Analiza e çmimeve 8/9: BTC, ETH, BNB, ADA, XRP, DOGE, DOT, UNI, BCH, LINK

Thyerja e Bitcoin mbi SMA 200-ditore rekomandon që rënia mund të jetë mbi të cilën mund të tërheqë blerësit përsëri në altcoins.

Analiza e çmimeve 8/9: BTC, ETH, BNB, ADA, XRP, DOGE, DOT, UNI, BCH, LINK

Shërimi i Bitcoin (BTC) nga 29,482.61 dollarë më 21 korrik në fakt ka vazhduar të shkojë përtej një rezistence pas tjetrës. Sot, Bitcoin në fakt është rritur mbi mesataren bazë lëvizëse 200-ditore, një tregues i parë nga financuesit institucionalë për të kuptuar nëse zotërimi është bullish apo bearish.

Një tregues i favorshëm në lidhje me tubimin e sotëm ka qenë në fakt se Bitcoin nuk u ndikua nga rënia e shpejtë e arit, e cila për pak kohë u ul në nivelin më të ulët të katër muajve. Kjo rekomandon që tregtarët të përqëndrohen në parimet e sektorit dhe të mos ndikohen nga efikasiteti i klasave të tjera të posedimit.

Glassnode mbajti në mend se financuesit që mbajnë Bitcoin për më shumë se një vit në fakt nuk i kanë vendosur pozicionet e tyre pas rritjes aktuale në 45,000 dollarë. Kjo mbetet në kontrast me ngacmimet e vitit 2018 "ku duart e vjetra morën likuiditetin në shumicën e tubimeve të ndihmës".

A do të hyjë Bitcoin në një fazë demi dhe do ta tërheq sektorin më të madh? Le të studiojmë studimin e tabelave të 10 kriptovalutave kryesore për të zbuluar.

BTC / USDT

Shpërthimi i Bitcoin mbi rezistencën e sipërme në 45,451.67 dollarë goditi një mur në SMA 200-ditore (44,954 dollarë) më 7 gusht. Arinjtë u përpoqën të tërhiqnin koston e listuar nën nivelin e shpërthimit në 42,451.67 dollarë në 8 gusht, megjithatë ndaloi së punuari.

Seti BTC/USDT u tërhoq nga niveli 42,451.67 dollarë sot dhe demat në të vërtetë e kanë ulur koston mbi SMA 200-ditore. Nëse blerësit mbajnë koston mbi SMA 200-ditore, ajo do të rekomandojë përfundimin e rënies.

Kompleti mund të mblidhet më pas në zonën e rezistencës mbi 50,000 dollarë në 51,500 dollarë, ku arinjtë mund të instalojnë një rezistencë të fortë.

Nëse kostoja refuzohet nga kjo zonë megjithatë mbetet mbi SMA 200-ditore, kjo do të rrisë mundësinë e zgjatjes së lëvizjes lart. Një pushim mbi 51,500 dollarë mund të pastrojë kursin për një tubim në 60,000 dollarë.

Ky zhvendosje bullish do të revokohet në një afat të shkurtër nëse kostoja refuzon dhe prishet të listuara nën nivelin e shpërthimit në 42,451.67 dollarë. Seti mund të bjerë në ndihmën tjetër në 36,670 dollarë.

ETH / USDT

Eteri (ETH) u rrit mbi nivelin mendor në 3,000 dollarë në 7 gusht, i cili rekomandon që korrigjimi mund të ketë përfunduar. Arinjtë u përpoqën të kapnin demat agresivë duke tërhequr koston e listuar nën 3,000 dollarë, megjithatë blerësit nuk qëndruan.

Demat tani do të përpiqen të rifillojnë trendin e rritjes dhe të ngrenë koston në 3,500 dollarë dhe pas kësaj në rezistencën mendore në 4,000 dollarë. Sidoqoftë, rritja e mprehtë e dy ditëve të mëparshme në fakt ka shtypur indeksin e forcës relative (RSI) në zonën e tepërt të blerjes.

Kjo rekomandon që tubimi të nxehet në një afat të shkurtër dhe një kombinim ose korrigjim është i mundur. Treguesi i parë i pikës së dobët do të jetë një ndërprerje dhe mbyllje e shënuar më poshtë 2,893.23 dollarë. Kjo mund të çojë në një ulje në 2,500 dollarë.

BNB / USDT

Binance Coin (BNB) u prish dhe u mbyll mbi rezistencën prej $ 340 më 6 gusht, e cila përfundoi një model trekëndësh në rritje bullish. Arinjtë u përpoqën të tërhiqnin koston e listuar nën nivelin e shpërthimit megjithatë altcoin u tërhoq nga SMA 200-ditore (328 dollarë) sot. Kjo rekomandon që demat po blejnë me zhytje.

Kompleti BNB/USDT tani mund të fillojë marshimin e tij drejt rezistencës së sipërme në 433 dollarë. Arinjtë kanë edhe një herë më shumë gjasa të instalojnë një mbrojtje të fortë të këtij niveli.

Nëse kostoja refuzohet prej tij, grupi mund të bjerë në 340 dollarë dhe të qëndrojë i kufizuar për disa ditë. Një ndarje dhe mbyllje e listuar poshtë SMA 50-ditore (308 dollarë) mund të anojë përfitimin në favor të arinjve.

Lexo artikullin:  Guvernatori i Bankës Qendrore të Irlandës Flet Crypto, vlerëson teknologjinë "e sigurt, e decentralizuar"

Nga ana tjetër, një shpërthim dhe mbyllje mbi 433 dollarë do të rekomandojë që korrigjimi të ketë mbaruar. Seti mund të përpiqet të fillojë një trend të ri të rritjes që mund të arrijë në 520 dollarë.

ADA / USDT

Cardano (ADA) mohoi nga 1.50 dollarë më 8 gusht, megjithatë demat nuk mbeten në asnjë gjendje shpirtërore për t'u penduar. Ata blenë dip dhe aktualisht po përpiqen të ulin koston mbi rezistencën e përgjithshme.

Nëse blerësit lëvizin koston mbi 1.50 dollarë, grupi ADA/USDT mund të fillojë marshimin e tij drejt veriut drejt rezistencës së sipërme në 1.94 dollarë. Ky nivel mund të funksionojë si një rezistencë e fortë megjithatë nëse demat nuk lëshojnë shumë terren, grupi mund të rifillojë lëvizjen e tij lart.

Në të kundërt, nëse kostoja refuzohet nga 1.50 dollarë, grupi mund të bjerë në mesataret lëvizëse. Një ndërprerje dhe mbyllje e shënuar poshtë mesatareve lëvizëse do të tregojë se demat po humbasin kontrollin e tyre. Seti mund të bjerë në ndihmën e rëndësishme me 1 dollarë.

XRP / USDT

XRP anashkaloi rezistencën prej 0.75 dollarë dhe SMA 200-ditore (0.79 dollarë) në 7 gusht, e cila përfundoi një model të dyfishtë. Kostoja u tërhoq nga niveli i shpërthimit sot, duke sugjeruar që demat në të vërtetë e kanë kthyer nivelin në mbështetje.

Nëse blerësit e shtyjnë koston mbi 0.84 dollarë, grupi XRP/USDT mund të fillojë udhëtimin e tij drejt zonës së rezistencës së sipërme nga 1 në 1.07 dollarë. Një shpërthim dhe mbyllje mbi këtë zonë mund të tregojë fillimin e një trendi të ri të rritjes.

Përndryshe, nëse kostoja refuzohet nga rezistenca e përgjithshme, grupi mund të bjerë në SMA 200-ditore. Një tërheqje nga kjo ndihmë mund ta mbajë grupin të bllokuar midis $ 1.07 dhe $ 0.75 për disa ditë. Arinjtë do të duhet të tërheqin koston e listuar nën SMA 50-ditore (0.65 dollarë) për të fituar përparësinë.

Doxh / USDT

Kombinimi i Dogecoin (DOGE) pranë rezistencës së sipërme në 0.21 dollarë u fiksua në avantazh në 7 gusht pasi demat zhvilluan epërsinë e tyre. Arinjtë paraqitën një pengesë të fortë në 0.29 dollarë në 8 gusht, megjithatë treguesi i favorshëm është se demat nuk mundësuan që kostoja të thyhet e shënuar nën 0.21 dollarë.

Blerësit tani do të bëjnë një përpjekje më shumë për të lëvizur koston mbi 0.29 dollarë. Nëse kjo ndodh, DOGE/USDT mund të rritet në 0.35 $, ku arinjtë mund të instalojnë edhe një herë një rezistencë të fortë.

Përkundrazi, nëse kostoja refuzohet nga 0.29 dollarë, grupi mund të bjerë në 0.21 dollarë dhe të qëndrojë i kufizuar midis këtyre 2 niveleve për disa ditë. Një ndërprerje dhe mbyllje e shënuar poshtë SMA-së 200-ditore (0.20 dollarë) mund të zhytë grupin në ndihmën e rëndësishme në 0.15 dollarë.

PIKA / USDT

Polkadot (DOT) po merret me rezistencë të fortë në rezistencën e sipërme në 21 dollarë, megjithatë treguesi i favorshëm është se demat në të vërtetë nuk kanë lënë shumë terren. Kjo rekomandon që demat të mos mbyllin pozicionet e tyre ndërsa përgatiten që shërimi të vazhdojë.

Nëse demat ngrenë koston mbi rezistencën e sipërme në 21 dollarë, grupi DOT/USDT mund të fillojë udhëtimin e tij drejt objektivit tjetër të synuar në 26.50 dollarë. SMA 200-ditore (27 dollarë) është pozicionuar thjesht mbi këtë rezistencë, kështu që arinjtë ka shumë të ngjarë të mbrojnë këtë nivel fuqishëm.

Nëse kostoja refuzohet nga kjo rezistencë, grupi mund të bjerë në 21 dollarë. Një kërcim i fortë nga ky nivel do të rekomandojë që tregtarët të blejnë me ulje. Anasjelltas, një pushim i listuar nën 21 dollarë mund të tërheqë koston për SMA 50-ditore (15.46 dollarë).

UNI / USDT

Uniswap (UNI) shpërtheu mbi SMA 200-ditore (25.81 dollarë) në 6 gusht dhe dema në mënyrë efektive ruajtën ritestimin e nivelit më 8 gusht. Kjo rekomandon që SMA 200-ditore tani do të funksionojë si një ndihmë për uljet e ardhshme.

Lexo artikullin:  MaximNFT i xSigma do të nisë Beta në fund të nëntorit, duke përfshirë koleksionet NFT nga Brian Tracy dhe lojtarë të shumtë NFL

Blerësit tani do të përpiqen të rrisin koston mbi rezistencën e përgjithshme në 30 dollarë. Nëse ata merren me ta bërë këtë, do të rekomandojë që rënia të ketë mbaruar. Seti UNI/USDT mund të fillojë udhëtimin e tij në 37 dollarë dhe më vonë në 44 dollarë.

Në kundërshtim me këtë supozim, nëse kostoja refuzohet nga $ 30, grupi mund të bjerë përsëri në SMA 200-ditore. Një pushim i listuar poshtë kësaj ndihme do të rekomandojë që demat mund të humbasin kontrollin e tyre. Seti mund të bjerë në 23.45 dollarë.

Related: Ethereum mund të hapë një metodë për 100,000 dollarë Bitcoin, pohon eksperti i Bloomberg

BCH / USDT

Bitcoin Cash (BCH) theu mbi rezistencën prej 546.83 dollarë më 6 gusht, i cili përfundoi modelin e dyfishtë të poshtëm. Demat në fakt kanë mbajtur në mënyrë efektive nivelin e shpërthimit për 2 ditët e mëparshme, që është një tregues i favorshëm.

Kompleti BCH/USDT tani mund të rritet në SMA 200-ditore (639 dollarë) ku demat mund të përballen edhe një herë me një rezistencë të fortë. Një shpërthim dhe mbyllje mbi këtë nivel mund të pastrojë kursin për grupin që të arrijë objektivin e modelit në 710.13 dollarë.

Në kundërshtim me këtë supozim, nëse kostoja refuzohet nga SMA 200-ditore, grupi mund të luhatet midis mesatareve lëvizëse për disa ditë. Një pushim i listuar nën SMA 50-ditore (493 dollarë) mund të rrisë mundësinë e një uljeje në 450 dollarë.

Arinjtë u përpoqën të tërhiqnin Chainlink (LINK) të listuar poshtë nivelit të shpërthimit në 22.07 dollarë më 8 gusht, megjithatë ndaluan së punuari. Kjo rekomandon që besimi në fakt është bërë i favorshëm dhe tregtarët po blejnë me ulje.

Demat tani do të përpiqen të ulin koston në rezistencën e sipërme në 26.48 dollarë, ku arinjtë mund të instalojnë edhe një herë një rezistencë të fortë. Nëse kostoja refuzohet nga ky nivel, grupi LINK/USDT mund të mbetet i kufizuar midis 26.48 $ dhe 22.07 $ për disa ditë.

Një shpërthim dhe mbyllje mbi SMA 200-ditore (27.83 dollarë) do të tregojë fundin e rënies. Seti pastaj mund të rritet në 32 dollarë dhe më vonë në 35.33 dollarë. Nga ana tjetër, një ndërprerje e shënuar nën $ 22.07 mund të çojë në një rënie në SMA 50-ditore ($ 18.90).

Pikëpamjet dhe pikëpamjet e zbuluara këtu janë tërësisht ato të autorit dhe jo gjithmonë tregojnë pikëpamjet e CryptoPumpLajme. Çdo investim financiar dhe zhvendosje tregtare përfshin rrezik. Ju duhet të kryeni studimin tuaj kërkimor kur vendosni.

Informacioni i tregut ofrohet nga shkëmbimi HitBTC.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju