Raporti: Bashkëshortja e themeluesit të Terra-s, Do Kwon kërkon mbrojtje nga policia pas rënies së LUNA dhe UST

Raporti: Bashkëshortja e themeluesit të Terra-s, Do Kwon kërkon mbrojtje nga policia pas rënies së LUNA dhe UST

Jo shumë kohë më parë, më 1 maj 2022, tokeni i bllokut të Terra LUNA ishte kapitali i tetë më i madh i tregut midis 13,000+ kriptomonedhave përreth. LUNA &#x 2019; Kapakun e tregut në atë ditë të veçantë ishte 28.3 miliardë dollarë dhe terrausd (UST) ishte 2 zona të listuara më poshtë LUNA me një 18.5 miliardë dollarë vlerësimi i tregut. Të dy kapitalet e tregut të kriptove të inkorporuara më 1 maj 2022, ishin rreth 46.8 miliardë dollarë në vlerë dhe sot, rreth 91% e kësaj vlere ka u largua

Në momentin e kompozimit, UST &#x 2019; s dhe LUNA &#x 2019; Kapaciteti i tregut i inkorporuar lidhet me 3.9 miliardë dollarë në vlerë. Terra &#x 2019; Rezultati i tij në fakt ka shkaktuar një shqetësim të madh midis kapitalistëve të UST dhe LUNA dhe disa në fakt kanë qenë të çmendur lidhur me mënyrën se si u menaxhua skenari. Disa kapitalistë heqin kursimet e tyre financiare dhe të rinjtë &#x 2019; fondet e universitetit, dhe të tjerë u kujdesën të iknin me një model flokësh për sa i përket humbjeve. Mediat sociale dhe forumet në internet janë të ngarkuara me tregime të tmerrshme të individëve që janë të dëshpëruar seriozisht për skenarin e Terra-s dhe duke derdhur fonde.

Tani, pas disa ditësh duke pasur parasysh se dukuri paraprake e heqjes së lidhjes UST, të dhënat mbajnë parasysh se një individ i panjohur është parë Do Kwon &#x 2019; apartamentin dhe u dëgjua sirma duke kërkuar nga themeluesi i Terra. Një rekord lagjeje diskuton se Do Kwon &#x 2019; Bashkëshorti i saj ishte në shtëpi dhe ajo i kërkoi policisë Seongdong të shënonte një polic për mbrojtjen e situatës emergjente. Revista e kriptove Forkast foli gjithashtu me Seulin &#x 2019; Policia e zonës Seongdonggu dhe vërtetoi tregimin.

Procesverbali i policisë mban parasysh se individi i panjohur i ka rënë buzerit dhe Kwon &#x 2019; i është përgjigjur bashkëshorti. &#x 201C;A është bashkëshorti juaj në shtëpi? &#x 201D; deklaroi personi i paidentifikuar. Regjistrimi thoshte se ndërsa simbolet e bllokut të Terra ishin në vlerë, Do Kwon &#x 2019; shtëpia e saj ishte &#x 201C; iu zbulua kapitalistëve të papërcaktuar. &#x 201D; Policia e Seongdong gjithashtu mbajti parasysh se po e kontrollonte skenarin edhe më shumë dhe &#x 201C; strategji për të vlerësuar se çfarë procedurash shtesë. &#x 201D;

Lexo artikullin:  Microstrategy blen 7,002 më shumë Bitcoin, duke rritur Crypto Stash në 121,044 BTC

Etiketat në këtë apartament përrallë, do kwon, Implosion, Ndërhyrës, Bashkëshorti i Kwon, Policia, Mbrojtja e Policisë, Policia Seongdong, Seul, Koreja e Jugut, terra (LUNA), Themeluesi Terra, Terrausd (UST), Personi i paidentifikuar, Shkoni i paqëllimshëm, i panjohur Personi

Çfarë mendoni për individin e panjohur që ka më shumë gjasa të Do Kwon &#x 2019; Shtëpia e tij dhe bashkëshortja e tij kërkojnë mbrojtje nga policia pas ndodhjes së shpërthimit të bllokut të Terra? Le të kuptojmë se çfarë mendoni për këtë temë në zonën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

Xhemi Redman

Jamie Redman është drejtuesi i lajmeve nëBitcoin com News dhe një reporter i teknologjisë ekonomike që jeton në Florida Redman ka qenë në fakt një pjesëmarrës energjik i zonës së kriptomonedhës duke pasur parasysh atë 2011. Ai dëshiron Bitcoin, kod me burim të hapur dhe aplikacione të decentralizuara. Që nga shtatori 2015, Redman ka krijuar në fakt më shumë se 5,000 artikuj të shkurtër përBitcoin com News në lidhje me metodat e turbullta që dalin sot.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju