Presidenti i Meksikës mohon të ketë interes për të miratuar Bitcoin si tender ligjor

Meksikë

Presidenti i Meksikës specifikoi pikëpamjet e tij në lidhje me bitcoin dhe kriptovalutat më parë sot. Në një intervistë të dhënë në Pallatin Kombëtar, Lopez Obrador hodhi poshtë çdo lloj interesi për të miratuar Bitcoin si mjet ligjor, siç bëri El Salvador më parë këtë vit. Kur u pyet nga një reporter në lidhje me çështjen, ai specifikoi:

Jo. (*) Nuk ka shumë të ngjarë të ndryshojë Ne këtë aspekt. në zgjidhni për të ruajtur ortodoksinë Ne trajtimin e burimeve financiare. në nuk ka shumë të ngjarë të përpiqet të prezantojë një tërësi Ne sistemin monetar.in

deklaratat ofrojnë për të vazhduar pozicionin

Ajo në fakt ka trajtuar kriptovalutat deri më sot. Meksika specifikoi në vend se ata me siguri do t'i kushtonin vëmendje unike rrethanës së detyrimit tatimor të kombit Lopez Obrador, duke garantuar që taksimi të shkojë përgjithësisht, pa ndodhur evazioni. Në

sigurisht që do të sigurohet që nuk ka evazion nga detyrimet tatimore dhe gjithashtu mundësi

Ne tatimojmë shlyerjet e detyrimeve. në mjafton.Kjo

Problemet me Crypto

qeveria aktuale federale

Në fakt ka pasur një lidhje negative me kriptovalutat. e Presidentit të Meksikës The of, Banka e Meksikës, hodhi poshtë se bitcoin ishte para në dorë ose një dyqan i shkëlqyer Alejandro Diaz me vlerë bazuar në paqëndrueshmërinë e tij, në shtator të së njëjtës enë gjaku, Në specifikuar se kriptovalutat nuk mund të përdoren Ministri i Financave Arturo Herrera sistemi monetar në vend &#x 201C; për të ruajtur një gamë të shëndetshme dhe të ekuilibruar midis tyre dhe gjithashtu sistemin monetar &#x 201D; në.në qershor

, kjo në fakt nuk i ka lënë individët të përpiqen të zbulojnë dhe gjithashtu përbëhet nga kripto

Megjithatë profilet e tyre të investimeve financiare dhe gjithashtu organizatat. në meshkujt më të pasur Një nga kombi, në, specifikoi se Ricardo Salinas, institucioni i tij financiar, po funksiononte të ishte fillestari që përbëhej nga bitcoin Banco Azteca kombi. në të vërtetë, këto deklarata nxitën In për të bërë të qartë se kriptovalutat duhet të ekzistojnë ndryshe nga sistemi tipik i parasë, përshkroi Ministri i Financave në të kaluarën.

Lexo artikullin:  Rrethi i Meritave për të Revolucionarizuar Industrinë e Lojrave P2E Pas Mbylljes së Raundit të Farërave prej 4.5 milion dollarë

,

Në shtator, ai është gjithashtu pronari Salinas, një nga Elektra, biznesi më i madh i ekskluzivitetit të shitjes me pakicë, nënkuptonte nxitjen e vendbanimeve në Meksikë të Bitcoin, dyqanet e tyre duke përdorur in, një procedurë e shtresës së dytë të krijuar për të lejuar blerje me kosto të reduktuar. Rrjetit

a e konsideroni këndvështrimin

Çfarë bëri Presidenti për mos miratimin e Bitcoin të tenderit ligjor të Meksikës si komb? në ne Tregoni zonën e vërejtjeve të listuara më poshtë.in.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju