SEC Kërkimi i Juridiksionit mbi të gjitha Shkëmbimet e Kriptove është "një kapje e fuqisë së hapur", thotë ligjvënësi

SEC Kërkimi i Juridiksionit mbi të gjitha Shkëmbimet e Kriptove është "një kapje e fuqisë së hapur", thotë ligjvënësi

Përfaqësuesi Patrick McHenry nga Karolina e Veriut nisi një deklaratë të Mërkurën në reagim ndaj një letre që Kryetari i SEC Gary Gensler i dërgoi senatorit Elizabeth Warren në lidhje me politikën e kriptomonedhës.

Senatori Warren ndau letrën të mërkurën Gensler kompozoi: “& ldquo; Unë mendoj se ne kërkojmë autoritete shtesë për të shmangur marrëveshjet, artikujt dhe platformat që të mos bien në mes të thyerjeve rregullatore. Ne gjithashtu kërkojmë më shumë burime për të siguruar financuesit në këtë sektor në rritje dhe të paqëndrueshëm. ”& Rdquo;

McHenry & rsquo; s deklarata & ldquo; kapja e fuqisë onGensler mbi shkëmbimet e posedimit dixhital & rdquo; përshkruan se kryetari i SEC është “& ldquo; duke kërkuar juridiksionin e të gjitha shkëmbimeve të pronave dixhitale - - jo të gjitha prej tyre janë letra me vlerë. " & rdquo; Kongresmeni theksoi:

Kryetari Gensler '& rsquo; Transferimi më i ri për t'i kërkuar Kongresit juridiksionin mbi shkëmbimet e jo-letrave me vlerë është një kapje e plotë e fuqisë që do të dëmtojë zhvillimin amerikan.

"& Ldquo; (*) natyra unike e posedimeve dixhitale, politikëbërësit duhet të jenë të kujdesshëm dhe këshillues në legjislacionin në këtë fushë," & rdquo; ai përfshiu. Duke pasur parasysh McHenry më pas diskutoi një kosto që ai paraqiti, HR 1602,

Rep to Eliminimi i Barrierave, të cilat Akti i Inovacionit i Dhomës i dorëzoi Përfaqësuesit 20 dhe tani është duke pritur që Prilli të përfundojë. Shpenzimet bipartizane të Senatit synojnë të prodhojnë një grup pune posedimi dixhital të përbërë nga

(CFTC), SEC, dhe individët e tregut “& ldquo; për të sjellë qartësinë e kërkuar rregullative në mjedisin e posedimit dixhital, "& rdquo; McHenry i detajuar, duke përpunuar: Komisioni i Tregtimit të të Ardhurave të Mallrave kërkon politikë të mençur, të bërë përmes një procedure transparente, për të siguruar që zhvillimi dhe zhvillimi i detyrave të vazhdojnë në SHBA

Ne kemi vënë në & rsquo; Kërkesa është një ofertë tjetër në prapavijë midis Ne dhe Gensler. Elizabeth Warren me të cilën jeni dakord

Bëni rep McHenry? Patrick na kupton në zonën e vërejtjeve të listuara më poshtë. Le të

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju