Kryetari i SEC thotë që kriptovaluta bie nën rregullat e shkëmbimeve të bazuara në siguri

Më shumë rregulla po vijnë për hapësirën e kriptovalutave, sipas Kryetarit të SEC Gary Gensler.

Kryetari i SEC thotë që kriptovaluta bie nën rregullat e shkëmbimeve të bazuara në siguri

Komisioni i Shkëmbimeve të Letrave me Vlerë ose SEC, së shpejti mund të nxjerrë rregulla të reja për rregullimin dhe regjistrimin e swap-eve të bazuara në siguri, duke përfshirë monedhën e kriptuar.

Në një fjalim për Kryetarin e Komisionit Ligjor për Derivatet dhe të Ardhmen e Shoqatës së Avokatëve Amerikanë Gary Gensler paraqiti ndryshimet që vijnë në shkëmbimet e bazuara në sigurinë gjatë vitit të ardhshëm. Ndryshimet janë krijuar për të rritur transparencën dhe për të zvogëluar rrezikun për tregun. Kërkesat e reja që do të hyjnë në fuqi në nëntor përfshijnë mbrojtjen e re të palës tjetër, kërkesat për kapitalin dhe marzhin, menaxhimin e brendshëm të rrezikut, zyrtarët kryesorë të mbikëqyrjes dhe pajtueshmërisë, njohjen dhe konfirmimin e tregtisë dhe mbajtjen e regjistrave dhe procedurat e raportimit. Duke filluar nga Shkurti i ardhshëm, për shembull, depot e të dhënave swap pritet të zbulojnë të dhëna për transaksionet individuale në publik.

Gensler sqaroi:

"Kështu, unë i kam kërkuar stafit të marrë në konsideratë mënyrat se si mund të vazhdojmë të rrisim transparencën dhe të ulim rrezikun përmes autoriteteve tona të papërdorura, veçanërisht në lidhje me SEF të bazuara në siguri dhe raportimin e pozicionit."

Kah fundi i fjalimit të tij Gensler tha se rregullat e raportimit të tregtisë do të zbatohen për kriptovalutat nëse produktet janë swap të bazuara në siguri:

“Mos gabo: Nuk ka rëndësi nëse është një token aksioni, një token me vlerë të qëndrueshme e mbështetur nga letrat me vlerë, apo ndonjë produkt tjetër virtual që siguron ekspozim sintetik ndaj letrave me vlerë themelore. Këto platforma - qoftë në hapësirën e financave të decentralizuara apo të centralizuara - janë të implikuara nga ligjet e letrave me vlerë dhe duhet të punojnë brenda regjimit tonë të letrave me vlerë. "

E ngjashme: A është koha që SH.B.A. të krijojnë një 'test Ripple' për kriptën?

Çdo ofertë ose shitje për pjesëmarrësit me pakicë duhet të regjistrohet sipas Aktit të Letrave me Vlerë të vitit 1933. Gensler tha se SEC do të përdorë të gjitha mjetet që ata kanë për t'u siguruar që investitorët janë të mbrojtur në këto raste.

Rregulloret për kriptovalutat kanë qenë një pikë kryesore bisedimi brenda një numri agjencish qeveritare amerikane në muajt e fundit. Kryetari i Rezervës Federale mbajti një qëndrim të ashpër mbi nevojën për rregullore më të rrepta për monedhat e qëndrueshme në 14 korrik, duke vazhduar për të diskutuar mundësinë e një dollari dixhital amerikan para Kongresit javën e kaluar. Një projekt-ligj u prezantua gjithashtu në kongres i cili ka për qëllim të sigurojë përkufizim më të madh ligjor për pasuritë dixhitale dhe të zvogëlojë frikën nga rregulloret e ardhshme në lidhje me argumentet e bazuara në blockchain. Të hënën, një takim mbi rregulloret për monedhat e qëndrueshme nga Grupi Punues i Presidentit për Tregjet Financiare ndau se ata presin që të lëshojnë rekomandime për rregullore të tilla në muajt e ardhshëm.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju