Analiza e çmimit 7/26: BTC, ETH, BNB, ADA, XRP, DOGE, DOT, UNI, BCH, LTC

Tregtarët janë të bindur se kërcimi i Bitcoin nga 29,000 $ në 40,000 $ dhe tubimi i fortë i parë në altcoins është një sinjal që tregu në lulëzim ka rifilluar në të vërtetë.

Analiza e çmimit 7/26: BTC, ETH, BNB, ADA, XRP, DOGE, DOT, UNI, BCH, LTC

Bitcoin (BTC) u rrit në qiell nga 29,482.61 dollarë më 21 korrik në 40,000 dollarë sot, niveli i tij më i madh duke marrë parasysh që më 16 qershor. Kjo reagim i mprehtë zbulon një modifikim të mundshëm të besimit.

Demat morën një rritje të Dielën, pas lajmeve nga një burim konfidencial brenda Amazon duke njoftuar se biznesi po përgatitet të pranojë pagesa Bitcoin deri në fund të vitit 2021 dhe po kontrollon nisjen e kriptovalutës së vet deri në 2022.

Ky lajm duket se në të vërtetë ka dërguar arinjtë duke u përhumbur deri në dalje, duke çuar në një kapje të shkurtër. Të dhënat nga Bybt zbulojnë rreth 1.1 miliard dollarë likuidime në 24-orë të hënën, më e konsiderueshmja se 18 maj. Fuqia e kapjes ishte e tillë që "111,000,000 $ pantallona të shkurtra të likuiduara në 10 minuta" sipas ekspertit William Clemente III.

Megjithëse adoptimi institucional i zotërimeve dixhitale është në rritje, disa ende e shohin kripton vetëm si një posedim spekulativ. Drejtori ekzekutiv i Man Group, Luke Ellis, deklaroi se kriptovalutat janë “një instrument i pastër tregtar” me “asnjë vlerë të qenësishme në të prej çfarëdo qoftë ajo. Shtë një llambë tulipani ”.

A mund të mbajë dhe tërheqë më shumë blerës besimi bullish? Le të studiojmë grafikët e 10 kriptomonedhave kryesore për të gjetur nivelet e rëndësishme të përfitimit dhe pengesës.

BTC / USDT

Bitcoin u mbyll mbi mesataren bazë lëvizëse 50-ditore (34,396 dollarë) më 25 korrik, gjë që mund të ketë kërkuar që tregtarët afatshkurtër të mbulojnë pozicionet e tyre të shkurtra. Kjo mund të ketë çuar në një kapje të shkurtër sot, duke shtypur koston mbi rezistencën e sipërme në 36,670 dollarë.

Mesataret lëvizëse janë në prag të një kryqëzimi bullish dhe indeksi i forcës relative (RSI) është rritur në të vërtetë afër zonës së blerjes së tepërt, duke sugjeruar që demat kanë dorën e sipërme.

Nëse blerësit mbajnë koston mbi 36,670 dollarë, grupi BTC / USDT mund të ngjitet në zonën e rezistencës së sipërme në 41,330 dollarë në 42,451.67 XNUMX dollarë ku mund të përjetojnë rezistencë të fortë nga arinjtë.

Nëse demat e kapin rënien pasuese mbi 36,670 dollarë, kompleti mund të shesë gjysmën e sipërme të larmisë së madhe tregtare midis 30,000 dollarë dhe 42,451.67 42,451.67 dollarë. Një pushim mbi XNUMX dollarë do të tregojë fillimin e mundshëm të një tendence krejt të re në rritje.

Kjo pamje e favorshme do të revokohet nëse kostoja refuzon dhe ndërpritet të renditura poshtë mesatareve lëvizëse. Nëse kjo do të ndodhë, seti mund të riprovojë zonën e ndihmës prej 31,000 deri në 28,000 $.

ETH / USDT

Eteri (ETH) e kishte të vështirë pranë nivelit 2,200 dollarë për 2 ditët e mëparshme megjithatë bishti i gjatë në shandanin e 25 korrikut rekomandon që demat të marrin zhytjen. Blerja e qëndrueshme nga demat në fakt ka shtypur koston mbi nivelin e 2,200 dollarëve sot.

Grupi ETH / USDT mund të rritet në vijën e rënies, e cila mund të shërbejë edhe një herë si një rezistencë e fortë. Nëse kostoja refuzon nga kjo rezistencë, megjithatë tërhiqet nga EMA 20-ditore (2,081 $), kjo do të sugjerojë një modifikim të besimit. Kjo do të rrisë klientët e mundshëm të një ndërprerjeje mbi vijën e rënies.

Një shpërthim dhe mbyllje mbi vijën e rënies do të pastrojë rrugën për një tubim të mundshëm të rezistencës mendore në 3,000 dollarë. Kjo pamje e fortë do të revokohet nëse kostoja refuzon dhe ndërpritet të listuara më poshtë EMA 20-ditore. Një zhvendosje e tillë do të rekomandojë që arinjtë në të vërtetë të mos kenë lënë dhe të vazhdojnë të ofrojnë në tubime.

BNB / USDT

Demat në të vërtetë kanë shtypur Binance Coin (BNB) mbi vijën e rënies dhe tani po përpiqen të pastrojnë vështirësinë në SMA 50-ditore (314 $).

EMA 20-ditore në të vërtetë është sheshuar dhe RSI në fakt është rritur në zonën e favorshme, duke sugjeruar që demat po përpiqen të kthehen. Nëse ata mund të mbajnë koston mbi SMA 50-ditore, grupi BNB / USDT mund të rritet në 380 dollarë dhe më vonë në 433 dollarë.

Lexo artikullin:  Eksperti i Bitcoin diskuton 'mundësinë' në tregun aktual

Përkundrazi, nëse kostoja refuzon nga niveli ekzistues, arinjtë do të përpiqen të fundosin setin e shënuar më poshtë $ 280. Nëse ata veprojnë për ta bërë këtë, seti mund të vazhdojë zhvendosjen e tij poshtë dhe të rikërkojë minimumin e 20 korrikut me 254.52 dollarë.

ADA / USDT

Bishti i gjatë në shandanin e Cardano (ADA) më 25 korrik zbuloi se demat po blinin rënie në vend që të mbyllnin pozicionet e tyre pranë EMA 20-ditore (1.24 $). Vrulli mori sot dhe demat në të vërtetë kanë lëvizur koston mbi mesataren në lëvizje.

Nëse demat mbajnë koston mbi SMA 50-ditore (1.34 $), grupi ADA / USDT mund të rritet në vijën e rënies. Ky nivel mund të shërbejë si rezistencë e fortë, megjithatë nëse demat e kuptojnë uljen tjetër mbi EMA 20-ditore, do të përmirësojë klientët e mundshëm të një ndërprerjeje mbi vijën e rënies.

Nëse kjo zhvillohet, seti mund të rritet në 1.63 dollarë dhe pas kësaj në 1.88 dollarë. Nga ana tjetër, nëse kostoja refuzon nga niveli ekzistues dhe rrëshqitjet e renditura më poshtë EMA 20-ditore, seti mund të bjerë në 1.14 $ dhe pas kësaj në 1 $.

XRP / USDT

Reagimi i XRP në të vërtetë kishte ngecur pranë EMA 20-ditore (0.61 $) për 3 ditët e mëparshme, megjithatë demat nuk i hodhën poshtë pozicionet e tyre. Blerja e rinovuar ka shtypur koston mbi EMA 20-ditore sot.

EMA 20-ditore në të vërtetë është rrafshuar dhe RSI në fakt është rritur mbi 54, duke sugjeruar që arinjtë po humbin kapjen e tyre. Nëse demat ngrenë koston mbi SMA 50-ditore (0.68 $), grupi XRP / USDT mund të rritet në 0.75 $.

Një ndërprerje dhe mbyllja mbi 0.75 $ do të përfundojë një model të dyfishtë, i cili mund të zhbllokohet për një tubim në 1.07 $. Përkundër këtij supozimi, nëse kostoja refuzon nga niveli ekzistues dhe prishet të renditura më poshtë EMA 20-ditore, seti mund të bjerë përsëri në ndihmën e rëndësishme në 0.50 $.

Doxh / USDT

Edhe pse arinjtë mbronin EMA 20-ditore (0.20 $) për 3 ditët e mëparshme, demat nuk lanë shumë terren. Kjo rekomandon që demat nuk po planifikonin të ardhura pasi prisnin që tubimi i ndihmës së Dogecoin (DOGE) të vazhdonte.

Blerësit në fakt kanë shtypur koston mbi rezistencën e sipërme në 0.21 $ sot megjithatë arinjtë mund të mos lënë shpejt. Shitësit do të përpiqen edhe një herë të ndalojnë shërimin në SMA 50-ditore (0.24 $). Nëse kostoja refuzon nga ky nivel, demat do të përpiqen të kthejnë 0.21 dollarë në ndihmë.

Nëse ata janë të suksesshëm, rrit mundësinë e një ndërprerjeje mbi SMA 50-ditore. Një zhvendosje e tillë mund të zhbllokohet për një tubim më të mundshëm në 0.28 $ dhe pas kësaj në 0.33 $. Në të kundërt, nëse arinjtë tërheqin koston e shënuar më poshtë EMA 20-ditore, grupi DOGE / USDT mund të bjerë përsëri në 0.15 $.

PIKA / USDT

Arinjtë u përpoqën të bllokojnë tubimin e ndihmës së Polkadot (DOT) në EMA 20-ditore (13.92 dollarë) për 3 ditët e mëparshme, megjithatë ata mund të mos tërheqin koston e shënuar nën nivelin e 13 $. Kjo zbulon se demat po blinin në çdo rënie të vogël.

Demat në fakt kanë shtypur koston mbi EMA 20-ditore sot dhe grupi DOT / USDT tani mund të rritet në rezistencën e sipërme në 16.93 $. Ky nivel mund të shërbejë si rezistencë e fortë dhe nëse kostoja refuzon prej tij, seti mund të bjerë përsëri në 13 $.

Përkundrazi, nëse demat e ngrenë koston mbi 16.93 dollarë, do të rekomandojë që vendet në të vërtetë kanë rënë në nivelet më të ulëta. Seti mund të fillojë marshimin e tij drejt veriut në 20 dollarë dhe më vonë në rezistencën e ngurtë të sipërme në 26.50 dollarë.

UNI / USDT

Shërimi i Uniswap (UNI) në të vërtetë ka arritur vijën e rënies së modelit të zbritjes së trekëndëshit ku arinjtë mund të instalojnë një rezistencë të fortë. Nëse kostoja refuzon nga ky nivel dhe prishet të renditura më poshtë EMA 20-ditore (18.17 dollarë), do të rekomandojë që arinjtë të kushtojnë fuqimisht nivele më të mëdha.

Lexo artikullin:  Vështirësia e nxjerrjes së Bitcoin arrin një nivel të lartë gjatë gjithë jetës pas një rritjeje prej 5.56%, metrika afrohet 30 trilionë

RSI në të vërtetë është ngjitur në një zonë të favorshme dhe EMA 20-ditore në të vërtetë është rrafshuar, duke rekomanduar që presioni i shitjes të ulet. Nëse demat shtyjnë dhe mbajnë koston mbi vijën e rënies, modeli bearish do të revokohet.

Kjo mund të tërheqë më shumë blerje, duke zhbllokuar për një tubim në 25 dollarë. Nëse demat mund ta pastrojnë këtë vështirësi, grupi UNI / USDT mund të rritet në 30 dollarë ku arinjtë mund të paraqesin një vështirësi të fortë.

Related: Ja se sa kanë ndikuar cicërimet e Musk dhe Saylor në kripto në Q2

BCH / USDT

Pasi kaloi një kohë të vështirë pranë EMA 20-ditore (465 $) për 2 ditët e mëparshme, Bitcoin Cash (BCH) në të vërtetë ka rifilluar shërimin e saj sot. Altcoin tani mund të rritet në rezistencën e sipërme në 538.11 dollarë, ku arinjtë mund të instalojnë një rezistencë të fortë.

RSI në fakt është rritur mbi 55 dhe EMA 20-ditore në të vërtetë është sheshuar, duke rekomanduar një ekuilibër midis furnizimit dhe nevojës. Një ndërprerje dhe mbyllja mbi 538.11 dollarë do të anojë përfitimin në favor të demave pasi seksioni BCH / USDT do të përfundojë një model të dyfishtë fundor.

Ky konfigurim bullish ka një objektiv të synuar në 706.22 $. Përndryshe, nëse kostoja refuzon nga 538.11 dollarë, seti mund të bjerë në EMA 20-ditore. Nëse kostoja tërhiqet nga ky nivel, demat do të përpiqen edhe një herë të shtypin koston mbi rezistencën e sipërme. Një pushim i renditur më poshtë EMA 20-ditore mund ta çojë koston në 370 dollarë.

LTC / USDT

Arinjtë u përpoqën të bllokonin tubimin e ndihmës së Litecoin (LTC) pranë EMA 20-ditore (127 $) për 2 ditët e mëparshme, megjithatë demat mbetën në asnjë gjendje mendore për t'u tërhequr. Ata e mbajtën terrenin e tyre dhe shtypën koston mbi EMA 20-ditore sot.

RSI në fakt është rritur në zonën e favorshme dhe EMA 20-ditore në të vërtetë është rrafshuar, duke sugjeruar që arinjtë po humbin kontrollin e tyre. Nëse demat ngrenë dhe mbajnë koston mbi SMA 50-ditore (139 dollarë), grupi LTC / USDT mund të provojë një tubim në 180 dollarë.

Nëse kostoja refuzon nga SMA 50-ditore megjithatë nuk prishet e shënuar më poshtë EMA 20-ditore, ai do të rekomandojë që besimi në të vërtetë është kthyer në favor dhe tregtarët po blejnë me rënie. Arinjtë do të duhet të zhysin koston e shënuar më poshtë EMA 20-ditore për të marrë avantazhin.

Pikëpamjet dhe pikëpamjet e zbuluara këtu janë tërësisht ato të autorit dhe jo gjithmonë tregojnë pikëpamjet e CryptoPumpLajme. Çdo investim financiar dhe zhvendosje tregtare përfshin kërcënim. Ju duhet të kryeni studimin tuaj kërkimor kur vendosni.

Informacioni i tregut sigurohet nga shkëmbimi HitBTC.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju