Shitja e Lord Kek Dust - 2016 NFT -të e rralla të Pepe Shihni Kërkesë të Freskuar që Shkon për Mijëra në Opensea

Shitjet e shenjave jo të kompozueshme (NFT) kanë qenë të tërbuara këto ditë pasi miliona dollarë janë shkëmbyer për artin NFT dhe koleksionet. Të hënën, Bitcoin.com News raportoi për projektin Cryptopunks që tejkalon konkurrencën këtë javë për sa i përket shitjeve.

Për më tepër, një pronar i Cryptopunk dëshiron të shesë një punk të rrallë (Cryptopunk 3100) për 91 milion dollarë ose 35,000 eter. Për më tepër, NFT -të si Stoner Cats, Art Blocks, Meebits dhe më shumë po shiten gjithashtu për dhjetëra dhe madje qindra mijëra dollarë për NFT.

Shitja e Lord Kek Dust - 2016 NFT -të e rralla të Pepe Shihni Kërkesë të Freskuar që Shkon për Mijëra në OpenseaKohët e fundit, mbajtësit e aseteve XCP kanë qenë në gjendje të shesin asetet e tyre SoG, Bitcorn, Rare Pepe dhe Mafia Wars në tregjet e njohura NFT si Opensea.

Ndërsa të gjitha këto NFT po grumbullojnë shumë eter, NFT -të e shkollave të vjetra po fillojnë të shohin gjithashtu kërkesa të konsiderueshme. Kartat kolektive të pazgjidhshme të shenjave nga projekti Rare Pepe 2016 i zhvilluar në Counterparty kanë parë shitje të konsiderueshme gjatë javëve të fundit.

Arsyeja për këtë është sepse NFT -të e lëshuara nga Counterparty (XCP) tani mund të shiten në tregje si Opensea. NFT-të e lëshuara nga XCP mund të përdorin emblem.finance dhe ta lidhin atë me një portofol jokustodial Web3 në mënyrë që të tregtojnë aktive me bazë XCP dhe BTC në tregjet sekondare. Ekziston edhe një udhëzues hap pas hapi për të shtuar kartat tuaja tregtare Bitcorn, Spells of Genesis, Mafia Wars dhe Rare Pepe në tregjet e njohura NFT.

Karta Nakamoto shitet për 93 mijë dollarë, pluhuri Lord Kek shitet për afro 900 dollarë për 0.00042069 LORDKEK

Që kur u lëshua kjo ndër-teknologji, seria e kartave të koleksionueshme Rare Pepe ka parë kërkesë të konsiderueshme në tregun Opensea NFT. Ka pasur shitje të shumta të Pepe që po ndodhin këtë javë pasi kartat shiten për mijëra dollarë, në krahasim me vlerat më të ulëta që ata kishin katër vjet më parë.

Karta "RAREPEPE" 1, Seria 1 shpesh e referuar si "Karta Nakamoto" e shitur të hënën për 29.17 eter ose 75,964 dollarë në kohën e shitjes. Seria "LOVEPEPETATO" 1, Karta 12 u shit kohët e fundit për 2.25 eter ose 5,949 dollarë në kohën e shitjes. Një tjetër "Kartë Nakamoto" (300 u lëshuan) u shit për 35 eter ose 93,113 dollarë gjithashtu të hënën.

Lexo artikullin:  Avokatët e Brad Garlinghouse paraqesin kërkesë për dosjet e Binance në pengesën 'mbarëbotërore' për kërkesën e SEC

Në një shitje tjetër, karta tregtare "ILLUMINATIPE" (1/10) NFT u ble për 12.5 eter ose 29,364 dollarë kur u shit shitja. Ndërsa protokolli i emblem.finance i ka lejuar njerëzit të shesin kartat e Rare Pepe në Opensea, karta më e lakmuar e tregtisë Rare Pepe "LORDKEK" Seria 1, Karta 34 nuk është shitur ende.

Shitja e Lord Kek Dust - 2016 NFT -të e rralla të Pepe Shihni Kërkesë të Freskuar që Shkon për Mijëra në OpenseaKy fraksion i pluhurit LORDKEK u shit për 0.35 eter ose 878 dollarë në kohën e shitjes nëntë ditë më parë.

Karta "LORDKEK" është një nga të paktat karta tregtare të ndashme të Rare Pepe dhe janë lëshuar vetëm dhjetë karta. Thashethemet thonë se vetëm tetë karta "LORDKEK" mund të ndryshojnë pronësinë dhe vite më parë një Kek i vetëm u shit për 1,600 XCP. Ekziston një kartë e vetme e listuar në Opensea së bashku me kartat Kek të fraksionuara me vlerë 0.00042069 LORDKEK. Pluhuri i kartës Kek është shitur, si fraksioni që u shit për 878.54 dollarë, ose 0.35 eter, nëntë ditë më parë.

Çfarë mendoni për rikthimin e fundit të kartës tregtare Rare Pepe NFT? Na tregoni se çfarë mendoni për këtë temë në pjesën e komenteve më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju