Luaj për të fituar në RPG-në kryesore të Playdapp "Së bashku me perënditë: Kalorësit e Agimit" në 7 Ditë

pres-relis

NJOFTIMI PËR SHTYP. Sistemi i lojërave video Blockchain me rritje të shpejtë Play Dapp ka zbuluar në fakt përmirësimin e një atributi Luaj për të Fituar në lojën e tij kryesore video &#x 2018; &#x 2019; Së bashku me perënditë: Kalorësit e Agimit &#x 2019; &#x 2019 ;. Ky avancim pritet të ndërtohet mbi atributet ekzistuese të ofruara nga Play Dapp.

Luajtja për të fituar video lojëra është një ndjesi ngjitjeje që në fakt ka mbledhur avull të rëndë në muajt aktual. Kjo është për shkak të avantazheve të favorshme, pasi lojtarët kanë shumë më tepër liri për të ndërtuar situatën ekonomike të lojërave video, si dhe për të marrë stimuj për negocimin e zotërimeve në lojëra video.

Luaj Dapp &#x 2019; video lojë lider, Së bashku me perënditë &#x 2019; &#x 2019; Knights of the Dawn aktualisht ka një kontroll të konsiderueshëm me mijëra lojtarë që përfundojnë për stimuj në NFT. Lojtarët mund të bëjnë në lojën kryesore video duke grumbulluar Hero si dhe Rune NFT, si dhe duke i marketinguar ato tek lojtarë të ndryshëm të tjerë për simbolet PLA, si dhe kriptovaluta të ndryshme të ndryshme.

Shtimi i atributit "Luaj për të fituar" sigurisht që do të zgjerojë mundësinë për të fituar, si dhe lojtarët aktualisht mund të rrezikojnë NFT-të e Play Dapp Town për stimuj të përditshëm, si dhe të rregullt në simbolet PLA. Për t'u kualifikuar për stimujt e përditshëm (5 PLA), lojtarët me siguri do të kërkojnë të rrezikojnë 3 SR me cilësi SR Play DAPP TOWN NFT, ndërsa stimujt e rregullt kanë nevojë të vënë bast një cilësi SSR Luaj DAPP TOWN NFT, si dhe të përfundojnë në PvP për të prodhuar deri në 5,000 PLA Me

Atributi i basteve P2E në Play Dapp është pa humbje pasi lojtarët marrin stimuj në simbolet PLA ndërsa kanë ende kontrollin e NFT -ve të tyre të basteve. Për të përmirësuar, për të garantuar ndryshimin e duhur për lojtarët, Play Dapp në të vërtetë ka zbuluar fillimin e një kohëzgjatjeje para-stakimi P2E duke filluar me 20 tetor 2021. Kjo sigurisht do të ndihmojë lojtarët të përgatiten për të filluar të fitojnë kur të azhurnohet lojëra video në 27 tetor , 2021

( *7 *) lojtarët mund të paketojnë NFT -të e tyre menjëherë në Play Dapp &#x 2019; s Menaxheri i Artikujve në lojë video për të garantuar që ata mund të bëjnë që në minutën që nis P2E.

Një komunitet që po zgjerohet me shpejtësi

Lexo artikullin:  Pishina e Likuiditetit DeFi: Një udhëzues për shenjën e pishinës së likuiditetit

Play Dapp konsiderohet si një nga sistemet më të shpejta të zhvillimit të lojërave video në blockchain, si dhe ka arritur në fakt pikë referimi të shumta duke pasur parasysh fillimin e tij. Në muajt aktual, ajo në të vërtetë ka zhvilluar bashkëpunime të llogaritura me teknologjinë kryesore si dhe sistemet blockchain, të përbërë nga Samsung, Polygon, Chainlink, Portis, Klatyn, si dhe LINE.

Shenja PLA në fakt ka vërejtur gjithashtu një nxitje të konsiderueshme, si dhe ofrohet si një shenjë tregtare në lojërat video blockchain si League of Kingdoms si dhe COMETH. Shenja mund të tregtohet gjithashtu në shkëmbimet ndërkombëtare të kriptove si Upbit, Crypto com, Coinbase, si dhe shumë më tepër.

Luaj Dapp &#x 2019; Grupi kryesor përbëhet nga individë me përvojë të madhe në lojërat video, si dhe tregun e teknologjisë. Disa anëtarë të stafit kanë funksionuar në të vërtetë në sistemet kryesore si Netmarble, Naver, Microsoft, Item Bay, si dhe NCSOFT, duke sjellë një pasuri të ekspertizës në sistemin e lojërave video.

Grupi Play Dapp në fakt ka zbuluar se planifikon të lëshojë një palë atribute si dhe artikuj në të ardhmen. Disa nga këto përbëhen nga, Së bashku me nisjen e specializuar të serverëve të uebit Gods Play 2Earn, një nisje të shtojcave SDK në zgjidhjen e procedurës Naver Gamepot, duke kaluar në komunitetin e shquar Binance Smart Chain, si dhe një sistem ngjarjesh PvP.

 0;

Rreth Play Dapp

Play Dapp është një sistem blockchain i lojrave video që funksionon në rrjetet Ethereum si dhe në Polygon. Lojtarët mund të luajnë lojëra video për të bërë NFT, si dhe stimuj në simbolet PLA. Play Dapp gjithashtu përfshin një treg C2C që është shtëpia e të gjithë NFT -ve në metaverse të lojërave video.

Play Dapp aktualisht ka lëshuar lojën e saj kryesore video Së bashku me Gods: Knights of the Dawn, e cila mund të shkarkohet dhe instalohet nga Google Playstore

Për të zbuluar më shumë në lidhje me Play Dapp, shikoni lidhjet në internet të listuara më poshtë.

Webfaqja Tregu NFT telegram Medium Twitter

Ky është një njoftim për lajme. Lexuesit duhet të bëjnë këmbënguljen e tyre të duhur para se të ndërmarrin çdo lloj aktiviteti të lidhur me firmën e reklamuar ose çdo lloj bashkëpunëtori ose zgjidhjeje të saj. Bitcoin com përjashtohet, drejtpërdrejt ose tërthorazi, për çdo lloj dëmtimi ose humbjeje të krijuar ose deklaruar të sjellë nga ose në lidhje me përdorimin ose varësinë nga çdo lloj përmbajtje në internet, artikuj ose zgjidhje të deklaruara në njoftimin për lajme.

Lexo artikullin:  Një vështrim i thellë në ndarjen e zinxhirit të parë të Bitcoin: Satoshi ndihmon në përmbysjen e krijimit të 184 miliardë BTC

Dëgjoni Podcast -in më të ri të Bitcoin com:

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju