Raporti: Rregullatori Bankar i Afrikës Qendrore thotë se ndalimi i kriptove është ende efektiv

Një rregullator afrikan, Komisioni Bankar i Afrikës Qendrore (COBAC), në fakt ka këshilluar pjesëmarrësit e një blloku financiar lokal që përbëhet nga Republika e Afrikës Qendrore (CAR) që ndalimi i tij ndaj kriptomonedhave vazhdon të jetë në thelb. Rregullatori &#x 2019; Kujdesi më i fundit është në përputhje me CAR &#x 2019; Zgjedhja aktuale për të përqafuar bitcoin si komb &#x 2019; s &#x 201C; paratë e rekomandimit. &#x 201D;

Sipas një rekord të Reuters, COBAC &#x 2014; një rregullator i tregut bankar në CEMAC &#x 2014; mendon se kufizimi me siguri do të krijojë siguri monetare. Në një deklaratë të lëshuar pasi mbajti një konferencë unike më 6 maj, rregullatori me sa duket pohoi se me siguri do të ndërmarrë gjithashtu veprime për të përcaktuar, si dhe për të raportuar blerjet e lidhura me kriptomat.

&#x 201C;Për të garantuar sigurinë monetare, si dhe për të ruajtur pagesat e para të klientëve, COBAC kujtoi kufizimet specifike që lidhen me përdorimin e kripto-aseteve në CEMAC. COBAC në fakt ka marrë një vendim për të ndërmarrë një sërë veprimesh të fokusuara në krijimin e një sistemi për njohjen, si dhe procedurat e raportimit të lidhura me kriptovalutat, &#x 201D; Rregullatori raportohet të ketë pretenduar në të vërtetë.

MAKINA &#x 2019; s Sovraniteti

Përpara paralajmërimit më të përditësuar nga rregullatori vendas, Banka e Shteteve të Afrikës Qendrore kishte informuar në fakt CAR-in që të anulonte zgjedhjen e saj për të bërë tender të ligjshëm për bitcoin. Në vend që të merrte kriptomonedhën, institucioni financiar qendror lokal pretendoi se CAR duhet të përqendrohet në zbatimin e planeve financiare të CEMAC, të cilat sipas tij sigurisht që do të ulnin vështirësitë vendase në ishull.

Ndërkohë, çmimet rekord citojnë një zëdhënës të qeverisë federale të CAR, Serge Ghislain Djorie, i cili kërkoi që COBAC ende nuk e ka njoftuar zyrtarisht kombin e tij për rregullatori &#x 2019; s restauroi pushback kundrejt kriptomonedhave. Djorie pretendoi se qeveria e tij federale me siguri do të sigurojë një veprim pasi të mbetet në pronësi të rekordit COBAC.

Zëdhënësi, megjithatë, la të kuptohet se qeveria e tij federale me siguri nuk do të detyrohet të ndryshojë vendosjen e saj nga një i huaj. Ai pohoi: &#x 201C;Duhet të kuptohet se çdo shtet ka sovranitet. &#x 201D;

Lexo artikullin:  Pakistanezët humbasin miliona për shkak të mashtrimit kripto, Pakistani lëshon një njoftim për Binance

Etiketat në këtë përrallë Banka e Shteteve të Afrikës Qendrore, Komisioni Bankar i Afrikës Qendrore (COBAC), tender i ligjshëm i bitcoin, Republika e Afrikës Qendrore bitcoin, Republika e Afrikës Qendrore, zotërimet e kriptove, ndalimi i kriptomonedhave, Komuniteti Ekonomik dhe Monetar i Afrikës Qendrore (CEMAC) , Serge Ghislain Djorie

Cilat janë idetë tuaja për këtë përrallë? Na tregoni se çfarë besoni në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

Terence Zimwara

Terence Zimwara është një gazetar, shkrimtar dhe autor, fitues i çmimeve të Zimbabvesë. Ai në fakt ka shkruar tërësisht në lidhje me problemet financiare të disa kombeve afrikane, së bashku me mënyrën se si paraja elektronike mund t'u japë afrikanëve me një kurs tërheqjeje.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju