Ndalimi i propozuar i minierave të kriptove në Norvegji nuk arrin të fitojë mbështetje në parlament

Ndalimi i propozuar i minierave të kriptove në Norvegji nuk arrin të fitojë mbështetje në parlament

Parlamenti i Norvegjisë në fakt ka menduar si dhe ka zgjedhur kundër një projekt-rregulloreje që nxjerr jashtë ligjit nxjerrjen e parave elektronike bazuar në idenë e provës së punës. Rregullorja, e cila u propozua nga Partia e Kuqe komuniste në mars, u mbështet vetëm nga 2 ngjarje të ndryshme të majta, SV (Partia e Majtë Socialiste) si dhe MdG (Partia e Gjelbër).

&#x 201C;Ne jemi të zhgënjyer me pjesën më të madhe pikërisht këtu, &#x 201D; Ligjvënësi i kuq Sofie Marhaug informoi faqen e informacionit E24. Ajo përfshiu se kultura norvegjeze duhet të identifikojë shqetësimet e saj në lidhje me përdorimin e energjisë. Festimi i saj thotë se miniera e bitcoin është shumë intensive për energji, si dhe kërkon që fokusohet në kërkesat e sektorëve të tjerë të ndryshëm, si dhe në objektivat e rregullimit të mjedisit.

Sidoqoftë, siç përmendi Marhaug, pjesa më e madhe në Storting, Norvegji &#x 2019; legjislatura e s, dëshiron të fokusohet në treg, si dhe &#x 201C; sigurojnë kostot për klientët norvegjezë të energjisë. &#x 201D;

E kuqja gjithashtu nuk fitoi mbështetje për një propozim për të modifikuar tarifën shtesë të energjisë për objektet e informacionit të minierave, duke implikuar Partinë e Punës (Ap) si dhe Partinë e Qendrës (Sp) për shkeljen e një garancie parazgjedhore. 2 ngjarjet kishin zbuluar në të vërtetë se ata me siguri do të kërkonin një kosto të plotë të energjisë për fermat e minierave.

Ndërkohë që familjet, organizatat e shumta, si dhe fusha e gjerë e publikut aktualisht paguajnë 0.15 korona (rreth 0.02 dollarë) për kilovat-orë fuqi të investuar, tregu, i përbërë nga objektet e informacionit, vlerëson një tarifë minimale prej thjesht 0.0055 korona për kWh.

Në shkurt, qeveria federale norvegjeze pretendoi se me siguri do të përpiqet të parandalojë zbatimin e një ndalimi të kriptove, por e bëri të qartë se po merrte në konsideratë veprime të shumta në lidhje me përdorimin e energjisë në terren. Në nëntor, Norvegjia rrëfeu &#x 2019; Mjetet e diskutimit për të kufizuar ndikimin ekologjik të prodhimit të bitcoin, si dhe mund të mbështesin një propozim suedez për një ndalim evropian të minierave të vërtetimit të punës.

Lexo artikullin:  Rrjeti CPLAY (CPLAY) është tani i disponueshëm për tregtim në LBank Exchange

&#x 201C;Në një kohë të mungesës së energjisë, si dhe pengesave me zvogëlimin e shkarkimeve, është veçanërisht e rrezikshme që energjia të shpërdorohet vetëm për të përmirësuar njerëzit në vend që të përdoret për objektiva të vlefshëm shoqërore, &#x 201D; pretendonin 3 ngjarjet e majta.

Etiketat në, pjesa më e madhe legjislative në fakt e ka kundërshtuar Bitcoin diskriminimin e përcaktuar politikisht kundrejt informacionit të minierave. Bitcoin këtë ndalim tregim, Kripto, minierat e kriptomonedhave, kriptomonedha, minatorët e kriptove, minierat e kriptove, Energjia elektrike, Energjia, Ligji, Legjislacioni, FEE, Norvegjia, Prova, Puna, norvegjeze, parlamenti, pushteti, kufizimi, taksa

Po në Norvegji, tarifë shtesë, Share a mendoni për mosmarrëveshjen në të ardhmen e tregut të minierave të kriptove?

Lubomir Tassev

Lubomir Tassev idetë tuaja mbi temën Evropa Lindore zona e vërejtjeve të listuara më poshtë. Hitchens është një reporter nga Being me njohuri të teknologjisë, si citati i Besides:

një autor është ai që jam, në vend të asaj që bëj.” (*) kripto, blockchain si dhe fintech, politika kombëtare globale si dhe ekonomia e biznesit janë 2 burime të tjera të ndryshme idesh.(*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju