Shpejtësia rekord e reduktuar e Bitcoin rekomandon që BTC mund të 'lëvizë në dobësi'

Blerjet javore të Bitcoin si dhe uljen e shpejtësisë së dokumentit, duke çuar një ekspert të rekomandojë që pavarësisht BTC të qëndrueshme në 33,000 dollarë, mund të ndodhë edhe më shumë pengesë.

Shpejtësia rekord e ulët e Bitcoin sugjeron që BTC mund të 'lëvizë në dobësi'

Në orët shumë të hershme të 14 korrikut, norma e Bitcoin mori një goditje në 31,550 dollarë para se të rikuperonte gradualisht mbi 32,900 dollarë në seancën e mëngjesit herët.

Ulja e shpejtë pranë rezistencës vitale $ 30,000 rriti sistemet e alarmit midis demave, si dhe arinjve, ndërsa ndërsa 30,000 $ në 32,000 $ shkalla mbetet për të punuar si një diplomë ndihme, një azhurnim aktual i tregut nga CEO i ByteTree James Bennett krijon një foto të përzier të asaj që mund të mbeten në dyqan për BTC.

Sipas vlerësimit nga Bennett, norma e Bitcoin në të vërtetë ka mbështetur shkallën $ 34,000 për shkak të një rënie në marketing miner, si dhe një rritje në ndërtimin, megjithatë ai gjithashtu njofton se metrika të shumta zbulojnë se detyra e ulur në majë të rrjetit që BTC është akoma në një zonë neutrale ku ka një dëshirë të minimizuar nga drejtuesit.

Blerjet e Bitcoin zvogëlohen

Sipas Bennett një herë në javë blerjet e Bitcoin kanë mbetur në të vërtetë në një rënie të madhe, sepse prilli, si dhe aktualisht pushojnë afër 1.48 milion blerje që është nën 9 janar të lartë në 2.57 milion.

Si rezultat i rënies ekzistuese të tregut, si dhe uljes së blerjeve, vlera e përgjithshme e negociuar në rrjetin Bitcoin ka qenë në të vërtetë deri në 23.6 miliardë dollarë, shkalla më e përballueshme e parë për në dhjetor 2020.

Bennett deklaroi se për shkak të uljes së detyrës në zinxhir:

"Nuk ka gjasa që Bitcoin do të shohë rritjen e çmimit të saj të ardhshëm dhe madje mund të shohë një lëvizje në dobësi."

Shpejtësia e Bitcoin është deri në nivelet e ulëta të regjistrimit

Shpejtësia e Bitcoin arriti një nivel më të ulët prej 195% më 11 korrik, një rënie e konsiderueshme nga niveli i saj i lartë aktual prej 593% më 23 maj. Shpejtësia është "një tregues jo i çmimeve dhe mat gjallërinë e rrjetit Bitcoin" sipas Bennett.

Lexo artikullin:  Të rinjtë rusë e shohin Crypto-n si investim të sigurt mes pasigurisë ekonomike, zbulon sondazhi

Bennett deklaroi:

“Në gjysmën e dytë të vitit të kaluar, korrik deri në dhjetor, shpejtësia po rritet dhe më pas çmimi u pasua. Ndërsa shpejtësia ka rënë gjatë vitit, çmimi ka ndjekur përsëri. ”

i lidhur: CEO i BlackRock sinjalizon nevojën për kripto nga kapitalistët e qëndrueshëm

Minatorët më në fund zbulojnë disa indikacione të grumbullimit

Një kontroll i favorshëm në treg është ngritja aktuale e ndërtimit të minatorëve. Ky numër ishte zvogëluar në të vërtetë në muajt aktual për shkak të Kinës që ndëshkon procedurat e minierave në shkallën që disa janë mbyllur plotësisht si dhe mbeten në procedurën e lëvizjes në kombe të ndryshme.

Ndërsa furnizimi BTC i mbajtur nga minatorët mbështetej dhe gjithashtu filloi të shënonte, Bennett rekomandoi që minatorët po mblidhen edhe një herë, pasi kjo mund të merret një sinjal që norma e Bitcoin mund të jetë në procedurën e mirëmbajtjes.

Raporti i Dominimit Institucional, një veprim që mban një vështrim në pesëshen kryesore 5 të hartës së ngrohtësisë Bitcoin, gjithashtu zbulon një fillim të rritjes në 12 korrik. Kjo rekomandon që pronarët e mëdhenj të Bitcoin në fakt kanë rritur detyrën e tyre në numrin e mëparshëm të ditëve norma e Bitcoin në të vërtetë ka mbajtur mbi 31,000 dollarë.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju