Resorti bregdetar në Slloveni promovon veten me NFT

Resorti bregdetar në Slloveni promovon veten me NFT

Menjëherë pasi Bordi Turistik Slloven (STB) dha një &#x 201C; sLOVEnia NFT &#x 201D; muajin e kaluar, Portorož&#x 17E;, në komunitetin jugperëndimor të Piranit, aktualisht ka përfunduar të jetë kombi &#x 2019; Është vendpushimi i parë me simbolet e tij të pandryshueshme. Objektivi kryesor i fushatës është të shfaqë të dy komunitetet bregdetare si vende moderne, elektronike dhe gjithashtu të qëndrueshme, raportuan mediat rajonale.

&#x 201C;Po hapet dera e metaverses, e cila me siguri do të jetë një treg krejt i ri për brezat e ardhshëm, &#x 201D; Alexander Valentin, mbikëqyrës i Shoqatës Turistike të Portorož &#x 17E;, në fakt është vlerësuar se ka specifikuar gjatë një diskutimi kushtuar teknologjive në Portorož&#x 17E;.

Krejt e re &#x 201C; vendndodhjen NFTs &#x 201D; sugjerohen për të fituar vizitorët e faqes &#x 2019; angazhim.(* ) sigurisht që do të ketë aftësinë për të mbledhur 3 simbole nga 3 koleksione të ndryshme, kur ata kryejnë 3 detyra: përfshihen turistët një lojë video shpërblyese, regjistrohen për një buletin elektronik dhe gjithashtu ndajnë një etiketë ngjitëse në me resort &#x 2019; s llogarinë @portorozpiran. 100 Instagramit i ofrohen NFT çdo koleksion.në 20,

Në prill prezantoi një projekt nën &#x 201C;Sllovenia &#x 201D; banner Ne jemi këtu kombi dhe gjithashtu 6 vende të tjera të ndryshme &#x 2014; në Itali, Austri, Gjermani, Hungari dhe gjithashtu Republikën Çeke Sllovakia është e fokusuar në përhapjen e kombit &#x 2019; Ekzistenca e tij si një vend udhëtimi në më shumë tregje. Kompania e udhëtarëve po merr pjesë dhe gjithashtu pritet të regjistrohen edhe më shumë, raportoi priza elektrike e informacionit Nine. Primorske Novice po hyn në kriptoglobin me fushatën NFT,

Përveçsež &#x 17E; dhe gjithashtu Portoro po përmirësojnë gjithashtu detyrat e tyre të marketingut në faqet e mediave sociale. Komunitetet pirane në fakt sapo janë nënshkruar me sistemin e videoklipeve me forma të shkurtra The, ekspozoi revista.Vitet aktuale Tiktok, vendi i vogël miqësor ndaj bitcoin-it

Ai u zhvillua si lider Sllovenia në nxitjen e kriptove në Evropën Juglindore të kafenesë 9; s, lokalet e ngrënies, resortet, sallonet e bukurisë, si dhe qendrat e aktiviteteve sportive në të gjithë vendin miratojnë kriptovaluta të ndryshme. Mijëra humbje, autoritetet hapën së fundi emërimet publike për një projektligj që kontrollon taksën e kriptove.në Lubjanë kjo organizatë përrallë, bord,

Lexo artikullin:  Strategjia e Twitter për të përfshirë 'monedhën vendase globale' Bitcoin ka veprimet e mëposhtme

Etiketa në, Crypto, Cryptocurrencies, fushatë, Cryptocurrency, nft, Metaverse, NFTs, Piran ž, Portoro, vendpushim, bregdet, slloveni, promovim, verë, slloven, argumente, udhëtar, turizëm udhëtimi ju parashikoni hotele të ndryshme

A dhe gjithashtu zona për t'u shqetësuar në Slloveni për funksionet e marketingut? NFT na Tregoni zonën e vërejtjeve të listuara më poshtë. në është një reporter nga teknologjia

Lubomir Tassev

Lubomir Tassev, i tillë si citati i Evropës Lindore: "Autori është ai që jam unë, në vend të asaj që bëj". Të qenit kripto, blockchain dhe gjithashtu fintech, politika kombëtare globale dhe gjithashtu ekonomia e biznesit janë 2 burime të tjera të ndryshme idesh. Përveç kësaj

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju