Sytë e poligonit janë rekord të lartë pasi tubimi i çmimit 150% i MATIC aktivizon modelin bullish të teksteve shkollore

Prona autoktone e Poligonit, MATIC, shqyrton shkallën e rezistencës së qershorit pranë $ 1.51 për një marrëveshje shpërthimi bullish.

Sytë e poligonit janë rekord të lartë pasi tubimi i çmimit 150% i MATIC aktivizon modelin bullish të teksteve shkollore

Rritja aktuale e çmimeve në tregun e Poligonit (MATIC) i rriti normat e tij mbi 1.56 dollarë për herë të parë në më shumë se 2 muaj.

Si informacion, kursi i këmbimit të monedhës MATIC/USDT u rrit 20.65% në vetëm 2 ditë për të rimarrë 17 qershor Tregtarët e lartë i rritën propozimet e tyre për të dy pasi Polygon zbuloi se sigurisht që do të zhvillonte një kompani të decentralizuar të pavarur (DAO) për pjesëmarrësit e saj të lagjes, ndërsa përqendrohej veçanërisht në zonën e lulëzuar të parave të decentralizuara (DeFi).

Polygon, i cili përdor mjetet e shkallëzimit të shtresës 2 për detyrat e Ethereum, ndau 100 milion dollarë për zhvillimin e DAO-si dhe gjithashtu për të sjellë detyrat DeFi drejtpërsëdrejti në pishinën e tij të ndërveprimit. Grupi gjithashtu zbuloi se sigurisht që do të hidhte simbolet e reja të administratës DAO mbi klientët ekzistues të Polygon, domethënë simbole pa kosto për individët që mbajnë MATIC.

Parimet e forta të veprimit të shtypura MATIC kërkojnë nga spekulatorët më shumë, duke rezultuar në një rritje të çmimeve në 2 ditët e mëparshme. Ndërkohë, veprimi i përmbysur gjithashtu ndezi një aranzhim të përjetshëm bullish që siguron dërgimin e normave MATIC në një rekord rekord të ri.

Breakout priste

I quajtur si koka e përmbysur dhe gjithashtu supet, modeli është një shenjë tipike e kthesës bullish që verifikon pasi çmimi të bëjë 3 lugina drejtpërsëdrejti të listuara nën një vijë të qafës të ngjashme me rezistencën. Duke vepruar kështu, lugi qendror (koka) duket shumë më i thellë se 2 të tjerët (shpatullat) e ndryshme, të cilat janë në thelb të një lartësie ekuivalente kur përcaktohen nga vija e qafës.

Hartistët teknikë zakonisht futen në një mjedis të gjatë kur çmimi vepron mbi vijën e qafës, me lartësinë optimale të modelit plus shkallën e shpërthimit që ofron si objektivin e tyre më të madh të të ardhurave. Humbja e tyre e braktisjes është në përgjithësi në nadirin e shpatullës ideale.

Zbatimi i interpretimeve të teksteve në grafikun tre-ditor MATIC/USDT zbulon krijimin e një modeli të kokës së përmbysur dhe gjithashtu modelin e shpatullave.

Lexo artikullin:  Adresat e pagesave të ripërdorshme: Një mjet i ri për të siguruar më shumë privatësi në Bitcoin Cash

Më 20 gusht, shenja Polygon arriti në rezistencën prej 1.51 $ mbi vijën e qafës, në përputhje me një ngritje çmimi 150% të përcaktuar nga 18 qershor i reduktuar prej 0.62 $ (kokë). Prandaj, lartësia optimale e modelit të kokës së përmbysur dhe gjithashtu të shpatullave duket të jetë 0.89 dollarë.

Lidhur: Terra Virtua zhvendoset në blockchain Polygon, duke përmendur problemet ekologjike

Si rezultat, nëse çmimi MATIC/USDT kalon mbi 1.51 dollarë, i shoqëruar me një rritje të sasisë së tregtimit, të dy sigurisht që do të rrisin shansin e tij për t'u ngjitur me 0.89 dollarë. Duke vepruar kështu, ai me siguri do të shihte 2.40 dollarë si objektivin e tij të përmbysur të të ardhurave, thjesht 0.30 dollarë të shënuar nën rekordin e tij aktual të lartë.

Aranzhim ariu

Nëse demat e poligonit nuk arrijnë të marrin 1.51 dollarë si ndihmë, tarifat e tij mund të tërhiqen përsëri në linjën e mëposhtme të ndihmës pranë 1.35 dollarë.

Një dështim i shtuar sigurisht që do ta nënshtronte MATIC/USDT në $ 1.09, një shkallë ndihme me reputacion në sfondin aktual.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju