Raporti tregon se ETP-të Ethereum, Litecoin, Solana kanë tejkaluar produktet e investimit të Bitcoin në nëntor

Raporti tregon se ETP-të Ethereum, Litecoin, Solana kanë tejkaluar produktet e investimit të Bitcoin në nëntor

Çdo muaj Cryptocompare lëshon një raport studimi që mbulon peizazhin e artikullit të investimit të kriptomonedhës. Produktet e investimit janë ETP të lidhura me sot &#x 2019; pronat kryesore të kriptove në mbarë botën si Grayscale &#x 2019; s GBTC si dhe fondet e ETHE. Kriptokrahas &#x 2019; Raporti i Rishikimit të Nëntorit të Menaxhimit Dixhital të Aseteve përshkruan se ETP-të e lidhura me ethereum (ETH), litecoin (LTC), si dhe solana (SOL) panë kthime shumë më të mira gjatë një periudhe 30-ditore, më 19 nëntor.

&#x 201C;Pjesa më e madhe e AUM për llogaritjen e produkteve mbetet për të jetuar në Grayscale &#x 2019; s Bitcoin (GBTC &#x 2013; 38.1 miliardë dollarë &#x 2013; rënie 10.1% duke pasur parasysh atë tetor) si dhe produktet Ethereum (ETHE &#x 2013; 12.9 miliardë dollarë &#x 2013; rritje 3.6%), &#x 201D; Kriptokrahas &#x 2019; zbulon raporti. &#x 201C; Grupi ETC &#x 2019; Artikulli BTCE rifitoi cilësimin e artikullit më të madh AUM ETN/ETF me një fitim prej 1.2% në 1.5 miliardë dollarë. Kjo u respektua nga Qëllimi &#x 2019; s Bitcoin ETF (BTCC) si dhe 3iQ Coinshares &#x 2019; Bitcoin ETF (BTCQ) i cili ra 6.5% si dhe 10.1% në 1.4 miliardë dollarë si dhe 1.2 miliardë dollarë në mënyrë specifike, &#x 201D; shkencëtarët Cryptocompare përfshijnë.

Përmbledhja e vëllimeve të tregtisë ditore të ETP të bazuara në kripto ra me 13% &#x 2014; Litecoin si dhe Solana ETP-të tejkalojnë produktet e investimit të Bitcoin

Studimi thekson se sasitë totale të përditshme të ETP të bazuara në kripto ranë me 13%, megjithatë sasia e preferuar e ETP e bazuar në ETH u rrit. &#x 201C;Sasia mesatare e përditshme e tregtimit në të gjitha llojet e artikujve të investimit të posedimit elektronik ra me afërsisht 13% nga tetori në 732 milionë dollarë/ditë, &#x 201D; nxjerr në pah hulumtimi. Kriptokrahas &#x 2019; raporti s vë në dukje se produktet e investimeve të bazuara në Bitcoin &#x 201C; i mbytur, &#x 201D; ndërsa LTC si dhe ETP-të e bazuara në SOL patën sukses. Grayscale &#x 2019; Fondi i shportës i cili ka disa prej monedhave me kapital më të madh të tregut u kthye -15.5%, përshkroi Cryptocompare.

&#x 201C; Produktet e investimeve të bazuara në BTC zakonisht panë kthime të pafavorshme në nëntor, të udhëhequr nga ETC Group &#x 2019; s artikull BTCE i cili ktheu -13.1%. Në mënyrë të ngjashme, Grayscale &#x 2019; s GBTC numërimi për të kthyer -10.2%, &#x 201D; Kriptokrahas &#x 2019; s hulumtimi i nëntorit përshkruan. &#x 201C;Artikulli ideal i investimit për të bërë ishte Valor &#x 2019; s artikull BTCZERO, i cili u kthye -6.6%. Nga ana tjetër, produktet alternative të bazuara në monedha panë kthime të favorshme gjatë gjithë muajit, të udhëhequr nga 21Shares &#x 2019; ASOL (artikull i bazuar në Solana) si dhe Grayscale &#x 2019; s LTCN (artikull i bazuar në Litecoin), i cili ktheu 22.0% si dhe 14.9% në mënyrë specifike, &#x 201D; Kriptokrahas &#x 2019; përfundon raporti.

Lexo artikullin:  Rregullorja Çelësi për Rritjen e Sektorit Afrikan Fintech - Studim i Ri

Etiketat në këtë përrallë ETP-të e Bitcoin, fondet e bitcoin, fondet BTC, Cryptocompare, raporti Cryptocompare, cryptocompare.com, fondet ETH, ETHE, Ethereum, ETP, ETP, Produkti i Tregtisë së Shkëmbimit, Fondet, GBTC, shkallë gri, produkte investimi, litecoin, Solana , tregtohen

Çfarë i konsideroni produktet e investimit të bitcoin &#x 2019; efiçencat në kontrast me posedimin alternativ të kriptove efikasitetet e tregut ETP? Le të kuptojmë se çfarë e konsideroni këtë temë në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju