Karakteristika e Kursimeve Personale Shtuar në Platformën e Afrikës Perëndimore duke lehtësuar konvertimin Crypto-to-Fiat

Funksioni krejt i ri, i cili konsiderohet një prezantim tjetër i kapacitetit të ndryshimit të lojës në inovacionin blockchain, përfshin një marrëveshje prej mbi 8% interes vjetor për kursimet e kostos. Kjo marrëveshje interesi sipas Duniapay tejkalon interesin normal prej 3.5% që ofrohet nga shumë banka standarde.

Një deklaratë e nisur nga Duniapay nxjerr në pah se ky funksion krejt i ri përfundoi të ishte i mundur pas prodhimit të cxof stablecoin i cili ishte “& ldquo; themeluar nga Duniapay në Celo '& rsquo; një mjedis financiar të decentralizuar. " & rdquo; thisshtë ky stablecoin– që gjurmon zonën '& rsquo; s franga CFA (XOF) - që lejon qytetarët e këtyre kombeve “& ldquo; për të ruajtur shpejt paratë e gatshme dhe për të bërë interes. ”& rdquo;

Siç përshkruan Radha Mathur ngaDuniapay, ky funksion i normës së interesit është një veprim nga kompania '& rsquo; s objektivi paraprak për ta bërë të mundur “& ldquo; transferime në para dhe konvertime nga monedhat kripto në fiat për individët e Afrikës Perëndimore. ”& rdquo;

Shkëmbimi i monedhës

Deklarata deklaron gjithashtu se cxof stablecoin do t'i lejojë qytetarët të "& ldquo; negocioni ndërkombëtarisht duke kaluar në mes të monedhave të shumta të qëndrueshme të ofruara në Celo [cEUR, cUSD dhe të tjera]. ”& rdquo;

Duniapay & rsquo; Prezantimi i një stabilcoini të siguruar në mënyrë të pavarur për përdoruesit në Afrikën Perëndimore vjen disa javë pasi parlamenti lokal paralajmëroi qytetarët që të jenë të kujdesshëm ndaj kërcënimeve që lidhen me kriptovalutat. Parlamenti përmendi kriptovalutat '& rsquo; mungesa e një autoriteti kryesor për të mbajtur nën kontroll marrëveshjet së bashku me përqendrimin e pronave në vetëm disa duar si disa nga aspektet e kërcënimit.

Sidoqoftë, në deklaratën e tij, Duniapay rekomandon që operacionet e tij të kryhen “& ldquo; brenda një mjedisi të sigurt, të sigurt dhe të kontrolluar. " & rdquo; Për më tepër, përdoruesit e cxof stablecoin kanë aftësinë të tregtojnë me lehtësi këtë “& ldquo; në çdo kuletë të përshtatshme Celo. ”& rdquo;

Cilat janë idetë tuaja për këtë histori? Na tregoni se çfarë besoni në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju