale. &#x 201D;

&#x 201C; Kjo ofron një ndryshim të qetë për bankat që të marrin procedurën me diapazon, duke minimizuar shqetësimin e konformitetit të LPP/LFT, &#x 201D; përfshirë një Bileci të emocionuar.

Sekuritance është ndoshta i njohur gjerësisht për sistemin e tij të qëndrueshëm që ofron monitorim nga fundi në fund të furnizuesit, si dhe AML/CTF, FCPA, kontrolle të financuesve, analiza të rrezikut kibernetik, trajtimi i kartave si dhe kontrolle të MPJ-së, ekzaminime të blloqeve të xhepave, nevoja për menaxhimin e proceseve të biznesit, plus një mori shërbimesh të ndryshme të ndryshme RegTech.

Oferta e siguruar sigurisht që është e gatshme për të rritur paratë kryesore të decentralizuara si dhe biznesin blockchain, PayAccept Firma në fakt ka dalë në strategjinë e saj për të garantuar që klientët e saj të arrijnë në një koleksion të pajisjeve kripto përmes një përdoruesi, instiktive, si dhe të strukturuar ndërfaqja e përdoruesit. Kjo, sipas PayAccept, sigurisht që do të sigurojë që klientët të mbajnë kontroll të plotë të burimeve të tyre financiare në çdo kohë.

Duke marrë parasysh përzgjedhjen e shërbimeve të tij, të përbërë nga pajisje teknologjike si dhe libra xhepi të decentralizuar të kriptomonedhës, shitësit në mbarë botën e kuptojnë shpejt këtë furnizues fintech &#x 2019; s është e mundur, veçanërisht kur trajtoni disa pagesa të kriptomonedhës.

 0;

Lexo artikullin:  Toka virtuale ngjitur me Sandbox Estate të Snoop Dogg shitet për 450 mijë dollarë në Ethereum

Rreth Sekuritance

Sekuritance RegTech ofron një sistem të vetmuar për çdo kërkesë të vetme të eGRC, e përbërë nga AML/CTF, CECL, FCPA, monitorim i furnizuesit, kontroll i marrësit, kontroll financierësh, kontrolle të MPJ-së, çeqe në xhep blockchain, analiza të rrezikut kibernetik, si dhe nevoja të ndryshme të ndryshme RegTech si dhe Menaxhimi i Procesit të Biznesit.

 0;

Rreth PayAccept

Udhëheqës i tregut në para të decentralizuara si dhe teknologji moderne të zinxhirit të bllokut, PayAccept ofron kriptomonedhë si dhe trajtim të shlyerjes së fiat, huadhënie, lëshime të kartave, si dhe zgjidhje të monitorimit të rrezikut.

Objektivi në PayAccept është të garantojë që klientët të kenë akses në një koleksion të plotë të pajisjeve të kriptomonedhës në një mënyrë të strukturuar dhe instiktive përmes një ndërfaqe të drejtpërdrejtë përdoruesi që i lejon klientit të ruajë kontrollin e plotë të fondeve në çdo kohë.

Si një furnizues kryesor i librave të xhepave të decentralizuar të parave të kriptuara, si dhe shërbimeve të teknologjisë moderne, PayAccept u mundëson shitësve në të gjithë globin të miratojnë pagesa në një shumëllojshmëri të parave kripto, pa kërkuar ndonjë lloj kuptimi unik.

 0;

Ky është një njoftim për lajme. Lexuesit duhet të bëjnë vetë këmbënguljen e tyre të duhur para se të ndërmarrin çdo lloj aktiviteti të lidhur me biznesin e reklamuar ose me ndonjë nga bashkëpunëtorët ose zgjidhjet e tij. Bitcoin com përjashtohet, drejtpërdrejt ose tërthorazi, për çdo lloj dëmtimi ose humbjeje të shkaktuar ose deklaruar të nxitet nga ose rreth përdorimit ose varësisë nga çdo lloj materiali, produkti ose zgjidhjeje të theksuar në lansimin e gazetarisë.

Dëgjoni Podcast -in aktual të Bitcoin:

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju