Kryetari i SEC Gary Gensler: Asnjë plan për të ndaluar Crypto, i takon Kongresit

Kryetari i Komisionit Amerikan të Letrave me Vlerë si dhe Komisioni i Shkëmbimit (SEC), Gary Gensler, iu përgjigj një shqetësimi nëse ka një plan për të ndaluar kriptomonedhën gjatë një seance para Komitetit të Dhomës Amerikane për Shërbimet Financiare të martën.

Seanca dëgjimore katër-orëshe me titull &#x 201C; Mbikëqyrja e Letrave me Vlerë të SHBA si dhe Komisioni i Shkëmbimit: Wall Street &#x 2019; s Cop është përfundimisht përsëri në Beat &#x 201D; u organizua nga Kryetarja e Komitetit Maxine Waters si dhe Anëtari i Renditjes Patrick McHe nry.

Gjatë konferencës, Rep Ted Budd nga Karolina e Veriut pyeti Gensler nëse ai kishte ndonjë lloj strategjie për të ndaluar kriptovalutat. Kongresmeni filloi duke specifikuar: &#x 201C; Kina në fakt ka hyrë në një rrugë luftimi kundrejt kriptovalutave, duket sepse 2013. Ne &#x 2019; i kam parë ata të zbatojnë kufizime në minierat, ofertat paraprake të monedhave [ICO], shkëmbimet e kriptomonedhës, si dhe hapin e tyre të fundit, një ndalim të drejtpërdrejtë të vetë kriptomonedhës. &#x 201D;

Kongresmeni Budd pyeti: &#x 201C; Kryetar, a e mbani atë që ka bërë Kina, si dhe a është përgatitja e SEC për ekzekutimin e kufizimeve të krahasueshme? &#x 201D;

Gensler u përgjigj:

Unë &#x 2019; jam mësuar me një sërë gjërash që keni diskutuar në lidhje me Njerëzit &#x 2019; Republika e Kinës Unë besoj se teknika jonë është në fakt mjaft e ndryshme.

&#x 201C; &shtë &#x 2019; është një çështje saktësisht se si e marrim këtë zonë brenda financuesit, si dhe sigurinë e klientit që kemi, si dhe bashkëpunimin shtesë me autoritetet rregullatore të institucioneve financiare, si dhe të tjerët, &#x 201D; kryetari i SEC vazhdoi. Ai gjithashtu shqetësoi kërkesën për t'u siguruar që Departamenti i Thesarit të ketë kripto në të vërtetë brenda legjislacioneve kundër pastrimit të parave (LPP), si dhe konformitetit të detyrimeve tatimore, përfshirë edhe atë që ka shtesë &#x 201C; shqetësimi i sigurisë monetare që monedhat e qëndrueshme mund të rriten. &#x 201D;

Meqenëse Gensler nuk reagoi drejtpërdrejt në lidhje me çdo lloj strategjie për të ndaluar kripton, Rep Budd deklaroi shqetësimin e tij: &#x 201C; Por asnjë kufizim që dëshironi të ekzekutoni përmes SEC siç ka bërë Kina, në të vërtetë për të kanalizuar çdo person përmes vetes së tij para elektronike? &#x 201D;

Lexo artikullin:  Rusia do të ndryshojë 13 ligje dhe kode për rubla dixhitale

Kryetari i KSHZ -së u përgjigj:

Jo, kjo me siguri do të varet nga Kongresi.

&#x 201C; Ne në fakt kemi bashkëpunuar me autoritetin që ju &#x 2019; na keni siguruar, &#x 201D; Gensler u sqarua. Ai përfshiu që simbole të shumta plotësojnë provimet e të qenit një siguri, duke theksuar se është thelbësore për &#x 201C; sillni ato brenda përgjegjësisë së sigurisë së financuesit të SEC &#x 201D;

Së fundmi Rep Budd pyeti gjithashtu kryetarin e Rezervës Federale Jerome Powell nëse Fed kishte ndonjë lloj strategjie për të ndaluar kriptomonedhën. Powell gjithashtu pohoi se nuk kishte qëllim të ndalonte ose kufizonte përdorimin e kriptomonedhës.

Çfarë mendoni për Gary Gensler &#x 2019; s vërejtje? Le të kuptojmë në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju