Platforma e shtatë më e madhe NFT Rarible lëshon aplikacionin e mesazheve

Platforma e shtatë më e madhe NFT Rarible lëshon aplikacionin e mesazheve

  • Tregu NFT Rarible është platforma e shtatë më e madhe NFT në lidhje me shitjet e të gjitha kohërave me 273.06 milionë dollarë në shitje sot. Statistikat nga dappradar.com tregojnë se Rarible ka afërsisht 86,489 investitorë që përdorin tregun.
  • Rarible është një treg NFT i bazuar në Ethereum (ETH) megjithatë gjatë javës së 2-të të nëntorit 2021, platforma zbuloi se individët aktualisht mund të prodhojnë, listë kontrolli, si dhe antike NFT të bazuara në zinxhirin e profesionit Flow në platformën Rarible.
  • Tregu NFT prezantoi lançimin e funksionit Rarible Messenger më 23 nëntor dhe gjithashtu kompania sqaron se synon të bashkojë dizajnerët NFT me lagjen. Në momentin e kompozimit, Rarible Messenger është në kohë reale si një pajisje e tregut të brendshëm, megjithatë në të ardhmen, biznesi pretendon se kjo me siguri do të ndryshojë.
  • Informacion i rrallë se metoda e transportuesit me siguri do të lançohet si një pajisje e pavarur në mënyrë që individët të lidhen duke përdorur Web3. Aktualisht, kohëzgjatja e shqyrtimit të Rarible Messenger lejon një shumëllojshmëri të kufizuar individësh të përfshihen.
  • &#x 201C;Rarible Messenger është gjithashtu një nga mjetet më të drejtpërdrejta për të hyrë në kontakt me këdo që përdor blockchain, duke u mundësuar individëve të lidhen duke hyrë në njëri-tjetrin &#x 2019; adresat e çantës, &#x 201D; sqaron një deklaratë e dërguar teBitcoin com News nga grupi Rarible. &#x 201C;Pajisja përfshin gjithashtu konfigurime personale të privatësisë, të cilat mund të lejohen të pengojnë mesazhet nga individë të paidentifikuar. &#x 201D;
  • Tregu NFT &#x 2019; pajisja e transportuesit përputhet gjithashtu me kompaninë &#x 2019; Raundi i financimit të Serisë A që ndodhi në fund të qershorit Rarible ngriti 14.2 milionë dollarë nga kapitalistët si Venrock, Coinfund, si dhe 01Advisors The ka një numër fantastik rivalësh në zonën që furnizon tregjet NFT. Konkurrentët e Opensea përbëhen nga procedurat e tregut Hic si Nunc, Makers Place et Nifty Gateway, Ethernity, Hoard, Enjin, Fansforever, Foundation, Atomicmarket, Solanart, Top Shot, Superrare, NBA Aavegotchi,
Lexo artikullin:  Drejtori i Përgjithshëm i Tesla, Elon Musk kundërshton rregulloren e kriptomonedhës "të nxituar"

Etiketat, Këshilltarët, si dhe shumë të tjera. NFT Markets, NBA Nifty Gateway, nft, Non, NFTs, Token, Opensea- fungible Rarible, Rarible, Rarible, CEO Rarible Messenger, mesazhe të Serive Rarible, Solanart, Superrare A, Venrock

Çfarë, Rarible, Le të merrni parasysh

duke prezantuar një aplikacion transportues? (*) ne e kuptojmë atë që ju e konsideroni këtë temë në zonën e vërejtjeve të listuara më poshtë.(*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju