Shitja me pakicë e Walmart duke punësuar "Kryesues të kriptomonedhës" për të zhvilluar strategji të monedhës dixhitale dhe gjithashtu produkte

Shitja me pakicë e Walmart duke punësuar "Kryesues të kriptomonedhës" për të zhvilluar strategji dhe produkte të monedhës dixhitale

Titani me pakicë Walmart publikoi një detyrë që hapte për një “& ldquo; paratë elektronike dhe gjithashtu artikulli i kriptomonedhës të çojë & rdquo; SundayAjo është një mjedis i përhershëm i bazuar në Bentonville, AR, ku selia e Walmart Inc është. Informacioni i ngarkimit:

Si ndër shitësit më të mëdhenj dhe gjithashtu biznesi i blerjeve, Walmart lejon [një] koleksion të gjerë të alternativave të shlyerjes për konsumatorët e tij. Si para elektronike/ kriptovaluta në Walmart ju me siguri do të jeni përgjegjës për krijimin e qasjes së parasë elektronike dhe gjithashtu udhërrëfyesit e artikujve.

"& Ldquo; Si profesionist në paratë elektronike/ kriptomonedhën dhe gjithashtu risitë përkatëse në blockchain, ju me siguri do të nxisni vizionin për artikullin dhe gjithashtu udhërrëfyesin e kapaciteteve," & rdquo; të ardhurat nga ngarkimi. "& Ldquo; Ju me siguri do t'i ofroni menaxhmentit të përcaktojë novacionin dhe modelet e konsumatorit dhe gjithashtu investimet financiare të kërkuara për të përmirësuar ato modele." & Rdquo;

Ndër detyrimet e shumta, perspektiva efektive sigurisht që do të "& ldquo; shumë vetjake dhe gjithashtu drejton qasjen e parasë elektronike për Walmart, "" & rdquo; & ldquo; kushtojini një udhërrëfyesi të artikujve dhe gjithashtu drejtoni zbatimin e detyrës, ”& rdquo; dhe gjithashtu & ldquo; përcaktoni investimet financiare përkatëse të kriptos dhe gjithashtu bashkëpunimet. ”& rdquo;

Çertifikatat themelore të nevojshme për vendosjen e kreut të kriptove përbëhen nga një diplomë '& rsquo; niveli dhe gjithashtu & ldquo; Përvoja me bashkësinë ekologjike të kriptomonedhës dhe gjithashtu risitë përkatëse. ”& rdquo;

Muajin e kaluar, Amazon, globi & rsquo; s dyqani i dytë më i madh, botoi një detyrë që hapte për një “& ldquo; para elektronike dhe gjithashtu elementë kryesorë të blockchain ”& rdquo; për të krijuar qasjen e saj kripto & ldquo; i përbërë nga përvoja e konsumatorit, qasja teknologjike dhe gjithashtu kapacitetet së bashku me qasjen e nisjes. " & rdquo; Titani i blerjeve raportohet gjithashtu se do të fillojë miratimin e bitcoin dhe kriptovalutave të ndryshme të ndryshme deri në fund të këtij viti. Sidoqoftë, biznesi refuzoi të kishte përgatitje të caktuara për kripto.

Çfarë supozoni se Walmart po përgatitet të bëjë duke përdorur një para elektronike dhe gjithashtu plumb të artikujve kripto? Le të njohim në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju