Analiza e çmimeve 8/11: BTC, ETH, BNB, ADA, XRP, DOGE, DOT, UNI, LINK, SOL

Bitcoin dhe altcoins më të rëndësishme qëndrojnë mbi lëvizjen e tyre tipike 200-ditore, megjithatë vrulli i tregut do të varet nga fakti nëse BTC mund të shpojë nivelin 48,000 dollarë.

Analiza e çmimeve 8/11: BTC, ETH, BNB, ADA, XRP, DOGE, DOT, UNI, LINK, SOL

Shërimi dhe marshimi i fortë i Bitcoin (BTC) drejt nivelit mendor në 50,000 dollarë në fakt ka rritur besimin e përgjithshëm në sektorin e kriptove. Kjo në fakt ka përmirësuar kapitalizimin e përgjithshëm të tregut të kriptove në mbi 1.9 trilionë dollarë.

Të dhënat nga Glassnode zbulojnë një rritje të mprehtë në epërsinë e marrëveshjeve të Bitcoin duke tejkaluar 1 milion dollarë në dy muajt e mëparshëm. Firma analitike në zinxhir mbajti në mendje në raportin e saj se marrëveshjet nga grupi 1 milion dollarë në 10 milion dollarë u rritën kur Bitcoin u fiksua në 29,000 dollarë në korrik Kjo rekomandon që financuesit institucionalë mund të kenë blerë, gjë që është "relativisht pozitive për koston".

Dëshmi të mëtejshme të blerjeve të mundshme institucionale kanë origjinën nga informacioni CryptoQuant që zbulon se rezervat e Bitcoin në shkëmbimet e derivateve janë ulur në të vërtetë në 1.256 milion Bitcoin, niveli më i përballueshëm duke pasur parasysh që 11 maj. Një rënie e krahasueshme në bilancet e këmbimit të derivateve u pa para fillimit të demit. kryejnë në përfundim të vitit 2020.

Me indikacionet e rritjes së ngritjes institucionale, a mund të rritet vrulli i fortë edhe më shumë në dy ditët e ardhshme apo është koha për të rezervuar të ardhurat? Le të studiojmë studimin e tabelave të 10 kriptovalutave kryesore për të zbuluar.

BTC / USDT

Arinjtë në fakt janë përpjekur të tërheqin koston e listuar nën mesataren bazë lëvizëse 200-ditore (45,091 dollarë) për 2 ditët e mëparshme, megjithatë demat në fakt e kanë mbajtur vendin e tyre.

Mesatarja lëvizëse e shpejtë 20-ditore (41,010 dollarë) në të vërtetë ka qenë e pjerrët dhe indeksi i forcës relative (RSI) mbetet në zonën e tepërt të blerjes, duke sugjeruar që demat të mbajnë nën kontroll.

Nëse blerësit lëvizin koston mbi 46,700 dollarë, grupi BTC/USDT ka shumë të ngjarë të fillojë udhëtimin e tij drejt zonës së rezistencës prej 50,000 deri në 51,500 dollarë. Arinjtë do të përpiqen të pengojnë tubimin në këtë zonë, megjithatë, nëse demat mund të heqin qafe vështirësinë, seti mund të rritet në 60,000 dollarë.

Nëse arinjtë tërheqin koston e listuar poshtë SMA 200-ditore, grupi mund të bjerë në EMA 20-ditore. Nëse kostoja tërhiqet nga EMA 20-ditore, dema do të bëjnë një përpjekje tjetër për të filluar trendin e rritjes.

Anasjelltas, një ndërprerje e shënuar nën EMA 20-ditore mund të zhbllokohet për një rënie në ndihmën tjetër në $ 36,670. Ky është një nivel thelbësor që demat duhet të mbrohen për faktin se nëse prishet, arinjtë do të nuhasin një shans.

ETH / USDT

Reagimi i fortë i Ether (ETH) në programet 9 gusht që demat e kthyen nivelin e $ 3,000 në ndihmë. Ky nivel ka shumë të ngjarë të funksionojë si një dysheme për uljet e ardhshme.

Demat po përpiqen të rifillojnë trendin e rritjes sot. Kompleti ETH/USDT tani mund të rritet në zonën e rezistencës prej 3,4441.73 dollarë deri në 3,587.06 dollarë, ku arinjtë ka shumë të ngjarë të pozicionojnë një vështirësi të fortë.

Nëse kostoja mohohet nga kjo zonë, megjithatë, tërhiqet nga $ 3,000, do të rekomandojë që demat të blejnë me ulje. Kjo do të rrisë klientët potencialë të një tubimi në 4,000 dollarë.

Përndryshe, nëse arinjtë tërheqin koston e listuar nën EMA 20-ditore (2,712 dollarë), do të rekomandojë që shpërthimi ekzistues ishte një kurth demi. Seti mund të bjerë në SMA 200-ditore (2,229 dollarë).

BNB / USDT

Binance Coin (BNB) u tërhoq nga mesataret lëvizëse më 9 gusht dhe filloi udhëtimin e tij lart drejt rezistencës së varietetit të madh prej 211.70 dollarë në 433 dollarë. Arinjtë ka shumë të ngjarë të mbrojnë fort nivelin 433 dollarë.

Sidoqoftë, nëse demat nuk lëshojnë shumë terren pranë $ 433 ose nëse blejnë ulje në EMA 20-ditore ($ 338), probabiliteti i një prishjeje mbi $ 433 rritet. Nëse kjo ndodh, grupi BNB/USDT mund të rritet në 520 dollarë dhe më vonë në 600 dollarë.

Lexo artikullin:  Bitcoin refuzon $ 51K pasi Michael Saylor zbulon blerjen e re të BTC - Çfarë do të ndodhë më pas?

Përkundrazi, nëse kostoja mohohet nga niveli ekzistues ose rezistenca e përgjithshme dhe prishjet e listuara nën 340 dollarë, do të rekomandojë që veprimi i kufizuar mund të vazhdojë për disa ditë të tjera.

ADA / USDT

Arinjtë u përpoqën të pengojnë tubimin e ndihmës të Cardano (ADA) në rezistencën prej 1.50 dollarë, megjithatë ata nuk mund të tërheqin koston e listuar nën EMA 20-ditore (1.42 dollarë). Kjo zbuloi se demat nuk po planifikonin të ardhura pasi prisnin që shërimi të vazhdonte.

Seti ADA/USDT u rrit mbi nivelin 1.50 dollarë më 10 gusht dhe tani mund të rritet në rezistencën e përgjithshme në 1.94 dollarë. Ky nivel mund të sjellë rezervimin e fitimit dhe nëse kostoja mohohet prej tij, arinjtë do të përpiqen të tërheqin koston përsëri në 1.50 dollarë.

Nëse kjo ndodh, grupi mund të zgjasë veprimin e tij të kufizuar për disa ditë të tjera. Përkundrazi, nëse demat ngrenë koston mbi 1.94 dollarë, seti mund të sfidojë nivelin më të lartë të të gjitha kohërave në 2.47 dollarë. Një shpërthim dhe mbyllje mbi këtë nivel do të rekomandojë rifillimin e trendit në rritje.

XRP / USDT

Demat në mënyrë efektive mbajtën rishikimin e nivelit të shpërthimit në 0.75 dollarë në 9 gusht dhe shtypën XRP përsëri mbi SMA 200-ditore (0.80 dollarë). Altcoin tani mund të mblidhet në vijën e uljes së kanalit që vjen poshtë, ku arinjtë mund të instalojnë një rezistencë të fortë.

Nëse kostoja mohohet nga linja e uljes megjithatë tërhiqet nga EMA 20-ditore (0.75 dollarë), do të tregojë se demat po blejnë me ulje. Një prishje dhe mbyllje mbi kanalin që vjen poshtë do të tregojë një modifikim të mundshëm në model.

Objektivi i parë në përfitim është 1.07 dollarë dhe nëse demat shtypin koston mbi këtë rezistencë, rritja mund të arrijë 1.26 dollarë. Përndryshe, nëse kostoja mohohet nga niveli ekzistues ose linja e uljes dhe prishjet e listuara nën 0.69 dollarë, do të rekomandojë që lëkundja të mbetet e padëmtuar.

Doxh / USDT

Dogecoin (DOGE) refuzoi nga rezistenca e përgjithshme në 0.29 dollarë më 8 gusht megjithatë korrigjimi ishte i përkohshëm pasi kostoja u përmirësua edhe një herë më 9 gusht. Demat tani do të përpiqen të shtypin koston mbi rezistencën e përgjithshme.

Nëse ata përparojnë, grupi DOGE/USDT mund të rritet në 0.35 dollarë. Ky nivel mund të funksionojë si rezistencë e fortë megjithatë nëse demat pastrojnë këtë pengesë, lëvizja lart mund të arrijë 0.45 dollarë. EMA 20-ditore (0.22 dollarë) në të vërtetë ka filluar të shfaqet dhe RSI thjesht është e shënuar poshtë zonës së tepërt të blerjes, duke rekomanduar që rrjedha e rezistencës më të vogël është në dobi.

Nga ana tjetër, nëse kostoja mohohet nga 0.29 dollarë, grupi mund të bjerë në EMA 20-ditore. Nëse kostoja tërhiqet nga kjo ndihmë, demat do të bëjnë një përpjekje më shumë për të lëvizur koston mbi 0.29 dollarë. Anasjelltas, një ndërprerje e shënuar nën EMA 20-ditore mund të mbajë kufirin e kufizuar të caktuar midis 0.21 dhe 0.29 dollarë për disa ditë.

PIKA / USDT

Arinjtë u përpoqën të ndalonin shërimin e Polkadot (DOT) në rezistencën e sipërme në 21 dollarë për dy ditët e mëparshme, megjithatë demat nuk lanë shumë terren. Kjo rekomandon që demat të blejnë në çdo rënie të vogël.

EMA 20-ditore në rritje (18.18 dollarë) dhe RSI në zonën e tepërt të blerjes rekomandojnë që demat të mbeten nën kontroll. Nëse blerësit mbajnë koston mbi 21 dollarë, grupi DOT/USDT mund të fillojë udhëtimin e tij në rezistencën e sipërme në 26.50 dollarë.

Nëse kostoja mohohet nga $ 26.50, grupi mund të bjerë në $ 21 dhe të qëndrojë i kufizuar midis këtyre 2 niveleve. Një shpërthim dhe mbyllje mbi 26.50 dollarë do të rekomandojë fillimin e një trendi të ri të rritjes që mund të arrijë në 31.28 dollarë. Arinjtë do të duhet të tërheqin koston e shënuar poshtë $ 16.93 për të anuar përfitimin në favor të tyre.

Lexo artikullin:  DOJ i thotë FBI-së si dhe të tjerëve: 'Stop nënshkrimit të shënimeve të vlerësimit për Binance'

UNI / USDT

Uniswap (UNI) refuzoi rezistencën e përgjithshme në 30 dollarë më 10 gusht megjithatë arinjtë në fakt nuk kanë pasur aftësinë për të mbajtur nivelet më të ulëta. Kjo rekomandon që demat të blejnë në çdo rënie të vogël.

Nëse demat shtyjnë dhe mbyllin koston mbi 30 dollarë, grupi UNI/USDT mund të fillojë marshimin e tij drejt veriut drejt 37 dollarëve. Një shpërthim i kësaj rezistence mund të pastrojë kursin për një ritestim të nivelit më të lartë të të gjitha kohërave në 45 dollarë.

Sidoqoftë, RSI mbetet në zonën e blerjes së tepërt rekomandon që tubimi mund të mbingrihet në afat të shkurtër. Kjo mund të çojë në një tërheqje të SMA 200-ditore (26 dollarë). Një kërcim i fortë nga kjo ndihmë do të rekomandojë që demat të jenë në komandë. Arinjtë do të duhet të tërheqin dhe mbajnë koston e listuar më poshtë 23.45 dollarë për të fituar përparësinë.

Related: Rënia e dollarit të Shteteve të Bashkuara ndihmon demat e Bitcoin para kostos 50K $ BTC përballë

Tubimi i ndihmës në Chainlink (LINK) në të vërtetë ka arritur zonën vitale të rezistencës së sipërme në 26.48 dollarë dhe SMA 200-ditore (27.86 dollarë), ku arinjtë kanë më shumë gjasa të pozicionojnë një vështirësi të fortë.

Nëse kostoja mohohet nga kjo zonë, grupi LINK/USDT mund të bjerë edhe një herë në EMA 20-ditore (22.37 dollarë). Një tërheqje e fortë nga kjo ndihmë do të rekomandojë që besimi në të vërtetë është bërë i favorshëm dhe demat pastaj do të bëjnë një përpjekje më shumë për të pastruar pengesën e sipërme.

Një shpërthim dhe mbyllje mbi SMA 200-ditore do të rekomandojë që arinjtë në fakt kanë humbur kontrollin e tyre. Seti pastaj mund të rritet në 32 dollarë dhe më vonë në 35.33 dollarë. Anasjelltas, një ndërprerje dhe mbyllje e listuar poshtë ndihmës prej 22.07 $ do të rekomandojë që momentumi bullish të jetë komprometuar në të vërtetë.

SOL / USDT

Dështimi i arinjve për të mbështetur Solana (SOL) të listuar më poshtë 38.10 dollarë më 9 gusht solli edhe më shumë blerje, gjë që në fakt ka ngritur koston në rezistencën e përgjithshme në 44 dollarë.

Nëse demat kalojnë koston mbi 44 dollarë, grupi SOL/USDT mund të rritet në rezistencën mendore në 50 dollarë dhe pas kësaj të ritestojë nivelin më të lartë të të gjitha kohërave në 58.38 dollarë. Një thyerje dhe mbyllje mbi këtë rezistencë do të tregojë rifillimin e trendit në rritje.

EMA ngritëse 20-ditore (35.59 dollarë) dhe RSI në zonën e blerjes së tepërt rekomandojnë që demat të kenë dorën e sipërme. Kjo pikëpamje e favorshme do të revokohet nëse kostoja mohohet nga niveli ekzistues dhe prishet e shënuar nën EMA 20-ditore. Kjo mund të tërheqë koston në 32 dollarë dhe pas kësaj në SMA 200-ditore (26.81 dollarë).

Pikëpamjet dhe pikëpamjet e zbuluara këtu janë ekskluzivisht të autorit dhe jo gjithmonë tregojnë pikëpamjet e CryptoPumpLajme. Çdo investim financiar dhe zhvendosje tregtare përfshin rrezik. Ju duhet të kryeni studimin tuaj kërkimor kur vendosni.

Informacioni i tregut sigurohet nga shkëmbimi HitBTC.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju