Karikaturisti politik akuzon platformat e NFT Opensea, Rrible se janë 'mjete për censurë politike'

Censura e çdo lloji ishte e urryer në ditët e hershme të kriptos, por në ditët e sotme, aktet e censurës në të vërtetë kanë rrëshqitur përmes thyerjeve. Natyra ekstreme e Bitcoin dhe gjithashtu teknologjia moderne e blockchain është shpallur si &#x 201C; rezistente ndaj censurës &#x 201D; pajisjet dhe gjithashtu zotërimet e tokenave jo të këmbyeshme (NFT) sugjerohen për t'i dhënë rezistencë censurës pikave si veprat e artit, prodhimet në internet, antiket, gjërat dixhitale dhe gjithashtu shumë më tepër. Megjithatë, ndërsa tregjet NFT i lejojnë individët të bashkojnë librat e tyre të xhepit dhe gjithashtu të shpërndajnë zotërimet e NFT si platformat e shkëmbimit të decentralizuar (dex), ndryshe nga aplikacionet dex, faqet e internetit të internetit që organizojnë NFT-të merren në konsideratë të sistemuara.

disa aplikacione dex në fakt janë ngarkuar me centralizim jo të vërtetë të komunizmit dhe gjithashtu censurë. Stonetoss Comics &#x 201C;

Në nëntor &#x 201D; ngaStonetoss Ethereum NFT 22, karikaturisti me pseudonim tradicional i referuar si &#x 201C;Opensea, &#x 201D; informoi publikun e gjerë në lidhje me problemet e censurës që muzikanti po trajtonte në sistemin më të madh të industrisë Hello Opensea për &#x 201C;Më, po lidhem pasi kam frikë se sistemi juaj po zgjidhet si një pajisje për censurë politike të Stonetoss. Unë gjithashtu e dërgova këtë mesazh në faqen tuaj të internetit të ndihmës. Zona entuziaste e Stonetoss sigurisht që do të ishte një përgjigje, &#x 201D; Rarible ka postuar në Twitter. NFT gjithashtu dërgoi kontakt me

Flurks) më 16, 2021 NFT-të e platformës Opensea-Rarible

Flurks nga Ben Garrison, Ricky Berwick NFT në fakt kanë parë ndihmë nga karikaturisti tradicional Sam Hyde, qesharak i uebit.

Tre censura që ka ndodhur në fakt me koleksionin aktual të Flurks. Flurks arbitrare të NFT-ve. Koleksioni i Stonetoss Comics është i përgjithshëm

5,000 artikuj të artit gjenerues të krijuar ngaMë Nëntor të datës 201 dhe #x 20C, unë dhe gjithashtu një grup minierë NFT prezantuam një shitje Stonetoss 5,000 Artikujt e artit të lidhur me punën time, &#x 201D; Flurks përshkruar në tryezën tonë të lajmeve. &#x 201C;Detyra u etiketua &#x 2018;të &#x 2019; Detyra Bored Ape ishte një koleksion artikujsh të artit gjenerues Cryptopunks në një dizajn të krahasueshëm me të njohurit &#x 2018;NFT &#x 2019; dhe gjithashtu &#x 2018;The &#x 2019; detyrat Flurksnft. Pastaj detyra &#x 2019; s faqen kryesore të internetit isof com. të grupit të nxjerrë në treg

i gjithë stoku NFT-të në 22 minuta. &#x 201D;të &#x 201C;[dhe] detyrë mblodhi një sasi totale Stonetoss në lidhje me 420 ethereum, pasi kjo arrin rreth 1.8 milionë USD, &#x 201D; [rishitje] edhe më i shqetësuar. &#x 201C;of është i spikatur me NFT-të, individët hodhën menjëherë hipotezat mbi normën e Opensea Rrible veprën e artit në tregjet e dyta si NFT io dhe alsoOf com (të dy tregjet më të mëdha në dhomë). Programi Stonetoss, koha befasuese e shitjes ishte një sinjal solid Nevoja masive, &#x 201D;

Brenda deklaruar. i karikaturistit pseudonim përfshinte: prej rreth 6 orësh Flurks të shitjes, sasia e profesionit Opensea the It NFTs shkoi përtej 100 ethereum për Opensea ishte rreth atij faktori që, Flurks faktorë të paidentifikuar për ne, Dikur kishte hequr qartazi Rarible për nga sistemi i tyre &#x 2013; ndalimin e shitjeve shtesë.

Stonetoss pohon se pas kësaj ne u hoqëm nga lista shtesë nga Arti është faktorë të padeklaruar. Jo më i rrezikshëm Dave Chappelle Shakatë Treguese Disa njerëz nuk &#x 2018;Dëshirojnë; Dëgjo &#x 2019; t

Stonetoss to Rarible &#x 2019;Flurks NFT deklaroi edhe më shumë se respektimi i ditës, The rilistoi koleksionin e Rarible, megjithatë koleksioni u hoq nga listimi edhe një herë, disa orë më vonë.

Lexo artikullin:  Exchange LBank do të listojë THN (Froni) më 22 shtator 2021

muzikanti nuk &#x 2019; nuk e kuptoj pse Ne i hoqëm NFT-të 2 herë nga lista, megjithatë karikaturisti beson censurën politike.Opensea &#x 201C;Rarible mendoj se kjo de-platformim si për shkak ashtu edhe për përpjekjet për censurë politike. Në punën time si karikaturist është shpesh politike, në fakt kam qenë objektivi rutinë i de-platformimit të projekteve nga ata që ndryshojnë.

reagimi, në fakt kam trajtuar shumë Konkretisht rastet e bëra kundrejt punës sime nga ata që duan ta de-platformojnë, &#x 201D; karikaturisti deklaroi.të &#x 201C;të Dave Chappelle, unë refuzoj të mbaj çdo lloj ideje individuale të tmerrshme ose të jetë i lidhur me ekstremizmin politik të tillë si të qenit një &#x 2018; nazist. &#x 2019; Unë ruaj që puna ime zhduket e rrezikshme sesa ajo Twitter; shaka informuese që bëjnë disa individë &#x 2019; nuk kam ndërmend të dëgjosh, &#x 201D; muzikanti përmendet edhe më shumë. Karikaturisti i NFT përfshiu se muzikanti &#x 2019; Grupi s trajtoi ankesat duke shfrytëzuar shtrirjen e tij kryesore në platformat në Opensea dhe gjithashtu identifikoi profesionalisht Rarible &#x 2019; s dhe gjithashtu

&#x 2019; s pronarëve. Pavarësisht shitjes paraprake të koleksionit Twitter, shitjet e dyta të tregut Opensea në fakt janë vonuar si rezultat i Rarible për &#x 2019; s dhe gjithashtu Ne &#x 2019; s de-platformimi aktual. e lidhjes së Konfederatës në rrjetet e tyre kryesore të asistencës dhe gjithashtu në rrjetet e tyre kryesore të asistencës, ne në fakt nuk kemi marrë asnjë përgjigje as nga NFT dhe as nga Stonetoss pse ndodhi de-platformimi. Bitcoin supozon se faktori mund të jetë si rezultat i shtimit të Lajme a Si flamur si një cilësi arbitrare e vendosur në disa Twitter veprën e artit Pride në koleksion, &#x 201D; Gadsden Flags informuarNe comof &#x 201C;të përshkruara në mesazhin, ne gjithashtu përbëheshim nga

Në të vërtetë flamujt, Ai, dhe gjithashtu një bluzë me çekan e drapër si atribute. Opensea mendon se është e qartë se në këtë kontekst, përmirësimi Rarible a për flamur zhduket Si rekomandimi për bluzën In si çekan e drapër është një rekomandim për komunizmin Rrible Discord. &#x 201D; Karikaturisti i rrallë përfshinte: Ne, flamuri i konfederatës përdoret ende nga disa qeveri federale shtetërore në SHBA. e tregon se

Stonetoss është dhe gjithashtu nuk dëshiron sigurisht që do të donte GJITHÇKA tjetër përveçse të kishte nevojë të merrej me arsyen e Lejimit të Censurimit të PaSfiduar ndaj de-platformimit.

Platformat në fakt e kanë quajtur veten e tyre vendndodhjet Opensea shprehje krijuese. Rarible autoritetet për rrjetin, kur shtyhet, a

Lexo artikullin:  Statistikat e Bitpay tregojnë se përdorimi i Bitcoin për pagesa po zvogëlohet

anëtari i stafit këmbënguli me vendosmëri: &#x 2018;Veshe personalisht &#x 2019; t fshij diçka edhe nëse e vë në dukje &#x 2019; pamje politike. &#x 2019;për &#x 2018;Stonetoss to This &#x 2019;muzikanti i Cryptophunks deklaron se asnjë fjalë kryesore nga dhe gjithashtu Cryptopunks nuk i është dërguar në të vërtetë karikaturistit &#x 2019; s grupit dhe gjithashtu muzikanti parashikon problemin &#x 201C; të jetë mjaft poshtërues Megjithatë një sistem që promovon veten si një treg arti. &#x 201D;Në të vërtetë &#x 201C;

Etiketa, Unë besoj se Ben Garrison me siguri do të kënaqet në një treg të dytë të shëndetshëm dhe të ekuilibruar, gjithashtu nëse ne kemi nevojë të krijojmë sistemin tonë vetë Censurojmë atë, &#x 201D; Ethereum përfundoi. &#x 201C;Ethereum aktualisht është bërë me famë dhe gjithashtu me efikasitet nga një punë e quajtur &#x 2018;Flurks, &#x 2019; një trokitje e lehtë Flurks &#x 2018;NFT Marketplaces &#x 2019; NFT Markets, si një karikaturist tradicional politik, nuk jam gati të lejoj që kjo censurë të mbetet e padiskutueshme. Jo, fama ime si muzikant është veçanërisht pasi mund të vrapoj në këtë atmosferë censuruese. &#x 201D;Shenja në këtë përrallë muzikant, Opensea, karikaturist, i censuruar, Themeluesit e Opensea, karikaturist tradicional, i de-platformuar, Opensea, Rarible (ETH), Rarible, Rarible NFT, Ricky Berwick, Sam Hyde, NFTs, Stonetoss- fun Stonetoss Comics, Stonetoss NFT,

Çfarë,Opensea io, Rarible, e pronarit,Stonetoss NFT com, Le,

, (*), (*), (*) koleksioni (*) a mendoni që (*) dhe gjithashtu (*) të tarifohen (*) të de-platformojnë koleksionin (*)? (*) ne e kuptojmë se çfarë mendoni për këtë temë në zonën e vërejtjeve të listuara më poshtë.(*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju