SEC akuzon faqen e internetit të listimit të shenjave me tituj të paligjshëm të titujve kripto

SEC akuzon faqen e internetit të listimit të shenjave me tituj të paligjshëm të titujve kripto

SEC amerikan zbuloi të mërkurën se një faqe e listimit të shenjave ka qenë në të vërtetë "& ldquo; faturuar me shpalljen e paligjshme të sigurisë elektronike të pronës dhe letrave me vlerë. ” & rdquo; Pagesa specifikoi gjithashtu se aktualisht ka zgjidhur kostot kundrejt drejtuesit të faqes.

Coinschedule com ishte një sit i preferuar që “& ldquo; oferta të profilizuara të sigurisë elektronike të pronës dhe letrave me vlerë, & rdquo; SEC shpjegoi, duke përfshirë që shoferi i saj ishte një firmë me qendër në Mbretërinë e Bashkuar e quajturBlotics Ltd Autoriteti rregullator përshkroi se faqja erdhi në SH.B.A. nga 2016 deri në Gusht 2019, gjatë së cilës kohë vizitorët e faqeve në SH.B.A. përbënin një pjesë të konsiderueshme të trafikut të saj të internetit në internet .

Faqja siguroi informacione për secilën ofertë paraprake të monedhës (ICO) të profilizuar, e përbërë nga lidhje interneti për ofruesit e shenjave & rsquo; faqet e internetit dhe gjithashtu një & ldquo; llogarit në vlerësim. & rdquo; Sistemi pohoi se ky vlerësim "& ldquo; tregoi ekzaminimin e tij të '& lsquo; reputacionin & rsquo; dhe gjithashtu & lsquo; rrezik funksional & rsquo; për çdo ofertë elektronike të shenjës bazuar në një '& lsquo; formula ekskluzive. '"& rdquo; Megjithatë, pagesa deklaroi:

Në të vërtetë, ofruesit e shenjave paguan Coinschedule për të profilizuar ofertat e tyre të simbolit nëCoinschedule com, një e vërtetë që Coinschedule ndaloi së punuari për t'ua zbuluar vizitorëve të faqes.

Sigurimi i SEC pretendon se biznesi britanik “& ldquo; shkeli parashikimet anti-touting të rregullave të qeverisë të sigurisë dhe të letrave me vlerë duke ndaluar punën për të zbuluar pagesën e marrë nga ofruesit e sigurisë elektronike të pronës dhe letrave me vlerë që ajo profilizoi. "& rdquo;

Kristina Littman, drejtoresha e Divizionit të Zbatimit të SEC '& rsquo; sCyber ​​Unit, përshkroi se "& ldquo; Coinschedule ofroi kapitalistëve të ardhshëm me llogari relativisht të pavarura në lidhje me ofertat e simbolit kur ato u blenë dhe gjithashtu u shpenzuan nga ofruesit e shenjave". & rdquo; Ajo theksoi, "& ldquo; Legjislacioni i sigurisë dhe letrave me vlerë që kufizojnë shpalljen e sigurisë dhe letrave me vlerë për pagesa pa zbulime ideale për kapitalistët është i qartë dhe gjithashtu historik." & rdquo;

Lexo artikullin:  Rregullatori përsërit thirrjen për ndalimin e BE-së për shfrytëzimin e provës së punës

Pagesa përshkruan: "& ldquo; Pa rrëfyer ose hedhur poshtë SEC" & rsquo; Kërkimet për të, Blotics në të vërtetë ka pranuar të ndalojë dhe gjithashtu të heqë dorë nga kushtimi ose shkaktimi i çfarëdo lloji të shkeljeve të ardhshme të kushteve anti-touting të rregullave të qeverisë të sigurisë dhe letrave me vlerë, dhe gjithashtu për të paguar $ 43,000 në mosmarrëveshje, plus pasion paragjykimi, dhe gjithashtu një tarifë prej 154,434 dollarë. "& rdquo;

Pas negociatave, 2 komisionerë në SEC siguruan një deklaratë të përbashkët në lidhje me situatën. Komisioneri Hester Peirce dhe gjithashtu Komisioneri Elad Roisman specifikuan:

Ne pajtohemi me bashkëpunëtorët tanë që shpallja e sigurisë dhe e letrave me vlerë pa zbuluar të vërtetën se po fitoni para, dhe gjithashtu edhe sa, prish Seksionin 17 (b). Megjithatë, ne jemi të pakënaqur që pagesa '& rsquo; Negociatat me Coinschedule nuk përshkruan cilat prona elektronike të promovuara nga Coinschedule ishin siguria dhe letrat me vlerë.

Çfarë e konsideroni SEC '& rsquo; aktiviteti s? Le të njohim në fushën e vërejtjeve të renditura më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju