Protokolli i Përzierjes së Kriptove në qendër të privatësisë Tornado.cash planifikon të vendoset në Arbitrum të Platformës L2

Protokolli i Përzierjes së Kriptove në qendër të privatësisë Tornado.cash planifikon të vendoset në Arbitrum të Platformës L2

Më 29 nëntor, grupi që qëndron pas aplikacionit të përzierjes së ethereumit, Tornado, ka zbuluar planet e detyrës për t'u vendosur në rrjetin Arbitrum One. Informacioni i përmbahet detyrës &#x 2019; Iniciativat aktuale të përbashkëta që përdorën lidhjet e rrjetit me Polygon, Avalanche, Binance Smart Chain dhe gjithashtu Xdai Këtë javë, pagesat e plota të parave për paratë e Tornados në zinxhirin Xdai shkuan mbi 1 milion dollarë. Në lidhje me eterin e transferuar duke pasur parasysh se detyra &#x 2019; Në fillim, protokolli ka thithur në fakt 2,222,007 eter, ose 4.3 miliardë dollarë.

Në thelb, paratë e parave të Tornados përmirësojnë privatësinë personale të transferimit eter duke dëmtuar lidhjet e rrjetit të rrjetit ndërmjet burimit dhe adresave të vendndodhjes. Protokolli varet nga evidenca e njohurive zero (ZKP) në mënyrë që të sigurohet që lidhjet në internet për pagesat paraprake dhe gjithashtu tërheqjet nuk ekzistojnë. Paratë e parave të Tornado janë thjesht mbi 2 vjeç siç u prezantua në gusht 2019. Detyra gjithashtu mori projektuesin e mëparshëm të Bitcoin Core, Gavin Andresen, për të vëzhguar protokollin e përzierjes së eterit në mesin e janarit 2020.

Më 13 maj, projektuesit e parave të Tornados dëmtuan truket e tyre personale duke përdorur një procedurë të quajtur llogaritja me shumë palë (MPC). Sistemi u mundësoi projektuesve të parave të parave të Tornados të ofronin marrëveshjen e zgjuar për zonën pa projektuesin &#x 2019; sekret personal. &#x 201C;Me një dokument 1114 pagesat, kjo ishte pa dyshim Ceremonia më e madhe e konfigurimit të besuar sot. Në të kundërt, të gjitha ngjarjet e tjera të ndryshme të mbështetura në marrëveshje kishin shumë më pak se 200 individë, &#x 201D; grupi i parave të parave Tornado i diskutuar në postim.

Arbitrum është një ilaç L2 që përdor grumbullime pozitive dhe gjithashtu individët e Arbitrum përfitojnë duke përdorur ethereum (ETH), nënproduktet e tij simbolike dhe gjithashtu marrëveshje të zgjuara për një pjesë të çmimit. Statistikat nga l2fees.info zbulojnë se blerja tipike e ethereum mund t'ju kthejë 7.08 dollarë, ndërsa duke përdorur Arbitrum, i njëjti transfer me siguri do t'ju kthejë 2.81 dollarë. Ndërsa lëvizja e simboleve ERC20 mund t'ju kthejë 16.19 dollarë duke përdorur L1 (shtresa 1), kostot e L2 duke përdorur Arbitrum për të lëvizur një token sigurisht që do t'ju kthejnë 3.09 dollarë.

Lexo artikullin:  Bitcoin: Kjo është ajo që financierët institucionalë kanë më shumë gjasa të kryejnë në 5 vjet

Shkëmbimi i simboleve është një nga blerjet më të kushtueshme në zinxhir (L1) që ju kthen rreth 35.41 dollarë për blerje. Sidoqoftë, individët e Arbitrum që ndryshojnë simbolet thjesht paguajnë rreth 4.85 dollarë për transferim sipas ditës së sotme &#x 2019; s l2fees.info metrics.Postimi i parave të parave të Tornado-s pretendon se &#x 201C; protokolli &#x 2019; Marrëveshjet e zgjuara janë përgatitur dhe gjithashtu janë gati për të spinon Arbitrum &#x 201D; Përfitimi më i madh për përdorimin e parave të Tornado-s me Arbitrum janë çmimet e transferimit të informacionit.

&#x 201C;Përcaktimi në Arbitrum sigurisht që do t'u mundësojë individëve të parave të Tornado-s të përfitojnë nga të gjitha avantazhet që mund të ofrojë një Shtresë 2, me blerjet më pak të kushtueshme që janë përfitimi relativ më i madh, &#x 201D; grupi &#x 2019; pikat kryesore të postimit. &#x 201C;Ky propozim bëhet pjesë e protokollit &#x 2019; Ai dëshiron të përmirësojë vazhdimisht veten dhe gjithashtu të mundësojë edhe më shumë individë të deklarojnë përsëri të drejtën e tyre për privatësi personale. Për më tepër, me këtë lëshim, paratë e parave të Tornado me siguri do të regjistrohen me një mjedis në rritje të përbërë nga disa aplikacione të tjera të ndryshme defi. &#x 201D;

Etiketat në këtë përrallë Arbitrum, Arbitrum One, Përzierja e kriptove, kostot ETH, eter, shkëmbimet eterike, Ethereum, Ethereum (ETH), Tarifat, Gavin Andresen, L1, L2, l2fees.info, Shtresa 1, shtresa 2, Përzierja e Kriptove, Onchain , kostot e zinxhirit, grumbullimet pozitive, Privatësia, privatësia personale kripto, personale, paratë e parave të Tornados, Tarifat e transfertave

Çfarë e konsideroni aplikacionin për përzierjen e kriptove, Tornado, të parave të gatshme të lëshuara në Arbitrum? Le të kuptojmë se çfarë e konsideroni këtë temë në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju