Raporti: Kenia ka interesin e katërt më të lartë në kriptovaluta në nivel global

Sipas një regjistri të gazetës Citizen, shikoni për kriptovaluta që vijnë nga Kenia gjatë gjithë kohëzgjatjes dymbëdhjetë mujore të mbuluar 99,810. Përndryshe, kjo nënkupton që ka pasur një përputhshmëri prej 18 kërkimesh për 10,000 individë gjatë gjithë kësaj kohe.

Pozicioni i Kenisë si kombi me pamjen e katërt më të lartë për kriptovaluta në nivel global nënkupton se ka interes më të lartë për kokë në shtetin e Afrikës Lindore sesa në Nigeri dhe Afrikën e Jugut.

Për më tepër, hulumtimi përafron shumëllojshmërinë e pronarëve të kriptomonedhës në Kenia të jetë rreth 4,580,760. Në lidhje me njohjen e kriptove, hulumtimi zbuloi Kenia &#x 2019; rafti s është deri në 5.5 nga 10 të mundshme.

Megjithë interesin në rritje për kriptovalutat nga populli kenian, autoritetet në vend, së bashku me Bankën Qendrore të Kenias, në fakt deri më tani kanë refuzuar të identifikojnë kriptovalutat. Siç është raportuar më parë nga Bitcoin com News, ky refuzim dhe gjithashtu paparashikueshmëria që rezulton po ndërhyjnë në zhvillimin e pronave elektronike në Kenia.

A jeni dakord me kërkimet për këtë kërkim? Na tregoni se çfarë supozoni në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju