Refinable Vërteton Shitjen e Bizhuterive të Bukura në Sotheby's

pres-relis

NJOFTIMI PËR SHTYP. HONG KONG &#x 2013; 10 tetor 2021 &#x 2013; Të rafinueshëm, një industri kryesore e decentralizuar e NFT, po bën një përparim në njohjen e rasteve të sofistikuara të përdorimit për aplikimet NFT. Në një bashkëpunim themelor me prodhuesin e bizhuterive premium NALAS, si dhe ndihmën e Sotheby &#x 2019; s, I ripërtëritshëm sigurisht që do të jetë industria fillestare për të dhënë verifikimin e produktit me NFT për artikullin e bizhuterive me vlerë të lartë të quajtur &#x 201C;Yje të ndritshëm &#x 201D ;.

Vlerë mbi 300,000 dollarë HKD, &#x 201C; Shining Stars &#x 201D; është e mbushur me mbi 200 rubinë për të rindërtuar mbrëmjet e mbushura me yje që shihen në të gjithë Vincent Van Gogh &#x 2019; s vepra arti. Vlerësimi në internet, si dhe procesi i ofertimit të ankandit publik të &#x 201C; Yll ndritës &#x 201D; me siguri do të fillojë në Sotheby &#x 2019; s &#x 201C;Bizhuteritë madhështore: Pjesa II &#x 201D; nga 5 tetori deri më 28 tetor Blerësi i ardhshëm efektiv sigurisht që do të marrë një faturë si dhe dëshmi të besueshmërisë në llojin e një NFT elektronike nga Dias Group Limited duke shfrytëzuar blockchain Ethereum, të gjitha informacionet e lidhura në lidhje me shitjen me siguri do të mbahen hapur, si dhe të jetë në dispozicion për çdo individ që të shikojë në Industri e ripërtëritshme

Kjo shënon një minutë historike për sektorin NFT pasi emrat e markave edhe më moderne po kërkojnë të përdorin teknologjinë moderne të njohjes NFT për të përmirësuar versionet ekzistuese të shërbimit. Shtëpi ankandi të përbërë nga Sotheby &#x 2019; s si dhe Christie &#x 2019; gjithashtu po kontrollojnë në mënyrë proaktive zonën për të avancuar profilin e tyre të gjërave për t'i dhënë tregut. Si dhe, duke marrë pjesë në ngjarje të artit elektronik për të reklamuar mirëkuptimin NFT midis entuziastëve modernë.

Si shoqëruesi kryesor NFT i Hong Kongut &#x 2019; s fillimisht festimi i artit elektronik &#x 2013; Panairi i Artit Dixhital Azi 2021, I ripërtëritshëm, së bashku me shoqëruesit e rasteve si p.sh Sotheby &#x 2019; s, Samsung, TIME, Blloku i Zanafillës, Block Fi, si dhe ekstra, shfaqën mbi 30 muzikantë në mbarë botën në të gjithë artin elektronik, si dhe NFT. Për pyetje, lidheni me Refinable të drejtë këtu

 0; (*) është shërbimi përfundimtar për prodhimin, gjetjen, profesionin, si dhe përfitimin e NFT -ve.

Lexo artikullin:  Krijo pak art nga ky planet: Konkursi i Artit Mars4 dhe Sketchar Martians888

Rreth të Riparueshme

Industria e ripërtëritshme ofron një mjedis të arritshëm, për çdo lloj individi, emri të markës ose lagjeje, duke siguruar përshtatshmëri me shumë zinxhirë, opsione të lira, si dhe zgjedhje me performancë të lartë për t'u përfshirë me përmbajtjen e internetit NFT. Industria,

Përtej kësaj, siguron mjete juridike të personalizuara për emrat e markave, si dhe punë që përpiqen të gjejnë shanse të reja ndërveprimi. I ripërtëritshëm për më shumë detaje. Kontakto i ripërmirësueshëm:

Kontakto i ripërtëritshëm

Faqja e internetit: https://refinable.com

Telegrami ANN: https://t.me/refinablenft

Telegram: https://t.me/RefinableANN

Twitter: https://twitter.com/refinableapp

Instagram: https://instagram.com/refinableapp

Thirrje në Youtube: https://www.youtube.com/c/Refinable

Media media@refinable.com 0;

është një njoftim për shtyp.

Kjo duhet të bëjë vetë këmbënguljen e duhur para se të ndërmarrë çdo lloj aktiviteti të lidhur me biznesin e reklamuar ose ndonjë prej bashkëpunëtorëve ose zgjidhjeve të tij. Lexuesit com përjashtohen, drejtpërdrejt ose tërthorazi, për çdo lloj dëmtimi ose humbjeje të krijuar ose afirmuar të nxitet nga ose rreth përdorimit ose varësisë nga Bitcoin çdo lloj përmbajtje në internet, produkte ose zgjidhje të diskutuara në lansimin e gazetarisë. deri më tani

Dëgjoni com Bitcoin: Podcast.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju