Nisja e produktit Safemoon godet një pengesë, projekt i bombarduar nga akuzat, komuniteti shmang kritikat

Nisja e produktit Safemoon godet një pengesë, projekt i bombarduar nga akuzat, komuniteti shmang kritikat

Projekti Safemoon aktualisht ka qenë një projekt i diskutueshëm i kriptomonedhës për një kohë të drejtë aktualisht. Në të vërtetë është quajtur një sistem Ponzi dhe gjithashtu ka shumë vlerësime, akuza Safemoon, dhe gjithashtu individë që përpiqen të zbulojnë nëse projekti është zyrtar.

Më 29 gusht 2021, hashtag modë &#x 201C; #safemoonwallet &#x 201D; në fakt ka parë një shumëllojshmëri të cicërimave të Dielën Kjo ndodh pasi projekti kishte për qëllim të zbriste 3 artikuj të ndryshëm, që përfshinin një buxhet të iPhone dhe gjithashtu Android të përshtatshëm për safemoon (SAFEMOON). Sidoqoftë, autoritetet Safemoon në faqen e internetit në Twitter thonë se projekti goditi disa telashe duke prezantuar këto artikuj krejt të rinj.

&#x 201C; Faleminderit që keni lindur me ne, &#x 201D; llogaria &#x 2019; shënimet e mesazheve. &#x 201C; Ne &#x 2019; kam probleme teknologjike të paparashikuara të kaluara duke prezantuar të 3 artikujt në të njëjtën kohë, &#x 201D; thuhet në cicërimë.

Tweet -i ka më shumë se 12,800 lloj dhe gjithashtu mbi 3,000 retweets në kohën e kompozimit. Safemoon ka një faqe jashtëzakonisht energjike të mediave sociale &#x 2018; ushtarake &#x 2019; dhe gjithashtu përputhet me ushtri të ndryshme të ndryshme të mediave sociale energjike nga monedhat kripto si DOGE, XRP, dhe gjithashtu marinsat LINK. Por ka një larmi individësh që në të vërtetë kanë këshilluar se projekti mund të mos jetë i vërtetë. Përkundër kësaj, pjesëmarrësit e komunitetit të ngurtë mendojnë se nuk ka absolutisht asgjë për t'u shqetësuar dhe gjithashtu ata po i informojnë të tjerët për &#x 201C; mbaji kuajt tuaj. &#x 201D;

Reddit Post pretendon se Safemoon është duke u shfrytëzuar, &#x 2018; Komuniteti Safemoon këmbëngul se akuzat janë &#x 2019; FUD &#x 2018;

Në momentin e kompozimit, safemoon (SAFEMOON) po tregton duart për 0.00000266 dollarë secila dhe gjithashtu monedha është një shenjë Binance Smart Chain. Tregu është ndonjëherë i paqëndrueshëm, në kontrast me shumë monedha, dhe gjithashtu së bashku me problemet me fillimin e buxhetit, Safemoon në fakt është implikuar të qenit &#x 201C; shfrytëzuar nga. &#x 201D;

Lexo artikullin:  MetaWars Launchpad duke revolucionarizuar industrinë e GameFi si "i parë" ndër-game Metaverse Launchpad

Më 28 gusht 2021, një mesazh dërguar forumit të diskutimit Reddit r/kriptovaluta nga u/tngsystems individuale, akuzon Safemoon se është &#x 201C; përdorur nga dita e parë &#x 1D; dhe gjithashtu në fakt ka marrë me sa duket 201 milion dollarë. Në kohën e shtypit, ky mesazh i veçantë i Reddit ka më shumë se 68.4 vota, dhe gjithashtu mbi 2,000 vërejtje. Rastet sfidohen dhe gjithashtu një sërë pjesëmarrësish të komunitetit Safemoon i hedhin poshtë akuzat plotësisht.

Ka nga ata që mendojnë se individi që kompozoi vargun dhe gjithashtu ligjërimin e tij, ndërsa shumë nga komuniteti Safemoon e mbrojtën projektin. Një shumëllojshmëri individësh të quajtur akuza &#x 201C; e pajustifikuar, &#x 201D; &#x 201C; informacion publik, &#x 201D; dhe gjithashtu posterin e forumit të diskutimit &#x 2019; vërejtja fillestare në fakt është ulur.

&#x 201C; Dje, më 27 gusht, grupi në Doxxlocker filloi auditimin e tyre në Safemoon, &#x 201D; pretendoi Redditor u/tngsystems. Sipas Doxxlocker, ata janë caktuar për të bërë vlerësime në zinxhir për të gjetur pabarazitë ose provat e veprimeve të gabuara në simbolet e BSC. Një vlerësim i zbatuesit të metodës (Pishina e likuiditetit V201 [LP]) dhe gjithashtu pronari i marrëveshjes &#x 1; Buxheti (lidhet me LP V2019) në fakt ka zbuluar se likuiditeti i krijuar nga marrëveshja (detyrimi tatimor 2% mbi marrëveshjet) në fakt nuk është kthyer tërësisht në pishinën e likuiditetit. &#x 5D; Redditor përfshiu edhe më shumë:

Një total prej 28.96 trilion simbole Safemoon janë dërguar në të vërtetë në çanta që nuk janë identifikuar nga grupi Safemoon. Me koston e tregut të këtij rekordi, kjo është 68.46 milion dollarë me vlerë të mirë të simboleve të SFM që u hoqën nga likuiditeti. Për më tepër, këto çanta mbajnë ende 20.22 trilionë simbole Safemoon në kohën e këtij rekordi (me vlerë 47.79 milion dollarë).

Sidoqoftë, auditimi i Doxxlocker në fakt ka qenë i implikuar në shiling një shenjë tjetër të quajtur &#x 201C; hiperdeflatim (HDFL), &#x 201D; dhe gjithashtu komuniteti Safemoon në fakt e ka kritikuar shumë auditimin. &#x 201C; &shtë &#x 2019; janë botuar më poshtë (r/safemoon) si 30 herë sepse ditën tjetër, &#x 201D; pretendoi një person. &#x 201C; Unë sigurisht që do t'i jepja një vlerë të vogël si rezultat i kohës dhe gjithashtu realitetit që individët që e përhapën atë publikuan shenjën e tyre në regjistrat. Unë pyeta drejtpërdrejt në lidhje me mendimin e asaj dite tjetër dhe gjithashtu ata me siguri nuk do të trajtonin. Ata më tepër u shpërndanë. &#x 201D;

Lexo artikullin:  Sandbox shënon 93 milion dollarë investim të udhëhequr nga Softbank ndërsa Metaverse Tokens lulëzojnë

Auditori &#x 2019; Faqja e internetit pa dyshim zbulon një shenjë të quajtur hyperdeflate (HDFL) dhe gjithashtu asgjë tjetër simbole nuk ekziston në kohën e kompozimit.

Çfarë mendoni për konfliktin që kufizohet me projektin Safemoon dhe gjithashtu mesazhin aktual në forumin e diskutimit Reddit r/cryptocurrency? A mendoni se ka besueshmëri ndaj akuzave apo jo? Le të njohim se çfarë mendoni për këtë temë në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju