Robinhood paralajmëron një rënie të fitimeve kripto po vjen mes deklarimit të IPO

Sipas aplikimit të tregtimit, ajo parashikon që fitimet e saj Q3 2021 të zvogëlohen si rezultat i tregtisë së rritur të kriptos në tremujorin fillestar, të shtyrë në përbërësin ngaDogecoin

Robinhood paralajmëron një rënie të të ardhurave nga kripto po vjen mes regjistrimit të IPO

Aksioni, si dhe aplikacioni për tregtinë e kriptovalutave Robinhood po parashikon që fitimet e saj tremujore të zvogëlohen bazuar në sasinë e konsiderueshme të tregtisë më parë këtë vit.

Në një modifikim në Formularin e tij S-1 të paraqitur në Shtetet e Bashkuara të Letrave me Vlerë si dhe Komisionin e Shkëmbimit të hënën, Robinhood raportoi se detyra e saj tregtare për janar, si dhe shkurt ishte "veçanërisht e lartë", por në të vërtetë kishte ardhur me përfundimin e tremujorit të dytë i vitit 2. Sipas aplikimit të tregtimit, ai parashikon që fitimet e tij Q2021 3 të zvogëlohen "si rezultat i niveleve të ulura të aktivitetit tregtar në krahasim me nivelet rekord të aktivitetit tregtar, veçanërisht në kriptovaluta".

Robinhood raportoi fitimet e saj të përgjithshme me përvojë më të madhe se 123%, nga 244 milion dollarë në fund të tremujorit të dytë të vitit 2 në mes të 2020 milion dollarë dhe 546 milion dollarë të parashikuar më 574 qershor. Dallimi në fitime ishte drejtuar në përbërës si rezultat i "rritjes së aktivitetit tregtar në lidhje me opsionet dhe kriptovalutat".

Sipas aplikimit të tregtimit, 17% e fitimeve të saj të përgjithshme për TM1 2021 erdhi nga fitimet e bazuara në transaksione të fituara nga blerjet e kripto, krahasuar me 4% në tremujorin e mëparshëm. Robinhood raportoi se më shumë se 9.5 milion konsumatorë tregtonin afërsisht 88 miliardë dollarë në kriptë në tremujorin fillestar të 2021, ndërsa kishte 12 miliardë dollarë në pronat e kriptos nën ruajtje që nga 31 Marsi.

Si përmirësim, 34% e këtij fitimi tremujor i atribuohej drejtpërdrejt blerjeve të Dogecoin (DOGE) - norma e monedhës u rrit ndjeshëm në fund të janarit para se të arrinte një rekord të të gjitha kohërave, më të madhe se 0.68 $ në 6 maj. Robinhood pohoi se shërbimi mund të ndikohet në mënyrë të dëmshme "nëse tregjet për Dogecoin përkeqësohen ose nëse çmimi i Dogecoin bie" pa nevojë të krahasueshme për simbole të ndryshme në aplikim.

Lexo artikullin:  Kongresi ka paraqitur 18 fatura mbi asetet dixhitale në 2021 deri më tani

Deklarimi vjen ndërsa aplikacioni i tregtisë po përgatitet të dalë publik në shkëmbimin Nasdaq duke përdorur "HOOD". Më 1 korrik, Robinhood paraqiti një deklaratë të regjistrimit të Formularit S-1 me SEC, duke deklaruar se kishte në plan të shkonte përpara me një publik të aksioneve të zakonshme të Klasës Një. Firma fillimisht deklaroi se kishte për qëllim të ngrinte 100 milion dollarë në nisje, megjithatë një nga deklaruesit më aktual rekomandon një ofertë më të madhe se 2.5 miliardë dollarë për 60.5 aksione të panumërta për afro 42 dollarë.

Related: Pyetja e SEC në lidhje me shërbimin e kripto të Robinhood gjoja shtyn IPO

Robinhood po ashtu supozohet se mbetet për t'u marrë me ekzaminimin nga autoritetet rregullatore në Shtetet e Bashkuara muajin e kaluar, Autoriteti Rregullator i Industrisë Financiare ndëshkoi aplikacionin tregtar rreth 70 milion dollarë bazuar në rezultatet e një ekzaminimi që pohonte se Robinhood në të vërtetë kishte shkaktuar "dëm të përhapur dhe të konsiderueshëm" për qindra të klientëve si dhe shfaqi "dështime sistematike të mbikëqyrjes" duke filluar që nga shtatori 2016. Aplikimi i tregtimit deklaroi se arriti një marrëveshje-në-parim me organin rregullator për të paguar disa nga gjobat për një "pa pranim, pa mohuar bazë. ”

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju