Rentible.io: Një platformë lëvizëse e parë që mundëson kripto-pagesa midis qiramarrësve dhe pronarëve prezanton një kontratë të zgjuar të depozitave për të trajtuar skemat "Lejoni dhe Drejtoni"

Rentible io, një platformë proptech e gjeneratës së ardhshme që synon të çojë përpara zhvendosjen drejt një ekonomie të decentralizuar të ndarjes dhe duke i bërë rastet e përdorimit të blockchain në sektorin e saj më të arritshëm, në të vërtetë ka kaluar një pikë kthese tjetër me lëshimin e depozitës së saj unike të zgjuar marrëveshje.

Platforma, e paraparë të prezantohet në tremujorin e katërt dhe e cila do të bëjë të mundur që banorët dhe pronarët të dërgojnë me lehtësi pagesa të qirasë në kriptovaluta të ndryshme me rritjen e sigurisë së privatësisë, duke rritur vertikalitetet e tregut të vjetëruar me anë të zbatimit të Konceptet DeFi dhe marrëveshjet e mençura pa besim, vënë një fokus shtesë në mbrojtjen e individëve të tregut nga mashtrimet në internet "le-and-run", uljen e shpenzimeve përmes mosndërmjetësimit dhe punën si një hyrje si për dashamirët e blockchain ashtu edhe për përdoruesit më pak të zgjuar.

Si pjesë e shenjave të saj aktuale të kthesës, Rentible u listua së fundmi nga Bancor me një bashkë-investim prej 100K BNT (përafërsisht 350.000 $) nga Bancor DAO, përveç asaj të shënuar në Bittrex Global--një shkëmbim kryesor 20 CoinMarketCap, të dy më tepër. arritje të pazakonta për një punë të re dhe ende nën-radar, madje edhe më shumë duke treguar kapacitetin afatgjatë të Rentible si një banesë tjetër e ardhshme që vepron në shkallë ndërkombëtare.

"Në një mënyrë të ngjashme me atë se si ekonomitë e përbashkëta si Uber, Lyft, ose Airbnb riformuan industritë dhe sjelljen e konsumatorit në dekadën e mëparshme, ne tani jemi dëshmitarë të një transformimi thelbësor të themeleve të TI përmes miratimit në rritje të doktrinave dhe koncepteve të reja ekonomike të bazuara në Karakteristikat e decentralizuara, duke hedhur bazën për hapin e ardhshëm evolucionar të zbatimeve të TI-së në përgjithësi dhe të ekonomive të ndarjes me bazë komunitare ose të decentralizuara në veçanti, të cilat do të përbëjnë një pjesë integrale të ekonomisë së ndarjes duke arritur $ 335B në parashikimin e vitit 2025.

Nëse jeni një pronar që jepni me qira një pronë, nëse do të kishit marrë pagesat e qirasë tuaj në Bitcoin dhe jo në Fiat gjatë gjithë vitit 2020, rendimenti juaj aktual do të ishte katërfishuar nëse jo më shumë në vitin 2021. Kjo tingëllon e qartë për entuziastët e kriptove, por ne duhet të mbani mend se shumica e pronarëve dhe pronarëve të shtëpive në të gjithë botën, shumë prej të cilëve në të vërtetë janë shumë të interesuar të hyjnë në kripto dhe të marrin qira në BTC, ETH ose kriptovaluta të tjera, nuk dinë as të hapin një portofol, dhe kjo është diçka që Rentible synon t'i ndihmojë ata me dhe bëhuni një lehtësues i ”, - Lupu Dror, CEO nëRentible io.

Lexo artikullin:  Multicoin Capital Exec thotë se 'Mund të mos ketë fare një treg Crypto Bear', pretendon se 'Bitcoin do të kthehet'

Merrni 110 USDT Futures Bonus falas!

me qira

E themeluar nga një grup pronarësh me përvojë të bizneseve Proptech dhe stilistë të aftë, dhe ndërtuar në platformën e mirënjohur Lakotarsak dhe uebfaqen e saj partnere RoomMatesUK, vizioni i një platforme vetëqeverisëse, transparente, instiktive që do të injektojë aftësitë shkatërruese të industrisë së inovacionit blockchain në Proptech është busulla që drejton trajektoren e Rentible pasi vendos të supozojë pozicionin e një lëvizësi të parë në sektorin jashtëzakonisht energjik të huazimeve online afatmesme dhe afatgjata, duke çuar rrugën për përpjekjet e tjera të ardhshme për të ndjekur hapat e tij në këtë stërmadh akoma zonë e pashfrytëzuar multi-trilionë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju